הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בשריר שבין הרגל למותן כנראה עקב סקוואט

WolfHaunter

משתמש מתחיל
258
97
נק' מוניטין:
213
258
97
אהלן חברים יקרים,

יש לי כאב במיקום המצויין בתמונה המצורפת, הכאב מתרחש כאשר אני מקרב את הירך אל הבטן או בלחיצה על המקום.
הוא התחיל מאז שהתחלתי עם התוכנית SS, הכאב עצמו לא מפריע ולא מתגבר- הוא פשוט שם.
למישהו יש רעיון או פשוט לתת לו זמן/ללכת לרופא?

תודה לכל מי שעוזר.

Untitled.jpg

יכול להיות שמתחת את עצם הקסל , תנסה לעשות מתיחות למפשעה ולבטן שתרגיש מתיחה באזור הנ''ל (אחרי כל אימון) .
בכל זאת הייתי ממליץ לך לראות רופא ולעשות צילום כי יכול להיות שזה בקע (בלי להלחיץ).

אהלן חברים יקרים,

יש לי כאב במיקום המצויין בתמונה המצורפת, הכאב מתרחש כאשר אני מקרב את הירך אל הבטן או בלחיצה על המקום.
הוא התחיל מאז שהתחלתי עם התוכנית SS, הכאב עצמו לא מפריע ולא מתגבר- הוא פשוט שם.
למישהו יש רעיון או פשוט לתת לו זמן/ללכת לרופא?

תודה לכל מי שעוזר.

צפה בקובץ המצורף 9984

היי ,
כמה זמן נמשך הכאב? האם הוא הופיע לאחר אימון ספציפי שאתה זוכר? האם יש הסטוריה של בקעים אצלך או במשפחה? האם יש כאבים כשאתה מתעטש או צוחק?

יכול להיות שמתחת את עצם הקסל , תנסה לעשות מתיחות למפשעה ולבטן שתרגיש מתיחה באזור הנ''ל (אחרי כל אימון) .
בכל זאת הייתי ממליץ לך לראות רופא ולעשות צילום כי יכול להיות שזה בקע (בלי להלחיץ).

היי אריאל ,
אי אפשר "למתוח" עצם. לפחות לא במובן שאליו התכוונת...

• פותח/ת השרשור
הכאב נמשך כבר יומיים בערך, אולי שלושה. אין לאף אחד במשפחה שלי היסטוריה של בקעים. אין כאבים שאני מתעטש או צוחק.
עשיתי מתיחות לרגליים, אבל לא מצאתי מתיחה ספציפית לאזור- יש רעיון? אחרי המתיחות הרגשתי הקלה מיידית, ואז זה סוג של "התקשות".
המתיחה שהכי עזרה לי, אבל לא בדיוק הרגשתי את הנקודה. המתיחה נמצאת כאן- המתיחה השנייה והשלישית.
תודה על העזרה עד כה.

הכאב נמשך כבר יומיים בערך, אולי שלושה. אין לאף אחד במשפחה שלי היסטוריה של בקעים. אין כאבים שאני מתעטש או צוחק.
עשיתי מתיחות לרגליים, אבל לא מצאתי מתיחה ספציפית לאזור- יש רעיון? אחרי המתיחות הרגשתי הקלה מיידית, ואז זה סוג של "התקשות".
המתיחה שהכי עזרה לי, אבל לא בדיוק הרגשתי את הנקודה. המתיחה נמצאת כאן- המתיחה השנייה והשלישית.
תודה על העזרה עד כה.

אם כך , הדבר הי טוב שאתה יכול לעשות זה להמשיך במתיחות (חשוב שיהיו עדינות ) עם עיסוי עצמי קל של המקום. נסה להימנע מתרגילים שכוללים כפיפה של הירך עם מנוף/התנגדות גבוהה.

לדעתי , בשלב הזה אין שום צורך בפנייה לרופא. ובטח שלא צילומים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה על העזרה, יש רעיון ממה זה נגרם ואיך למנוע? התחלתי לעשות סקוואטים רק בשבועיים האחרונים, והייתי רוצה להמשיך עם התוכנית בהקדם האפשרי.

היי אריאל ,
אי אפשר "למתוח" עצם. לפחות לא במובן שאליו התכוונת...
לפי מה שהבנתי עצם קסל או כסל הוא בעצם שריר קצר , והמילה "עצם קסל" היא רק לשמו ולא באמת עצם אלה שריר .
אתה יכול בבקשה לעשות פה סדר ?

לפי מה שהבנתי עצם קסל או כסל הוא בעצם שריר קצר , והמילה "עצם קסל" היא רק לשמו ולא באמת עצם אלה שריר .
אתה יכול בבקשה לעשות פה סדר ?

כסל הוא השם העברי ל Ilium - אחת משלושת עצמות האגן. כך ש"עצם כסל" היא בעצם Ilium bone.

אני מניח שהתכוונת לשריר ה Iliopsoas שמתורגם לעברית כ"מותן-כסל" משום מה...

מצטרף לשאלה:
יש לי כאבים שם אך ורק בביצוע התרגיל Squat, ספרינטים, שינויי כיוון ריצות רגילות לא מרגיש שום כאב.
הכאב עצמו הוא לאחר שאני מסיים חזרה בסקוואט,
יש לי אותו כבר הרבה זמן. (חודשיים בערך)
הפסקתי לעשות סקוואט כי זה היה בלתי נסבר...
יש לכם רעיון? חוץ ממה שכבר צוין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית