הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סילבסטר

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
מדי שנה אני שומע אנשים(לאו דווקא דתיים) שטוענים שבסילבסטר נוצרים היו משתכרים ורוצחים ביהודים.
הדבר נכון או שאלו שמועות שמופצות מגורמים דתיים כדי שיהודים לא יצאו לחגוג בסילבסטר?

כל שנה אותו דבר, כל הערסים חופרים בפייסבוק שרק גוים/נאצים/קללה כלשהי חוגגים את הנובי גוד, אין כבר מה להתרגש

כל שנה אותו דבר, כל הערסים חופרים בפייסבוק שרק גוים/נאצים/קללה כלשהי חוגגים את הנובי גוד, אין כבר מה להתרגש
מצחיק שכל הערסים האלו חוגגים יום הולדת לפי לוח השנה הלועזי ואני בספק אם רובם יודעים מה התאריך העברי שלהם

מצחיק שכל הערסים האלו חוגגים יום הולדת לפי לוח השנה הלועזי ואני בספק אם רובם יודעים מה התאריך העברי שלהם

כן, בערך כמו שהם יהודים כל כך טובים שהם מאיימים לדקור אותך בגלל שאתה לא מאמין, אבל כשאתה נותן להם את הכתובת שלך, כמובן שהם לא באים וחותמים את הפוסטים באיזה 10 קללות עם 30 שגיאות כתיב.

אין כמו לחגוג עם הרוסים את הנובי גוד
בעיקרון אתה תמיד יכול לבוא בתירוץ ולהגיד שאתה חוגג את פתיחתה של השנה החדשה לא את העובדה שסילבסטר היה רוצח יהודים או מה שהיה נהוג, אני לא מתעסק בזה כל כך..

לי יש מסורת כל שנה בסילבסטר
להשכיב ערס על מדרכה ולפוצץ אותו מכות.
שנה שעברה יצא הסילבסטר בין שבת לראשון אז היה לי גם סיר גחנון מהמשמרת הבוקר לזרוק על ערס שהשתין לי על האוטו כשעבדתי באותו לילה

לי יש מסורת כל שנה בסילבסטר
להשכיב ערס על מדרכה ולפוצץ אותו מכות.
שנה שעברה יצא הסילבסטר בין שבת לראשון אז היה לי גם סיר גחנון מהמשמרת הבוקר לזרוק על ערס שהשתין לי על האוטו כשעבדתי באותו לילה
WTF

נובי גוד זה חג של הנוצרים1!! אתם חוגגים את הולדת ישו יא גויים עופו מהארץ1$!1!!
ועוד משהו נהדר:
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-bc69025b3c6cb31004.htm

עוד סיבה לעוף מהארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית