הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט LB פעם ראשונה

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
פעם ראשונה שלי LB לאחר תקופה שהייתי עושה HB(הגעתי ל62 ק"ג)

לא הסתכלתי כל כך בסרטונים של LB פשוט עשיתי בספונטניות וניסיתי ליישם מה שאני יודע על LB(מיקום המוט וכולה..) תגידו לי מה בסדר ומה לשפר

סט שני:

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תסתכל למעלה זו טעות נפוצה תסתכל למטה תתמקד בנקודה ובמהלך כל הסט תסתכל רק לשם ולדעתי תוציא מרפקים יותר החוצה ותחת טיפה אחורה יותר

נראה טוב מאוד, מה שכן, שב טיפה יותר אחורה, תקבע את הברכיים [סקוואט מול קיר יעזור], תקפיד על מרפקים מורמים, תוותר על חלק מהעומק [או שבמשקל גבוה יותר זה יסתדר בטבעיות].
אין בעיה להסתכל קדימה, אבל תשאיר את הצוואר באותו מנח למשך כל התרגיל, אל תזיז אותו.
תלמד היפ-דרייב, כי אתה עולה לא נכון למעלה.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב מאוד, מה שכן, שב טיפה יותר אחורה, תקבע את הברכיים [סקוואט מול קיר יעזור], תקפיד על מרפקים מורמים, תוותר על חלק מהעומק [או שבמשקל גבוה יותר זה יסתדר בטבעיות].
אין בעיה להסתכל קדימה, אבל תשאיר את הצוואר באותו מנח למשך כל התרגיל, אל תזיז אותו.
תלמד היפ-דרייב, כי אתה עולה לא נכון למעלה.
אחלה לגבי העומק המשקל היה לי די קל בגלל זה ירדתי עמוק מידי(וגם לא ידעתי כמה עמוק צריך לרדת בLB) ויש לך איזה סרטון שאני ילמד ממנו היפ-דרייב?

אחלה לגבי העומק המשקל היה לי די קל בגלל זה ירדתי עמוק מידי(וגם לא ידעתי כמה עמוק צריך לרדת בLB) ויש לך איזה סרטון שאני ילמד ממנו היפ-דרייב?
העומק הוא בכלל לא חיסרון והוא גם כנראה יסתדר כשיהיה יותר משקל כל המוט.
הסירטון הכי טוב להיפ-דרייב הוא של ריפטו.
מצטער, אני לא יכול לצרף קישור, אני מהאייפון.

אתה מצליח לרדת כל כך עמוק כי אתה מאבד את הכיווץ בגב התחתון.
ציטוט של ריפטו מהסרט "I want you to get as dip as you can, with tight lumbar"
תשמור על גב תחתון מכווץ ואתה לא תרד כל כך עמוד.
ותפסיק כבר עם השטות שאתה עושה עם הצוואר. עיינים על הרצפה מטר וחצי לפניך.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית