הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AMAZON PRIME

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אמזון השיקו איזה שירות חדש, שירות AMAZON PRIME. לא הבנתי בדיוק מה זה, כמה זה עולה וכו'...
מישהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה?

זה לא חדש וזה לא רלוונטי לתושבים מחוץ לארה"ב. זה שירות שמביא לך משלוחים תוך יומיים עד הבית בחינם או $3.99 ל OVERNIGHT וגם נותן לך את האופציה לצפות בסדרות וסרטים באמאזון סטרימינג. יש גם ספרים שניתן להשאיל בחינם לקינדל (מבחר בד"כ זבל, אבל לפעמים יש מציאות).
יש לי את זה כבר שנתיים, זה היה נחמד עד שאמאזון התחילו לגבות מיסים בקליפורניה וכבר לא ממש משתלם להזמין מהם דברים.

• פותח/ת השרשור
זה לא חדש וזה לא רלוונטי לתושבים מחוץ לארה"ב. זה שירות שמביא לך משלוחים תוך יומיים עד הבית בחינם או $3.99 ל OVERNIGHT וגם נותן לך את האופציה לצפות בסדרות וסרטים באמאזון סטרימינג. יש גם ספרים שניתן להשאיל בחינם לקינדל (מבחר בד"כ זבל, אבל לפעמים יש מציאות).
יש לי את זה כבר שנתיים, זה היה נחמד עד שאמאזון התחילו לגבות מיסים בקליפורניה וכבר לא ממש משתלם להזמין מהם דברים.
פיתחתי ציפיות שזו, בין היתר, סיפרייה גדולה שאפשר להשאיל ככה ספרים ב-80$ לשנה, שבמידה וכל הספרי קינדל שם זה משתלם בטירוף, באסה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית