הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת ספרים מאמזון

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
יצא לי להזמין כמה דברים מאמזון אבל הם לא היו ספרים אז שלחתי אותם דרך חברה צד שלישי
אני רוצה להזמין 3-4 ספרים והבנתי שאמזון כן עושה משלוחים לארץ אז יש לי כמה שאלות ומי שהזמין אי פעם אשמח אם תעזרו לי.
1. לזמין מUS או UK ?
2. האם אפשר לראות את המחיר משלוח לפני ההזמנה? יכול להיות שיש ספרים שאינם נשלחים לארץ?
3. יש אפשרות להזמין במכה אחת ? יותר כדאי?
4. כמה זמן לוקח בערך לספרים להגיע?

תודה מראש.

אני תמיד הזמנתי מUS לא יודע אם זה משנה.

כן ברור שאפשר.

3) לא יודע. אלה אם כן מדובר במבצע כזה שיש להם על כל ספר. ספר כלשהוא + אחד שקשור אליו במחיר זול יותר.

לא יצא לי להזמין יותר מדי. אולי 3 פעמים. תמיד לקח שבוע.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד הזמנתי מUS לא יודע אם זה משנה.

כן ברור שאפשר.

3) לא יודע. אלה אם כן מדובר במבצע כזה שיש להם על כל ספר. ספר כלשהוא + אחד שקשור אליו במחיר זול יותר.

לא יצא לי להזמין יותר מדי. אולי 3 פעמים. תמיד לקח שבוע.
אני הוספתי לסל את הספרים שרציתי אבל זה לא מראה מחיר למשלוח או סוגי משלוח, איפה רואים את זה?

יצא לי להזמין כמה דברים מאמזון אבל הם לא היו ספרים אז שלחתי אותם דרך חברה צד שלישי
אני רוצה להזמין 3-4 ספרים והבנתי שאמזון כן עושה משלוחים לארץ אז יש לי כמה שאלות ומי שהזמין אי פעם אשמח אם תעזרו לי.
1. לזמין מUS או UK ?
2. האם אפשר לראות את המחיר משלוח לפני ההזמנה? יכול להיות שיש ספרים שאינם נשלחים לארץ?
3. יש אפשרות להזמין במכה אחת ? יותר כדאי?
4. כמה זמן לוקח בערך לספרים להגיע?

תודה מראש.

1. מה שיותר זול

2. כן, צרף את המוצר לעגלה ותעשה checkout. מכאן יש 2 אופציות:
א: זה לא יתן לך להמשיך ומכאן אתה תבין שאת המוצר הספציפי הזה לא ניתן לשלוח לארץ (תופיע לך הערה באדום).
ב: אם זה כן ממשיך זה יראה לך מחיר מוצר ומשלוח, לפני התשלום אל תדאג (המשלוחים שם יקרים בד"כ).

3. כן,
פחות מ 75$ אין תשלום נוסף.
75$ ועד 325$ תשלם גם מע"מ וגם מס רכישה (במידה ויש).
מעל 325$ תשלם גם מכס.

4. תלוי בסוג המשלוח שתבחר ואתה תראה שעבור כל משלוח יש הערכה לזמן ההגעה של המוצר. זה יכול לקחת יומיים (דואר שליחים מהיר) וזה יכול לקחת שבועיים-שלושה.

• פותח/ת השרשור
1. מה שיותר זול

2. כן, צרף את המוצר לעגלה ותעשה checkout. מכאן יש 2 אופציות:
א: זה לא יתן לך להמשיך ומכאן אתה תבין שאת המוצר הספציפי הזה לא ניתן לשלוח לארץ (תופיע לך הערה באדום).
ב: אם זה כן ממשיך זה יראה לך מחיר מוצר ומשלוח, לפני התשלום אל תדאג (המשלוחים שם יקרים בד"כ).

3. כן,
פחות מ 75$ אין תשלום נוסף.
75$ ועד 325$ תשלם גם מע"מ וגם מס רכישה (במידה ויש).
מעל 325$ תשלם גם מכס.

4. תלוי בסוג המשלוח שתבחר ואתה תראה שעבור כל משלוח יש הערכה לזמן ההגעה של המוצר. זה יכול לקחת יומיים (דואר שליחים מהיר) וזה יכול לקחת שבועיים-שלושה.
אני רואה את הסל ומראים לי רק את המחיר הכולל של הספרים, ללא שום הזכר למחיר משלוח...איפה בדיוק אני אמור לראות את זה?
יכול להיות שמשלוח חינם?

אני רואה את הסל ומראים לי רק את המחיר הכולל של הספרים, ללא שום הזכר למחיר משלוח...איפה בדיוק אני אמור לראות את זה?
יכול להיות שמשלוח חינם?
נראה לך משלוח חינם? הלוואי
תמשיך ל checkout

נו וזה לא רשם לך?
שלח לי בפרטי את הקישורים לספרים האלה ואני אעשה "הזמנה" ואבדוק לך לגבי משלוח

זה כנראה ירשום לך בסוף (אחרי שתתן את כרטיס האשראי) + תהיה אופציה לשנות את המשלוח שם. הם קצת שינו את הפורמט.

• פותח/ת השרשור
נו וזה לא רשם לך?
שלח לי בפרטי את הקישורים לספרים האלה ואני אעשה "הזמנה" ואבדוק לך לגבי משלוח
לא רשם, אני ינסה לפי מה שלטיסימוס אמר
זה כנראה ירשום לך בסוף (אחרי שתתן את כרטיס האשראי) + תהיה אופציה לשנות את המשלוח שם. הם קצת שינו את הפורמט.
אני אבדוק.

אגב, ההזמנה מUK תיקח פחות זמן? כי זה יוצא הבדל של 30~ שקל הבדל בין UK לUS ללא משלוח. ובשביל שבועיים כנגד חמישה ימים אני אעדיף משלוח מהיר.
יש לכם מושג בעניין הזה?

לא רשם, אני ינסה לפי מה שלטיסימוס אמר

אני אבדוק.

אגב, ההזמנה מUK תיקח פחות זמן? כי זה יוצא הבדל של 30~ שקל הבדל בין UK לUS ללא משלוח. ובשביל שבועיים כנגד חמישה ימים אני אעדיף משלוח מהיר.
יש לכם מושג בעניין הזה?
את כל ההזמנות האחרונות שלי עשיתי מ-UK, והאמת שיצא יותר זול מ-US (אולי היחסים בין המטבעות השתנו, זה היה לפני שנתיים). גם החבילה מארה"ב לא תגיע אחרי שבועיים, זה בדרך כלל לוקח שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית