הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תותחי האייפון להתפקל!

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום שלום!

יש ברשותי אייפון 4 נעול בAT&T וכרגע הוא בעל גרסא 4.3.3 פרוצה ופתוח לכל הרשתות באמצעות טורבוסים.
אני לא יכול לעדכן אותו לגרסא יותר עדכנית כי הטורבו סים לא יעבוד יותר.
משה אמר לי היום שאפשר לקנות פריצה באיביי, קניתי פריצה ב-2$ מלקוח שיש לו מלא פידבק חיובי(כנראה אומר שהוא פרץ לאלפי אנשים שהיו מרוצים) ואני אמור לקבל פריצה במהלך ה-24 שעות הקרובות.

יש לי מספר שאלות:

1.הבנתי שכדאי לשמור חתימות מהגרסא הנוכחית, כי בישביל לאקטב את הפריצה צריך לעשות RESTORE דרך האייטיונז ובמידה והפריצה לא טובה, המכשיר שלי יחסם.
זה עדיין נחוץ במידה ואני עושה בדיקת IMEI לפני כן ואכן רשום לי שם שהמכשיר מוגדר כבר כסימפרי?

2.אם המכשיר באמת הוגדר כסימפרי, איך אני יכול לעדכן לגרסא 5.1 למשל ולא 6 בישביל שאוכל ישר גם לפרוץ אותה עם פריצה לא קשורה??

3.במקרה ההכי גרוע, אם לא מצליח לי עניין החתימות והריסטור והמכשיר מוגדר כסימפרי, אני יכול פשוט לעדכן לגרסא 6.0.1(האחרונה) דרך האייטיונז ולהשתמש בה רגיל בלי פריצה ופשוט לחכות שתצא הפריצה??

תודה תודה תודה!

1. הוא אמור לשלוח לך הוראות ואת כל הדברים במייל עם ההודעה שזה עכשיו סימפרי.
המכשיר הופך להיות סימפרי לכל דבר - כאילו בא מהחברה ככה ובעצם אתה לא חייב פריצה ואולטרהסנו\טורבו סים.
אני לפני חודש קניתי אייפון 5 מארה"ב ונתתי את ה4 לאמא שלי כי היא ביקשה אייפון ואפשר לומר שבגירסא החדשה כמעט ולא מרגישים חסרון של הפריצה.(אבל אם יהיה פריצה אני יפרוץ)
2. יש מדריכים לעדכון IOS לא הכי חדש בכל מיני אתרים כמו אייפונס וכו'.. תבדוק שם.
3. כן

שלום שלום!

יש ברשותי אייפון 4 נעול בAT&T וכרגע הוא בעל גרסא 4.3.3 פרוצה ופתוח לכל הרשתות באמצעות טורבוסים.
אני לא יכול לעדכן אותו לגרסא יותר עדכנית כי הטורבו סים לא יעבוד יותר.
משה אמר לי היום שאפשר לקנות פריצה באיביי, קניתי פריצה ב-2$ מלקוח שיש לו מלא פידבק חיובי(כנראה אומר שהוא פרץ לאלפי אנשים שהיו מרוצים) ואני אמור לקבל פריצה במהלך ה-24 שעות הקרובות.

יש לי מספר שאלות:

1.הבנתי שכדאי לשמור חתימות מהגרסא הנוכחית, כי בישביל לאקטב את הפריצה צריך לעשות RESTORE דרך האייטיונז ובמידה והפריצה לא טובה, המכשיר שלי יחסם.
זה עדיין נחוץ במידה ואני עושה בדיקת IMEI לפני כן ואכן רשום לי שם שהמכשיר מוגדר כבר כסימפרי?לשמור חתימות לוקח בדיוק דקה ממולץ מאוד לשמור למקרה שלא יעבוד וגם לעשות ריסטור בלי לעדכן את המודם שלא יתפקשש לך שם משהו ותישאר עם מכשיר נעול

2.אם המכשיר באמת הוגדר כסימפרי, איך אני יכול לעדכן לגרסא 5.1 למשל ולא 6 בישביל שאוכל ישר גם לפרוץ אותה עם פריצה לא קשורה?? אתה חייב חתימות אחרת זה לא ילך...

3.במקרה ההכי גרוע, אם לא מצליח לי עניין החתימות והריסטור והמכשיר מוגדר כסימפרי, אני יכול פשוט לעדכן לגרסא 6.0.1(האחרונה) דרך האייטיונז ולהשתמש בה רגיל בלי פריצה ופשוט לחכות שתצא הפריצה??
כן, בהחלט..
תודה תודה תודה!
עניתי לך בציטוט..

• פותח/ת השרשור
עניתי לך בציטוט..

1. אבל לשמור חתימות אפשר רק מהגרסא ההכי עדכנית, לא?
ככה שאם יש ברשותי 4.3.3, לא אוכל לשמור עליה חתימות.
הבנתי נכון?
איך אני עושה ריסטור?
אני פשוט מוריד את גרסא מקורית כמו שיש לי כרגע על המכשיר(4.3.3 8J2) ועושה באייטיונז SHIFT+RESTORE ובוחר את הקובץ המקורי לשם?
המודם יכול להתעדכן אם אני לא מעדכן גרסא לחדשה יותר??

2.הבנתי שחתימות צריך רק בישביל לשנמך גרסא, למשל מ-6 ל-5.1 וכדומה.
בישביל לעדכן מ-4.3.3 ל-5.1.1 נניח, גם צריך חתימות??

3. תודה!

יש תוכנה שיכולה לשחרר חתימות מהגירסה שאתה נמצא בה כרגע ואפשר לשמור חתימות לגירסה העדכנית ביותר ככה שבמקרה שלך זה אבוד..http://ih8sn0w.com/
iFaith היא בשביל לשחרר חתימות מהגרסה הנוכחית שלך , מהסדייה אתה יכול לשמור חתימות לגירסה העדכנית ביותר.
דרך סנובריז אתה מכין קשוחה מותאמת אישית ומלביש עלייה את החתימות אם אני לא טועה.
ולשאלה האחרונה כדי לעדכן לגירסה שהיא לא הכי עדכנית גם תצטרך חתימות...
אם יש משהו חדש אשמח אם מישהו יתקן אותי כי אני כבר איזה חצי שנה לא מתעסק יותר עם השטות הזאת..

חייבים חתימה של גרסה פחות מהאחרונה בשביל לשדרג אליה, אין ברירה. אבל אם הייתה על המכשיר סידייה יש מצב סביר שהן נשמרו שם.

• פותח/ת השרשור
חייבים חתימה של גרסה פחות מהאחרונה בשביל לשדרג אליה, אין ברירה. אבל אם הייתה על המכשיר סידייה יש מצב סביר שהן נשמרו שם.

הייתה על המכשיר סידיה אבל בטעות היא נמחקה!
איך אפשר לבדוק אם נשמרו החתימות של הגרסא הנוכחית?

• פותח/ת השרשור
יש לי טייניאמברלה, פתחתי אותה וחיברתי את המכשיר.
מה לעשות עכשיו?

נראה לי שעשיתי משהו וזה שמר לי קבצים לתיקיה שהגדרתי לתוכנה!
זה נראה ככה:

3131wco.jpg

האם זה אומר שיש ברשותי כרגע חתימות לגרסא שיש לי כרגע??

תראה שיש שם גרסאות, אם תרצה לעדכן ל 5.0.1 תשתמש בסנובבריז ותכין קשוחה עם החתימה הזאת...

• פותח/ת השרשור
יופי!
אז יש ברשותי חתימות שיעזרו לי לעדכן ל5.0.1??😃
או להשאר על הגרסא הנוכחית שלי??

איך אני יכול לעשות ריסטור ל 4.3.3 מבלי לעכדן את המודם אחרי שכביכול עשו לי את המכשיר סימפרי?
לצורך ווידוא שהפריצה מוצלחת!

אם יש לך חתימות ל-5.0.1 אז אפשר לעדכן אליה דרך sn0wbreeze.
אתה יכול לעקוב אחרי המדריך הזה:
http://absinthejailbreak.com/update-to-ios-5-1-1-and-preserve-baseband-with-sn0wbreeze-2-9-5/
רק לעדכן ל-5.0.1 ולא ל-5.1.1
אתה תצטרך גם קובץ IPSW מקורי של 5.0.1 שתוכל להוריד מכאן:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
(אתה אייפון 4 GSM).
חשוב: לפני שלב 11 והלאה, כנס לטייניאמברלה ותפעיל את ה-TTS Server. ככה הוא לא יבקש חתימות מאפל.
כמובן שהכל באחריותך ואני לא יכול להבטיח שזה יעבוד..

• פותח/ת השרשור
הסקרינשוט שעשיתי זה באמת החתימות?

איך אפשר לעשות ריסטור לגרסא 4.3.3 מבלי לעדכן את המודם?

• פותח/ת השרשור
אממ בגדול הייתי רוצה להשאר על הגרסא שלי 4.3.3 מבלי לעדכן את המודם.
אני סהכ רוצה לעשות ריסטור זריז מבלי שמשהו ישתנה ורק בישביל להפעיל את האנלוק, זה נחוץ בישביל זה.
כאשר אראה שהאנלוק פועל, אעדכן ל5.0.1 ואפרוץ אותו!
אולי אפילו ל 6.0.1

אוקיי שמע העיקרון די פשוט, אתה מוריד את הקשוחה הרצויה מהאתר שמר לטיסימוס פרסם ומכניס אותה לתוך הsnowbreeze אתה כבר תבין לבד התוכנה מאוד פשוטה להפעלה.
בסוף התהליך אתה תצטרך להכניס את המכשיר לDFU MODE ותקבל קובץ קשוחה מותאם אישית המתאים רק למכשיר שלך תלך לאייטונס תלחץ על shift+restore תבחר בקשוחה ונגמר הסיפור...
במקרה ותתקע תשלח לי פרטית אין לי בעיה לעזור 😃

• פותח/ת השרשור
תן לי את הפייסבוק שלך למקרה שכזה בבקשה.
הגרסא שאני יוצר תצא עם גרסאת המודם הנוכחית??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית