הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עורך סרטונים דרך האייפון\מחשב.

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היי ,
אני מחפש תוכנה לעריכת סרטונים דרך האייפון (עדיף) או דרך המחשב . בעקרון אני מחפש משהו נוח , לא מסובך , אני צריך שיהיה שם אופציה לחיבור סרטונים , הוספת כתוביות , תמונות ומוזיקה (זה לא הרבה נכון?).

אה ואני מחפש אפליקציה\תוכנה חינמית.

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
במחשב יש לך windows movie maker, אפשר להוסיף דרכה מוסיקה, לשלב סירטונים, תמונות, ולערוך, כתוביות לא ניסיתי אבל דיי בטוח שאפשרי.

• פותח/ת השרשור
במחשב יש לך windows movie maker, אפשר להוסיף דרכה מוסיקה, לשלב סירטונים, תמונות, ולערוך, כתוביות לא ניסיתי אבל דיי בטוח שאפשרי.
תודה , מכמה בירורים קצרים הכרתי את עורך הסרטונים של youtube שהוא מאוד נוח וקל , יש לך מושג אולי אם אפשר להוסיף מוזיקה לסרטונים (לא מהאופציות שלהם)?

תודה , מכמה בירורים קצרים הכרתי את עורך הסרטונים של youtube שהוא מאוד נוח וקל , יש לך מושג אולי אם אפשר להוסיף מוזיקה לסרטונים (לא מהאופציות שלהם)?
אפשר להוסיף כותרות דרך הcapture ?

לפי מה שאני יודע מוזיקה אפשר להוסיף רק אם זה נמצא לך בספריה של האייפון ולא באיזה תוכנה אחרת ..
בקיצור רק אם קנית ....

• פותח/ת השרשור
אפשר להוסיף כותרות דרך הcapture ?

לפי מה שאני יודע מוזיקה אפשר להוסיף רק אם זה נמצא לך בספריה של האייפון ולא באיזה תוכנה אחרת ..
בקיצור רק אם קנית ....
הבנתי, לא הבנתי את השאלה , אני מאוד בור בנושא ורק בשעה האחרונה למדתי איך עורכים סרטון בסיסי.

לאייפון אם הוא פרוץ או שאתה מוכן לשלם טיפה יש את iMovie שזאת תוכנה רשמית של אפל. אף פעם לא ניסיתי אותה בטלפון אבל הגרסא שלה למחשב מעולה.
אם אתה לא רוצה לשלם אז אני מצטרף להמלצה על Windows Movie Maker שהיא די בסיסית אבל לדעתי יש בה את כל מה שאתה צריך והיא בחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית