יותר זול? לא בטוח.למה לא להכין בבית יותר זול+יותר כיף+ממש ממש קל
הכנתי בבית, מלא התעסקות.
המון הכנה עם האורז.
למה לא לשלם 20+- שקל יותר ולאכול יותר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר זול? לא בטוח.למה לא להכין בבית יותר זול+יותר כיף+ממש ממש קל
20 דקות אורז מוכן לא נשמע טוב.ממש לא מלא התעסקות , 20 דקות האורז+הרוטב מוכן. וזה ממש לא יוצא 20 שקל פחות .אנחנו הכנו תאמין או לא 10 רולים בסביבות ה60-70 שקל וגם היה סלמון (דג)
לא יודע מאיפה הבאת את זה , כל מי שלימד אותי להכין והביא לי מתכונם ( רובם ממוצא יפני או סיני או what ever) אמרו לי בין 20-25 דקות מהרגע שהאורז על האש , במקביל מכינים את רוטב ואחרי שהאורז מתקרר מערבבים אותו עם האורז ממש קל , והכל כל כך להכין גם איינסייד אאוט וגם מאקי ! סנדוויץ׳ עוד לא ניסינו שבוע הבא ננסה.20 דקות אורז מוכן לא נשמע טוב.
רק להעמיד על הסיר לוקח מינימום שעה.
שלא נדבר על האופציות השונות שיש לך ( אינסייד אוט, מאקי, סנדוויצים), דברים שדי מעצבן להכין בבית.
או במקום זה ללכת, לשלם 70 שקל, לאכול כמה שבא לך ( בתור אחד שאוכל בסביבות ה35 חתיכות מאקי, זה נמאס כבר. לכן צריך גיוון ).
נסה למצוא לי מתכון באינטרנט שלוקח 25 דקות להכין את האורז.לא יודע מאיפה הבאת את זה , כל מי שלימד אותי להכין והביא לי מתכונם ( רובם ממוצא יפני או סיני או what ever) אמרו לי בין 20-25 דקות מהרגע שהאורז על האש , במקביל מכינים את רוטב ואחרי שהאורז מתקרר מערבבים אותו עם האורז ממש קל , והכל כל כך להכין גם איינסייד אאוט וגם מאקי ! סנדוויץ׳ עוד לא ניסינו שבוע הבא ננסה.
המתכון שהבאת הוא לא 25 דקות.סתם ממה שמצאתי באינטרנט http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-ee6d5d320fbb731006.htm רוב המתכונים שקיבלתי הם מאנשים שמכינים ופשוט כתבתי מה שהם אמרו לי חלקם בעלי עבר בתחום המסעדנות
פעם הבאה תקבל תמונה עליי!
איפה?זה יכול באמת לצאת זול יותר להכין בבית אבל זה המון הכנה ...
חבר שלי מכין לפעמים בבית עם משפחה, הייתי כמה פעמים ראיתי, זה כל כך הרבה בלאגן,
כל כך הרבה התעסקות ועבודה וצריך לעשות את זה נכון כדי לא למצוא את עצמך אוכל
סתם אורז עם סלמון לא מבושל מהצלחת ...
בתכלס כמה כבר יוצא לאכול סושי, אז פעם בחודש אפשר לצאת למסעדה לא יקרה שום דבר .
חוץ מזה יותר מדיי סושי נמאס מהר אז זה לא שאתה יוצא לקנות 200 חתיכות, אפשר לארגן קומבינציה
נחמדה באיזה 60 שקל לבנאדם זה ישביע וזה יספיק .
טוב 60 אולי קצת הגזמתי אבל ב-75 אני מביא פעם בכמה זמן ..המתכון שהבאת הוא לא 25 דקות.
ומחכה לתמונה.
איפה?
אכלתי, לא שבעתי.טוב 60 אולי קצת הגזמתי אבל ב-75 אני מביא פעם בכמה זמן ..
מ-JAPANIKA .
המתכון שהבאת הוא לא 25 דקות.
ומחכה לתמונה.
איפה?
חח הקומבינציה בג'נפיקה זה רק הקינוח אחרי מגש פיצה וגם אז זה לא סוגר את הפינה בבטן.טוב 60 אולי קצת הגזמתי אבל ב-75 אני מביא פעם בכמה זמן ..
מ-JAPANIKA .
אני ספרתי 30 דקות בסיר 🤡[FONT=arial !important]1. מבשלים את האורז במים 20 דקות ביחס של 1:1.1 (על כל קילו אורז קילו ו-100 גרם מים). משאירים בסיר מכוסה 10 דקות אחרי גמר הבישול.[/FONT]
חח הקומבינציה בג'נפיקה זה רק הקינוח אחרי מגש פיצה וגם אז זה לא סוגר את הפינה בבטן.
😃 בסדר ה5 דקות האלה לא יהרגו אף אחד , חוץ מזה שעושים את זה כמה חברה פעם ב... ורואים משהו בטלוויזה כמו משחק של מכבי וכדומה זה אחלה דבר בשביל להעביר את הערב.אני ספרתי 30 דקות בסיר 🤡
לא כשיש אמא פולניה והמבטח הוא המקדש שלה.😃 בסדר ה5 דקות האלה לא יהרגו אף אחד , חוץ מזה שעושים את זה כמה חברה פעם ב... ורואים משהו בטלוויזה כמו משחק של מכבי וכדומה זה אחלה דבר בשביל להעביר את הערב.
חח אז היית אומר בתחילת הדיון שאתה בן לפולנייה והייתי מעניק לך ניצחון אוטומטי ללא ויכוחון אפילו , הכי כיף שאמא שלך הכירה בעובדה שהמטבח הוא שלך לא פחות כמו שהוא שלה.לא כשיש אמא פולניה והמבטח הוא המקדש שלה.
🥰חח אז היית אומר בתחילת הדיון שאתה בן לפולנייה והייתי מעניק לך ניצחון אוטומטי ללא ויכוחון אפילו , הכי כיף שאמא שלך הכירה בעובדה שהמטבח הוא שלך לא פחות כמו שהוא שלה.