הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בשוק\עצם

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
היי

אני כבר כמה חודשים מתאמן בחדר כושר. עושה לג פרס לרגליים.
לפני חודש בערך התחלתי לעשות תרגיל לתאומים בבית. עם משקל גוף. עמדתי על מדרה ועליתי בעזרת כף הרגל.

אולי קצת הגזמתי (אני לא בכושר טוב את האמת, זאת אומרת המון זמן לא רציתי, ואני לא הולך יותר מדי ביום יום) אבל יש לי כאבים בתי הרגליים.
הכאבים הם בשוק בצד של החלק הפנימי כלומר בצד של המקרבים. הכאב נמצא בחלק התחתון של השוק בצד, כלומר ממש בין השריר לבין העצם. לא ברור אם הכאב הוא בשריר או בעצם. הכאב הוא כמו כאב של חבלה בעצם או כאב ש"מעקמים" לך את היד.
הכאב אגב נמשך לאורך של בערך 10 ס"מ. כואב לי באיזור בערך שבועיים.
הכאב לא מופיע בהליכה, רק במקרה אם אני צריך לעלות בעליה והתאומים מתאמצים (אני הולך מהר יחסית, אפילו מהר מאוד) אבל לא ברמה של ממש כואב, סתם מרגיש את המקום לכמה זמן.

מה זה יכול להיות? דלקת בשריר?

האם שבר מאמץ יכול להגרם מעבודה כזאת? או שזה מצריך טראומה יותר חזקה כמו זעזע (ריצות וכו) על העצם עצמה.

תודה.

היי,
ע"פ התיאור שלך , סביר מאוד להניח שלא מדובר בשבר מאמץ.
מעבר לכך , כל נסיון לאבחן את זה דרך האינטרנט הוא לא רציני. ישנם לא מעט מצבים שיכולים להציג את הסימפתומים הללו , ואם זה באמת מפריע לך, אתה צריך לפנות לאבחון מקצועי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית