עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחפש לשכור דירת סטודיו או 2 חדרים באזור המרכז יחד עם עוד שותף או 2, הייתי רוצה לשמוע אם יש פה אנשים שעברו את זה כמה מסתכמת העלות בחודש +- כולל שאר ההוצאות כמו אוכל, חשמל, מים וכו'. אשמח לשמוע!
באזור ה 1300-1500 ש"ח לבן אדם, תלוי אבל מאוד בדירה שאתם תשכרו ובכמה חשמל, גז ומים תשתמשו. אם רוב היום לא תהיו בבית, אז כנראה ישתלם לכם יותר.
2000 ש"ח בחודש שכירות לבית שכזה (2 חדרים). תחלק ב-2 זה 1000 ש"ח. תוסיף מים, חשמל, גז, ארנונה, תגיד לכ-1500 ש"ח בחודש. זה לא כולל אוכל והוצאות נוספות כמובן.אני מבין ששנים לא היית בארץ...
2000 ש"ח בחודש שכירות לבית שכזה (2 חדרים). תחלק ב-2 זה 1000 ש"ח. תוסיף מים, חשמל, גז, ארנונה, תגיד לכ-1500 ש"ח בחודש. זה לא כולל אוכל והוצאות נוספות כמובן.
אוקיי, אז 2400-2700 אז תוסיף עוד 300 ש"ח כל אחד לחישוב שלי. 1800 ש"ח כל אחד בחודש.1. 2 חדרים ? הם הולכים לישון ביחד או שאחד בסלון אחד בחדר?
2. ונגיד שכן. אנא הצץ למחירי דירות 2 חדרים בראשון לציון...
http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?City=%F8%E0%F9%E5%EF+%EC%F6%E9%E5%EF&Neighborhood=&HomeTypeID=1&fromRooms=2&untilRooms=2&fromPrice=&untilPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&EnterDate=&Info=