התייעצות לפני רכישה

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
בן 37, משקל 62 גובה 170. עד כה התעסקתי בריצה ארוכה. מעוניין בעליה במשקל, הייתי שמח לעלות קילו בחודש.<br>האילוץ העיקרי שלי הוא ארוחות הצהריים בעבודה, לרוב אני לא יכול לאכול משהו שונה מפיתה עם משהו דוגמת חזה עוף או בשר אחר.<br>בחדר הכושר אליו אני מתכוון ללכת אין כלוב ומקום מוגבל לדד ליפט.<br>הייתי מעוניין להתאמן 3 פעמים בשבוע עם 2 אימוני רכיבת אופניים בעצימות בינונית.<br>האם אפשר לכתוב תוכנית ותפריט שמתאימים למטרות שלי?

בן 37, משקל 62 גובה 170. עד כה התעסקתי בריצה ארוכה. מעוניין בעליה במשקל, הייתי שמח לעלות קילו בחודש.<br>האילוץ העיקרי שלי הוא ארוחות הצהריים בעבודה, לרוב אני לא יכול לאכול משהו שונה מפיתה עם משהו דוגמת חזה עוף או בשר אחר.<br>בחדר הכושר אליו אני מתכוון ללכת אין כלוב ומקום מוגבל לדד ליפט.<br>הייתי מעוניין להתאמן 3 פעמים בשבוע עם 2 אימוני רכיבת אופניים בעצימות בינונית.<br>האם אפשר לכתוב תוכנית ותפריט שמתאימים למטרות שלי?
שלום,

בוא נפרק את זה לגורמים:
1. עלייה של קילו בחודש אפשרית בהחלט.

2. ארוחת הצהריים בעבודה שלך לא תשנה דבר; ניתן בהחלט לשלב אותה בתפריט.

3. יש לנו מספר רב של לקוחות שלא עושים דדליפט וסקוואט ואפילו כאלו שמתאמנים בבית ללא ציוד כלל (אם כי אימון ללא ציוד כלל למען עלייה במסת השריר לא יהיה יעיל יותר מכמה שבועות. אלו שעושים את זה, נמצאים בתהליך של הורדה במשקל).

4. ניתן לבנות תוכנית אימונים שתכיל בה 3 אימוני משקולות בשבוע + 2 אימוני רכיבה.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
יש לי ארגומטריה משנת 2010, האם זה אישור רפואי מספק?
תודה על התשובות, אני אשלם לקראת תחילת פברואר /סוף ינואר

יש לי ארגומטריה משנת 2010, האם זה אישור רפואי מספק?
תודה על התשובות, אני אשלם לקראת תחילת פברואר /סוף ינואר
ארגומטריה זה לא אישור רפואי אלא בדיקה רפואית ולכן האישור אינו תקף. יש למסור אישור מרופא המשפחה שאתה כשיר להתאמן (אותו אישור שמביאים בחדר הכושר) והוא אמור להיות מהחצי שנה האחרונה. יש רופאי משפחה שמפקססים/שולחים את האישור באימייל, כדאי לבדוק את זה. אפשרות נוספת היא לצלם את האישור שהבאת לחדר הכושר (הם אמורים לשמור אות למטרות ביטוח).

Back
למעלה תחתית