עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי עזוב תפורומים שם אני ניסיתי לקחתי טרן בלי טסט ולא היה לי חשק מיני בכלל מזל שהיום הכל בסדר אחרי בדיקות בתקווה שבעתיד לא יקרה משהו חמפורומים בחו"ל קראתי שממליצים לקחת טסטוסטרון פחות מטרן כשמשלבים כדי להפחית כמה שאפשר את תופעות הלוואי. לדוגמה אם אתה לוקח טרן ב-300מ"ג לשבוע אז טסט יהיה 250 מ"ג. טרן חומר חזק שמספיק לקחת אותו גם לבד אבל משלבים גם טסט' כדי לשמור על תפקוד מיני וכל שאר הדברים שטסטוסטרון משפיע עליהם בגוף.
כן אחת הבעיות איתו זה דכאונות ועצבים של גרושה נטולת סקס , לפי דעתי לא שווה לקחת למרות הכח שזה נותן בחדר כושר אבל איך אומרים מי יקשיב לי ...לך רק על טרן וטסט', זה חומר חזק מאוד ומשבית לא פחות. למעשה משבית על ציר כפול כמו דקה.
לשלב דקה וטרן, מיותר עד לא רצוי בהחלט.
טרן קצר או ארוך? שאלה של העדפה האמת, קצר עדיף טיפה יותר במיוחד בניסיון ראשון.
קצר מתחיל לעבוד מהר ויוצא מהר מהגוף, יש הרבה שלא מסתדרים עם טרן - זה חומר שהוא פי חמש אנדרוגני ופי חמש אנבולי.
ייתכן שתרגיש דאונים איתו או כל מיני תופעות אחרות, תעשה קצר.
מה גם שבקצר הוא יוצא מהר מהגוף ואפשר להתחיל סייקל ריפוי מהר יותר.
אל תריץ אותו יותר מ8 שב' במיוחד לא בהתחלה, לפחות לדעתי.
הבעיה עם אנדרול שהוא יותר רעיל מדיבול כי בכדור 1 יש 50 מ״ג , דקה סבבה אתה יכול לשלב ויש כאן שממליצים תקצר (עדי) ממליץעם הוא כולכך בעייתי אז למה לעשות אותו עם יש חומרים שפחות עושים תופעות לוואי כמו דקה אנדרול לא יותר עדיף לשלב אותם עם טסט ויש לך סייקל חזק ??