הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלויות של דירת 2 חדרים באזור ראשל"צ

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני מחפש לשכור דירת סטודיו או 2 חדרים באזור המרכז יחד עם עוד שותף או 2, הייתי רוצה לשמוע אם יש פה אנשים שעברו את זה כמה מסתכמת העלות בחודש +- כולל שאר ההוצאות כמו אוכל, חשמל, מים וכו'. אשמח לשמוע!

הרבה מאוד, למה אתה צריך את החרא הזה?
אחרי חודש ימאס לך מניסיון של המון חברים שלי.

מילא היית גר באיזה חור ושוכר בתל אביב או משהו... מה יש לחפש בראשון?
תחסוך את הכאב ראש ותשאר עם ההורים.

אלא אם כן זה מצב מיוחד או משהו, אם כן תפרט.

באזור ה 1300-1500 ש"ח לבן אדם, תלוי אבל מאוד בדירה שאתם תשכרו ובכמה חשמל, גז ומים תשתמשו. אם רוב היום לא תהיו בבית, אז כנראה ישתלם לכם יותר.

אני מחפש לשכור דירת סטודיו או 2 חדרים באזור המרכז יחד עם עוד שותף או 2, הייתי רוצה לשמוע אם יש פה אנשים שעברו את זה כמה מסתכמת העלות בחודש +- כולל שאר ההוצאות כמו אוכל, חשמל, מים וכו'. אשמח לשמוע!

דירת סטודיו = דירת יחיד ללא שותפים כנ"ל דירת 2 חדרים (זה חדר + סלון)
אני גר לבד וההוצאות שלי הם על סך:
חשמל נע בין 400-700 ש"ח לחודשיים (יכול להגיע יותר אם בקיץ או בחורף תפעיל מיזוג/חימום 24/7)
מים יכול לנוע בין 60-100 לחודשיים (יש גם תשלום ביובים)
גז לא עובר את ה-60 בחודשיים

אם אתה עם שותפים החשבון מתחלק כמובן אבל ההוצאות יכולות לעלות (יותר מים יותר חשמל)

מחייה עולה לי באופן אישי כ 1600 ש"ח בחודש (אפילו יותר כי אני אוכל ע"פ תפריט שיש בו המון בשר), אז זה משהו שאתה צריך לחשב לעצמך. תראה איזה דברים אתה צורך בשבוע ובאיזה כמות (בשר, קטניות, בייצים, גבינות, בקבוקי שתייה וכו' ותכפיל ב - 4 זה יתן לך הוצאה חודשים +/-)

על כל זה יש את כמובן את תשלום השכירות שיכול להגיע (הערכה גסה) ל 1500-2000 ש"ח בחודש באזור המרכז (תלוי איפה בדיוק שוכרים)

קיצור זה לא קל (מנסיון)

אני ממליץ לך להתנחל עוד כמה שנים בבית של ההורים ולהרביץ עבודה רצח ואז לצאת אחרי שיש לך גב כלכלי.

2000 ש"ח בחודש שכירות לבית שכזה (2 חדרים). תחלק ב-2 זה 1000 ש"ח. תוסיף מים, חשמל, גז, ארנונה, תגיד לכ-1500 ש"ח בחודש. זה לא כולל אוכל והוצאות נוספות כמובן.

1. 2 חדרים ? הם הולכים לישון ביחד או שאחד בסלון אחד בחדר?
2. ונגיד שכן. אנא הצץ למחירי דירות 2 חדרים בראשון לציון...

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.p...ceType=1&FromFloor=&ToFloor=&EnterDate=&Info=

1. 2 חדרים ? הם הולכים לישון ביחד או שאחד בסלון אחד בחדר?
2. ונגיד שכן. אנא הצץ למחירי דירות 2 חדרים בראשון לציון...

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?City=%F8%E0%F9%E5%EF+%EC%F6%E9%E5%EF&Neighborhood=&HomeTypeID=1&fromRooms=2&untilRooms=2&fromPrice=&untilPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&EnterDate=&Info=
אוקיי, אז 2400-2700 אז תוסיף עוד 300 ש"ח כל אחד לחישוב שלי. 1800 ש"ח כל אחד בחודש.

בזמנו (לפני שמונה חודשים בערך) שילמתי על יחדת דיור של שני חדרים, משופצת במערב ראשון (נווה חוף) 2,800 לא כולל חשמל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית