Opus Deus

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אם השיקול שלך זה זמן וכסף אפשר לפתור את זה.
אם אתה פוחד על הגוף שלך אז תפרוש.

הכל זה שיקולים שצריך לקחת בחשבון , חלק מהחיים זה לעשות בחירות לא להיות מודע להכל או להתעלם מהחסרונות זה לקבור את הראש בחול . ואני לא מתכוון לפרוש בקרוב ...

• פותח/ת השרשור
עידן, בברבל רווז אתה עובד נקי או עם פוש קטן עם הגב? נגיעה עם המוט בבטן או ממש קרוב?

נקי לחלוטין , למרות שברור שבחזרות האחרנות הטכניקה יכולה להיות פחות טובה .

• פותח/ת השרשור
7.10.08
פלג גוף תחתון

ATG סקוואט - 80 קילו- 50 חזרות ,34 , חזרות , 32 חזרות .

דדליפט רומני - 160 קילו 4 סטים 6 חזרות , 170 קילו 5 חזרות

לאנג'ים בהליכה - 3 סטים 35 קילו 8 צעדים כל רגל .

Pulldown Abs - 4 סטים 12 חזרות 50 קילו .

לקחים מהאימון - טעות להתחיל עם הסקוואטים הגב שלי היה כזה מפוצץ בדם שלא יכלתי לעבוד כמו שצריך ,עבדתי עם מנוחות מאוד ארוכות יחסית לבדרך כלל , עבדתי בבוקר לפני האימון על האחיזה עם הגיפר וגם זה לא עזר במיוחד לאימון טוב .

פעם הבאה אני מתחיל לחזור לאימון דינמי אמיתי ומקווה להוריד קצת את רמת השטויות שאני עושה .

• פותח/ת השרשור
8.10.2008
חזרות גוף עליון
דמבל בנץ פרס (כפות ידיים פונות אחת לשניה ) - 8 חזרות 16 קילו 8 חזרות 22 קילו
עבודה למקסימום חזרות (30 קילו ) 23 חזרות , 20 חזרות ,16 חזרות .
קרוס - 3 סטים 10 חזרות
מתח + Rear delt flyes - מתח 5X5 , כתף אחורית 4 סטים 10 חזרות 16 קילו .
מקבילים + שרגס מאחורי הגב - מקבילים 3 סטים של 10 חזרות , שרגס 4 סטים 10 חזרות 120 קילו .

• פותח/ת השרשור
כנראה קרעתי בסקוואט כמה נימים בתחת ובהאמסטרינג ויש לי שטפי דם ענקיים .
עוד סיבה למה זה פעם אחרונה שאני עובד יותר מסט אחד לחזרות .

• פותח/ת השרשור
😵
ניסית תרגילים אחרים לRE בפלג גוף תחתון?

אני בדרך כלל עושה כל מיני קפיצות או סקוואט דינמי , מידי פעם אני משלב דדליפט מהירים ולעיתים יותר נדירות גם פוואר קלין .

עידן מה בקשר לסקוואט ג'מפס \ לאנג' ג'מפס? למה שלא תעשה אותם לחזרות?

• פותח/ת השרשור
עידן מה בקשר לסקוואט ג'מפס \ לאנג' ג'מפס? למה שלא תעשה אותם לחזרות?

עם משקל הבנתי שזה מסוכן , וסקוואט דינמי וקפיצות נותנים לי אותו אפקט ואפילו יותר .

• פותח/ת השרשור
😵
אם אתה אומר אתה כנראה יודע, מקווה שתחלים מהר מהחרא שנהיה לך ברגליים

לא כזה נורא , אני הולך כבר ביום שישי ושבת להתאמן .

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לאימון חזרות

חזרות לרגליים ? אין דבר כזה בווסט סייד , ניתן לגוון מידי פעם במקום התנועה המקסימלית או הדינמית (בדרך כלל מקסימלית ) כדי להוריד את העומס .

חזרות לרגליים ? אין דבר כזה בווסט סייד , ניתן לגוון מידי פעם במקום התנועה המקסימלית או הדינמית (בדרך כלל מקסימלית ) כדי להוריד את העומס .

אני יודע אבל ראיתי שאתה משלב אימון חזרות או שזאת הייתה פעם ראשונה שאתה מנסה את זה?

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל ראיתי שאתה משלב אימון חזרות או שזאת הייתה פעם ראשונה שאתה מנסה את זה?

אני די תקוע כי אין לי פוואר ראק אז אני מאלתר .

עידן, מצאתי תרגיל שדפרנקו ממליץ(לכולם) כתרגיל דינמי:

סקוואט בולגרי עם קפיצה, לאתלטים מתקדמים(אתה) עם דאמבלים קלים.

אותה שיטה, 8 סטים 2-3 חזרות.

אני הולך לנסות אותה כבר ביום שלישי, ובעוד שבועיים אני יעשה ורטיקל גאמפס לטבעות בכדורסל כאן, ואחרי זה אני יקפוץ למדרגות ענק, אז בסוף יש פה הכל אם מחפשים 😃

קח סרטון של הסקוואט בולגרי קפיצה

[video=youtube;iLZ5hR5d4a4]http://www.youtube.com/watch?v=iLZ5hR5d4a4&feature=PlayList&p=D816703ABECA342A&index=8"]YouTube - DeFrancosTraining.com - Bulgarian split squat jump[/url][url="http://www.youtube.com/watch?v=iLZ5hR5d4a4&feature=PlayList&p=D816703ABECA342A&index=8[/video]

אני גם בטוח שראית את הטריילר, אבל שכולם יראו:

פשוט חלום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עידן, מצאתי תרגיל שדפרנקו ממליץ(לכולם) כתרגיל דינמי:

סקוואט בולגרי עם קפיצה, לאתלטים מתקדמים(אתה) עם דאמבלים קלים.

אותה שיטה, 8 סטים 2-3 חזרות.

😃 דפרנקו אוהב את השטויות האלו , זה אחלה תרגילים לאתלטים בעיקר לשיפור זינוק ולפיתוח כח מתפרץ . הבעיה בהם היא שזה מצריך קורנאציה וגמישות ממש גבוהה ולכן לא מתאים לכולם .
עם אתה מצליח לעשות את זה כמו בסרטון אז כל הכבוד , עם לא אני מציע לך לדבוק בתרגילים היותר בסיסים .

😃 דפרנקו אוהב את השטויות האלו , זה אחלה תרגילים לאתלטים בעיקר לשיפור זינוק ולפיתוח כח מתפרץ . הבעיה בהם היא שזה מצריך קורנאציה וגמישות ממש גבוהה ולכן לא מתאים לכולם .
עם אתה מצליח לעשות את זה כמו בסרטון אז כל הכבוד , עם לא אני מציע לך לדבוק בתרגילים היותר בסיסים .
עם הזמן משתפרים.

• פותח/ת השרשור
אימון של פוטבול 4 שעות
היה אימון טוב הרבה טקלים רק הגוף גמור ולא יודע עם אני אתאמן מחר .

• פותח/ת השרשור
חיפה

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית