Opus Deus

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
12.10.08
פלג גוף עליון
לא התכוונתי להתאמן בסוף הייתי צריך לקפוץ לתל אביב אז עשיתי אימון עם קורן .
לחיצה צרה למקסימום - 123 לחזרה אחת 126 ניסיתי ולא הצלחתי . (103 3 חזרות ו113 3 חזרות לפני ההרמה האחרונה , נראה לי אני ימשיך שבוע הבא עם התרגיל ויוריד את הנפח לפני החזרה המקסימלית ) .

בנט אובר +פוואר קלין בישיבה - 4סטים 8 חזרות 93 קילו , 4 סטים 8 חזרות 17.5 קילו .
לחיצת חזה בשיפוע חיובי כפות הידיים כלפי פנימה - 3 סטים 8 חזרות 30 קילו
שראגס - 180 קילו 10 חזרות 4 סטים
כפיפות מרפקים - 50 קילו 3 סטים 7-8 חזרות .
עבודה על אחיזה עם גריפר - 3 סטים 8 חזרות COC 1 2 , שני סטים 1-2 חזרות עם COC 2
(נעשה בבוקר ) אני צריך לקנות COC 1.5 , עם 1 אני מגיע בקלות גם ל15 ו עם 2 אני מתקשה בעיקר בשמאל .

מה זה פאוור קלין בישיבה? 😳

• פותח/ת השרשור
תרגיל שדפרנקו אוהב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
13.10.08
דינמי פלג גוף תחתון
speed deadlift - הכל סינגלים : 2 סטים 6 חזרות 60 קילו , 3 סטים 100 קילו 6 חזרות , 3 סטים 120 קילו 4 חזרות , סט אחד 150 קילו 12 חזרות (המטרה הייתה 20 חזרות, אני מעריך שיכלתי לעשות 15-16 אבל לא רציתי לדפוק את האימון או להפצע )
פוואר קלין - 3סטים 2 חזרות 90 קילו , 3 סטים 2 חזרות 80 קילו
גוד מורניג - 3 סטים 8 חזרות 80 קילו (כל סט מתחיל מקלין וג'רק )
סקוואט בולגרי עם קפיצה (התרגיל שגו'קר העלה , הייתי חייב לנסות )- 4 סטים 8 חזרות כל רגל עם משקולות של 12 קילו , לא היה קשה מבחינת המשקל אלא מבחינת הקורדינציה , אחרי 2 הסטים הראשונים התאפסתי על עצמי וכבר זרם לי ממש טוב .
תרגיל כבד לבטן 4 סטים 12 חזרות .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהקשר לשירשור שהיה על הדדליפט, מהסרטון שהעלת (עד כמה שאפשר להבין ממנו), אם מדובר בביצוע הרגיל שלך, ניתן לראות שלפני/תוך כדי שהמוט מתנתק מהקרקע הכתפיים שלך נמצאות מעל/לפני המוט (האיכות גרועה אבל ללא ספק הכתפיים שלך לא נמצאות מאחורי המוט).

• פותח/ת השרשור
דווקא לי זה נראה שהן מאחורי המוט , או ממש צמודות אליו .
יכול להיות שאני צריך לשפשף את הטכניקה ולשפר את זה , אשמח אם תתן עוד טיפים לשיפור .

תנסה לשים לב להבדל בין התנוחה שאתה רוצה להתחיל בה את התנועה לבין התנוחה שאתה עובר אליה אוטומטית ישר שהמוט מתנתק מהקרקע.
בתנוחה שרצית להתחיל איתה את התנועה הכתפיים היו קצת מאחורי המוט אבל איך שהתחלת להפעיל כוח התנדנדת לתנוחה בה הכתפיים לפני/מעל המוט (פשוט קיצרת את המרחק האופקי שהמוט צריך לעבור).

עידן, בסירטון אין לך את הלורדוזה בגב, זה בגלל שקשה כל פעם לעשות את הסט-אפ לדדליפט מחדש? כי אצלי ממש הקפדת שיהיה קימור כמו שצריך 🙌

• פותח/ת השרשור
עידן, בסירטון אין לך את הלורדוזה בגב, זה בגלל שקשה כל פעם לעשות את הסט-אפ לדדליפט מחדש? כי אצלי ממש הקפדת שיהיה קימור כמו שצריך 🙌

תכלס צריך לעשות כמו שהראתי לך ועדיף בתחלה לעשות נכון , אבל במשקלים גבוהים ובייחוד להרבה חזרות זה לא באמת אפשרי( לי ) כמו שקשה לשמור על הגב העליון זקוף , בתכלס אני די מרוצה מהטכניקה .

אחלה דדליפט ומשקל אדיר!

זה נראה שאתה טיפה מרים תחת.
יכול להיות שככה עושים בסגנון PL כי אם תעשה ככה בWL זה לא טוב כול כך.

• פותח/ת השרשור
15.10.2008
דינמי פלג גוף עליון
בנץ - 70 קילו , 8סטים 3 חזרות + סט אחרון של 20 חזרות (לא כשל )
מתח + משיכה לפנים - מתח ידיים הפוכות 4 סטים 6חזרות , משיכה לפנים 4 סטים 12 חזרות .
לחיצת כתפיים - 3 סטים 8 חזרות 30 קילו
מקבילים + שראגס מאחורי הגב - מקבילים 3 סטים 12 חזרות , שראגס 4 סטים 10 חזרות 150 קילו .

• פותח/ת השרשור
זה נראה שאתה טיפה מרים תחת.
יכול להיות שככה עושים בסגנון PL כי אם תעשה ככה בWL זה לא טוב כול כך.

בPL המטרה היחידה היא להרים כמה שיותר משקל , בדיוק כמו בWL .

התחת עולה קצת בחלק מההרמות יכול לנבוע או שהתחלתי עם הרגליים נמוך מידי או שאני עייף .

• פותח/ת השרשור
16.10.08
מקסימום גוף תחתון .
דדליפט - אימון אדיר הורדתי ווליום כדי לתת בראש . 60 5 חזרות ,100 5 חזרות ,140 3 חזרות ,170 , 200 . עכשיו אני הולך לPR 215 עף באוויר , אני שם 5 פלטות (220) מרים וסוגר חלק .
התלבטתי אם להמשיך והחלטתי שאימון הבא אני ימשיך , 50 קילו בחצי שנה הוספתי לדדליפט, ווסט סייד נותן לך כנפיים .
hang clean - קצת שחרור , 3 סטים 5 חזרות 60 קילו

speed step up - דגש על מהירות 3 סטים 8 חזרות כל רגל , 35 קילו דמבלים .

pull through - כתוב 70 קילו אבל אני לא יודע עם זה נכון( כל המכונה , פעם הבאה אני יזרוק עוד משקל ) , 4 סטים 15 חזרות .

סייקל של תרגילים לסיבולת לבטן X2

200 דדליפט 👏 יאללה 5 PPS

👏
👏
👑!

רגע עשית 200 באימון הזה או 220? מה אני יעשה שאתה כותב לא ברור מההתרגשות !!!!!!?????

אז כבר שמת 5PPS?

• פותח/ת השרשור
רגע עשית 200 באימון הזה או 220? מה אני יעשה שאתה כותב לא ברור מההתרגשות !!!!!!?????

אז כבר שמת 5PPS?

כן 220 , ומי מתרגש , אני פולני אנחנו אף פעם לא מרוצים ...

🙌🙌🙌🙌🙌
יום יבוא ואני יעשה 2PPS במשהו.

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית