הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט HB - סרטון טכניקה לביקורת + סרטון דדליפט לביקורת

Shlomi1

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
סקוואט

[video=youtube_share;zluvvu49ZTc]http://youtu.be/zluvvu49ZTc[/video]

דדליפט

[video=youtube_share;J8SzG0OERE0]http://youtu.be/J8SzG0OERE0[/video]

אתייחס לדדליפט- לדעתי אתה מרים את התחת, ולא מכופף מספיק ברכיים. כתוצאה מכך הגב נראה מעט מעוגל- לא מצב אופטימלי.
הסט אפ צריך להיות שהמוט 4 ס"מ מהשוק, לפני שאתה ניגש להרים. בערך מעל הקשר של השרוכים, או אם אתה מצליח לדמיין אז מעל הקשת של הכף רגל. לפני ההרמה אין בעיה שתנשום איך שאתה נושם, אבל שים לב שאתה נכנס למצב, מכניס תחת עד שהשוקיים נוגעים במוט, ורוקע- כן, תדמיין שאתה דוחף את עצמך פנימה מאשר למשוך למעלה. אתה תראה שהמוט מובל על גבי השוקיים(לא יותר מידי, אין צורך לקרוע את העור). מקווה שהסברתי את זה מספיק נכון, הכי נכון יהיה להסתכל על כמה סרטונים ולהשוות- יש לך אחלה זווית צילום בשביל זה.

הדדליפט לא נראה כמו דדליפט..בתחילת התנועה זה נראה כאילו אתה בא לעשות BOR ושאתה עולה זה נראה כמו GM
הגב לא צריך להיות מקביל לרצפה אלא בזווית, והוא צריך להתחיל להתיישר בערך בנקודה שבה המוט עובר את הברך בהרמה
תוריד יותר את התחת ותוציא חזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתייחס לדדליפט- לדעתי אתה מרים את התחת, ולא מכופף מספיק ברכיים. כתוצאה מכך הגב נראה מעט מעוגל- לא מצב אופטימלי.
הסט אפ צריך להיות שהמוט 4 ס"מ מהשוק, לפני שאתה ניגש להרים. בערך מעל הקשר של השרוכים, או אם אתה מצליח לדמיין אז מעל הקשת של הכף רגל. לפני ההרמה אין בעיה שתנשום איך שאתה נושם, אבל שים לב שאתה נכנס למצב, מכניס תחת עד שהשוקיים נוגעים במוט, ורוקע- כן, תדמיין שאתה דוחף את עצמך פנימה מאשר למשוך למעלה. אתה תראה שהמוט מובל על גבי השוקיים(לא יותר מידי, אין צורך לקרוע את העור). מקווה שהסברתי את זה מספיק נכון, הכי נכון יהיה להסתכל על כמה סרטונים ולהשוות- יש לך אחלה זווית צילום בשביל זה.

אוקיי... וצריך להוציא את התחת החוצה, או סתם להוריד אותו למטה טיפה?
ראיתי גם את הסרטון שלירן שם ונראה לי שהבנתי יותר איך לעשות... אני אנסה שוב פעם הבאה.

ומה עם הסקוואט?

תעשה את התרגילים יותר מהר , זה נראה ממש מוזר זה קודם כל,
דבר שני בדדליפט תוריד תחת למעטה לפני שאתה עולה חזה מורם , בסקואט תסתכל בסרטונים ביוטוב את המיקום של המוט ,הוא צריך להיות יותר למעטה גם אם זה hb , וזהו ברמת העיקרון .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת יותר מהר? ומה הבעיה עם איך שהמוט מונח עכשיו? ז"א, כמה אני צריך להוריד את המיקום של המוט?

מה זאת אומרת יותר מהר? ומה הבעיה עם איך שהמוט מונח עכשיו? ז"א, כמה אני צריך להוריד את המיקום של המוט?
תסתכל איך אתה יורד בסקואט ואיך אתה מוריד את המוט בדדליפט לוקח לך איזה דקה לסיים חזרה ,
תסתכל בסירטונים ביוטוב ותשווה , לא יודע כמה להוריד את המוט אבל המוט שלך הוא על הצוואר כמעט והוא צריך להיות על החלק העליון של השכמות תסתכל ביוטוב אתה תבין הרבה יותר טוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית