עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין רווח בצירוף "דגיםהם", ופרט לכך - שמן זית הוא מקור מובהק לאומגה 9 ולא ל-6.חומצת שומן חד בלתי רוויה – בעלת קשר כפול, לרוב מקורה מן הצומח (גם כאן דגיםהם היוצא מן הכלל) מקורות במזון: דגים, שמן סויה, תירס (אומגה 9).
חומצת שומן רב בלתי רוויה – בעלת שני קשרים כפולים ומעלה.
מקורות: שמן זית, שמן קנולה, שמן חריע, אבוקדו, שקדים, בוטנים, אגוזים (אומגה 3 ו-6).
מוזר בהחלט. אולי זה ה WORD המסריח שלי ל Mac. תוקן, תודה.https://www.kilogram.co.il/4862/יסודות-ללחיצת-חזה/
מספר טעויות לאורך המשפט הבא:
לחיצת כתפיים עובדת בעיקר על כתפיים ולחיצת כתפיים ss) קו ישרשת, על תורה של ות הלב שלכם היא לא משהו עו בגלל שהמשקולת נמצאת מעל בית החזה ולא רחוקה מהצוואר. .ועות וגידחיצת חזה בעיקר על חזה
צ"ל משיכות גבוהות באחיזת סנאץ'.התברר שסנאצ'ים מלאים (full snatches) וסנאץ' במשיכה גבוהה (snatch high-pulls) הם שניים מהתרגילים היותר טובים כדי לבנות רחב-גבי חזק וגדול.
ד״א pages לא פחות טובה word..מוזר בהחלט. אולי זה ה WORD המסריח שלי ל Mac. תוקן, תודה.
הכל תוקן. ד"א Pages זה הדבר הכי גרוע שהמציאו עד כה. אין spell check וזה קורס לי כל הזמן לא משנה איזו מערכת הפעלה השתמשתי (או שזה מתחיל לעשות שטיקים של דיליי מטורף ב copy-paste כשעוברים הרבה פעמים בין חלונות עם CMD+TAB). הוורד למאק לא תומך בעברית בכלל, אני פשוט מתעצל לעבור ל VM של וינדוס.טעות במאמר על התוכנית טקסס מתוד תוכנית אימונים – Texas Method
בשורה האחרונה של הנושא בחירת משקלים:
״עם המשקל קל מידי באימון הווליום העלה יותר משקל בשבוע הבא״
צריך להיות אם במקום עם
ד״א pages לא פחות טובה word..
עזוב שהפורמט נדפק ביום בהיר אחד, היו שם טעויות משמעותיות בערכים הקלורים. תיקנתי גם וגם, תודה.היי,
במאמר של תפריטי התזונה לנשים בחיטוב.
https://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/
לא ראיתי שגיאה חוץ מזה: "• ביצה 3 פרוסות פסטרמה+ כיפת טחינה חצי קופסת טונה+ כפית טחינה"
אבל די מציק בעין שאין הפרדה בין המזונות (חסרים הסלאשים).
אשמח אם תתקנו.
תודה תוקןמבוא לדדליפט רומני/ROMANIAN DEADLIFT
בסעיף של ה- "SLR מתוקן", קיימת התייחסות לתמונה עליונה ותחתונה, אבל התמונות הללו לא קיימות במאמר.
צ"ל - עיכוב.משקל באימון ההתאוששות הוא תמיד 10% פחות מביום הווליום , תנסה לבצע אימון מלא עד 3 שבועות ברציפות , במידה וזה לא מצליח תבצע דילוד , אל תבצע דילוד מוקדם מידי , ימים רעים הרבה פעמים גורמים לעיקוב .
תתקנו לבחירת משקלים :
עדיף להתחיל עם משקלים ולעבוד בהדרגתיות למשקלים הכבדים, מאשר להתחיל כבד מידי והפסיק מהר.
בחירת משקלים :
עדיף להתחיל עם משקלים נמוכים ולעבוד בהדרגתיות עד למשקלים הכבדים, מאשר להתחיל כבד מידי והפסיק מהר.