נק' מוניטין:
213
- 258
- 97
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן חברים יקרים,
יש לי כאב במיקום המצויין בתמונה המצורפת, הכאב מתרחש כאשר אני מקרב את הירך אל הבטן או בלחיצה על המקום.
הוא התחיל מאז שהתחלתי עם התוכנית SS, הכאב עצמו לא מפריע ולא מתגבר- הוא פשוט שם.
למישהו יש רעיון או פשוט לתת לו זמן/ללכת לרופא?
תודה לכל מי שעוזר.
צפה בקובץ המצורף 9984
יכול להיות שמתחת את עצם הקסל , תנסה לעשות מתיחות למפשעה ולבטן שתרגיש מתיחה באזור הנ''ל (אחרי כל אימון) .
בכל זאת הייתי ממליץ לך לראות רופא ולעשות צילום כי יכול להיות שזה בקע (בלי להלחיץ).
הכאב נמשך כבר יומיים בערך, אולי שלושה. אין לאף אחד במשפחה שלי היסטוריה של בקעים. אין כאבים שאני מתעטש או צוחק.
עשיתי מתיחות לרגליים, אבל לא מצאתי מתיחה ספציפית לאזור- יש רעיון? אחרי המתיחות הרגשתי הקלה מיידית, ואז זה סוג של "התקשות".
המתיחה שהכי עזרה לי, אבל לא בדיוק הרגשתי את הנקודה. המתיחה נמצאת כאן- המתיחה השנייה והשלישית.
תודה על העזרה עד כה.
לפי מה שהבנתי עצם קסל או כסל הוא בעצם שריר קצר , והמילה "עצם קסל" היא רק לשמו ולא באמת עצם אלה שריר .היי אריאל ,
אי אפשר "למתוח" עצם. לפחות לא במובן שאליו התכוונת...
לפי מה שהבנתי עצם קסל או כסל הוא בעצם שריר קצר , והמילה "עצם קסל" היא רק לשמו ולא באמת עצם אלה שריר .
אתה יכול בבקשה לעשות פה סדר ?
כן לזה התכוונתי . תודה .כסל הוא השם העברי ל Ilium - אחת משלושת עצמות האגן. כך ש"עצם כסל" היא בעצם Ilium bone.
אני מניח שהתכוונת לשריר ה Iliopsoas שמתורגם לעברית כ"מותן-כסל" משום מה...