תותחי האייפון להתפקל!

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אעשה זאת בהזדמנות, כשאקבל את ההודעה שהמכשיר נפרץ.😃
תודה!!

• פותח/ת השרשור
עזרה בבקשה!

המכשיר שלי היה נעול ל AT&T והיום פתחו לי אותו והוא מוגדר אנלוקד עכשיו!
היה צריך לעשות ריסטור כדי שהמכשיר יתעדכן בפריצה ועשיתי זאת לפי המדריך בפורום IPSF שאחד המנהלים נתן לי:

http://www.ipsf.co.il/forum/showthre...923#post264923

לצערי ללא הצלחה!
frown.png

המכשיר עכשיו תקוע ב-Recovery Mode ואני מחבר אותו לאייטיונז ומנסה לעדכן לגרסא האחרונה אך ללא הצלחה!
frown.png

מה אפשר לעשות במצב שכזה?
איך פותרים את הבעיה?
יש ברשותי את החתימות האלה:

3131wco.jpg

אני לא בטוח אבל לדעתי עכשיו מותקנת על המכשיר גרסא 6.0.1 ולפני כן הייתה 4.3.3.
ניסיתי לחבר רגיל לאייטיונז ולעשות Restore and Update, זה הוריד לי את הקושחה וכאילו התקין אותה אבל היתה בסוף שגיאה והאייפון עדיין בRECOVERY.
איך אני יכול לצאת מהמצב הזה?
אני רוצה לשנמך ל-5.0.1 כי יש לי חתימות בישבילו או לחילופין, אם הדבר לא אפשרי, מצידי שיהיה עם 6.0.1 לא פרוץ ואחכה לפריצה!
ממש ממש לא איכפת לי, העיקר שיעבוד...

תעזרו לי בבקשה!

P.S

חשוב להוסיף שניסיתי לעשות RECOVERY FIX גם בטייניאמברלה וגם ברדסנואו, והמכשיר לא נכנס למצב DFU!
צריך לכבות אותו לגמרי ואז להדליק בDFU, אבל כשהוא כבוי ומחובר לכבל, הוא ישר נדלק למצב RECOVERY.:(

נערך לאחרונה:
עזרה בבקשה!

המכשיר שלי היה נעול ל AT&T והיום פתחו לי אותו והוא מוגדר אנלוקד עכשיו!
היה צריך לעשות ריסטור כדי שהמכשיר יתעדכן בפריצה ועשיתי זאת לפי המדריך בפורום IPSF שאחד המנהלים נתן לי:

http://www.ipsf.co.il/forum/showthre...923#post264923

לצערי ללא הצלחה!
frown.png

המכשיר עכשיו תקוע ב-Recovery Mode ואני מחבר אותו לאייטיונז ומנסה לעדכן לגרסא האחרונה אך ללא הצלחה!
frown.png

מה אפשר לעשות במצב שכזה?
איך פותרים את הבעיה?
יש ברשותי את החתימות האלה:

3131wco.jpg

אני לא בטוח אבל לדעתי עכשיו מותקנת על המכשיר גרסא 6.0.1 ולפני כן הייתה 4.3.3.
ניסיתי לחבר רגיל לאייטיונז ולעשות Restore and Update, זה הוריד לי את הקושחה וכאילו התקין אותה אבל היתה בסוף שגיאה והאייפון עדיין בRECOVERY.
איך אני יכול לצאת מהמצב הזה?
אני רוצה לשנמך ל-5.0.1 כי יש לי חתימות בישבילו או לחילופין, אם הדבר לא אפשרי, מצידי שיהיה עם 6.0.1 לא פרוץ ואחכה לפריצה!
ממש ממש לא איכפת לי, העיקר שיעבוד...

תעזרו לי בבקשה!

P.S

חשוב להוסיף שניסיתי לעשות RECOVERY FIX גם בטייניאמברלה וגם ברדסנואו, והמכשיר לא נכנס למצב DFU!
צריך לכבות אותו לגמרי ואז להדליק בDFU, אבל כשהוא כבוי ומחובר לכבל, הוא ישר נדלק למצב RECOVERY.:(
לא הבנתי איך הגעת למצב שהוא בריקבורי מוד. תסביר מה עשית ומתי זה קרה.
אני היה לי גם בעיה כזאת באחת הפריצות וטייני אמברלה סידר לי... אז אולי תסביר איך הגעת ונגיע לפתרון.

עניתי לך בפייסבוק תנסה מה שרשמתי ותעשה שוב recovery fix רק דבר אחד לא הבנתי השיחות עובדות?

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה קרה ככה:
ניסיתי לעשות ריסטור דרך רדסנואו כמו שהמליצו לי בפורום IPSF וממש בסוף כשהייתי צריך לעשות DFU לאייפון, לא הצלחתי והאייפון נדלק לי עם Recovery.
אח"כ ניסיתי לעשות ריסט וזה נדלק רק בRecovery.
חשבתי יאללה לא נורא נעדכן לגרסא ההכי עדכנית וזה לא הצליח.
בשורה התחתונה, עכשיו הוא תקוע במצב הזה ואני לא מצליח להפטר ממנו לא דרך רדסנואו(שמצריך מצב DFU ומכשיר כבוי ומחובר למחשב, כשאני מחבר אותו הוא נדלק לבד למצב Recovey) ולא דרך טייניאמברלה, שעושה כאילו תיקון אבל המכשיר שוב עולה באותו המצב...:(

חברים תודה רבה על תשומת הלב!
אלון עזר לי לפתור את הבעיה בפייסבוק והכל עובד!
המכשיר עלה בלי טורבו סים בגרסא 4.3.3 וגרסאת המודם שהיה עליה קודם והסים עבד מושלם!
עכשיו אני מעדכן אותו ל-6.0.1 ופשוט אחכה שהפריצה תצא!

תודה רבה לכולם!
באמת שאין כמוכם!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית