הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות ברמה של beats solo HD

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
HD25 1-|| של הזנהייזרס.
אגב, אתה תצטרך גם מגבר Filo E6.
זה יוצא 1000 שקלים, או טיפה יותר.
הרבה יותר טובות מהזבל הקרוי ביטס.

• פותח/ת השרשור
מה עם ATH-M50?

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה. אבל הן לא נראות יותר מידי ניידות (שזה מאוד חשוב).

למה אתה מתכוון בניידות? הן מתקפלות ב-6 צירים שונים...

• פותח/ת השרשור
הוא אומר פה http://www.hometheater.co.il/p-1.article03496
"בסופו של דבר האוזניות אמורות לשרת קהל יעד שפועל בדרך כלל באולפן ופחות מתנייד והשקית הנ"ל היא בבחינת פתרון פונקצינאלי לאיחסון בתנאי אולפן. "

• פותח/ת השרשור
והאמת שעדיף on ear.

הכי עדיף ללכת על HD25, הם גם קטנות וניידות יותר, וגם טובות יותר.
תיקח אותו לנסות אותן באיזה חנות שיראה שהם נוחות.

תפרט מה אתה בדיוק צריך מהאוזניות, ואיך תשתמש בהן כי לא נראה לי שאתה סגור על זה.

• פותח/ת השרשור
הכי חשוב זה ניידות ואיכות סאונד.
בידוד פחות חשוב לי.
השימוש הוא בנסיעות ומחוץ לבית.

אני קניתי את הM50,
*האיכות מטורפת
*הבאס ממש טוב
*לא לאימונים כי הן יפלו
מחיר טוב לכל כיס.
לגבי הHD25 אני ראיתי אותן הרבה מאוד פעמים על ראשים של אנשים והתנסתי בהן והן קלילות, איכותיות, אטומות, ומחיר שווה לכל כיס. (הבאס לא בשמיים)
לגבי הדר דריי אני לא ממליץ לקנות את האוזניות האלה כי זה סתם סחיטה של כסף והבאס מוגזים ואתה מפספס המון צלילים בגללו.
אני קניתי את האוזניות שלי בפריז במחיר די מופקע אבל אתה יכול בהחלט לקנות אותן באמזון במחיר לא רע בכלל לפי מה שאני ראיתי.

אגב אני ראיתי לא מזמן שהוציאו אוזניות חדשות של Beyerdynamic בגירסה 32 Ohm כשלמעשה הם התחילו מאיזה 500 ולאט לאט ירדו עד שהגיעו ל32 שזה מטורף.
(ככל שההתנגדות יותר נמוכה ככה הצורך בהגברה חיצונית פחות נחוץ)

• פותח/ת השרשור
אני כמובן לא הולך להתאמן עם האוזניות. זאת לא המטרה.
הM50 נראות מצוינות, רק שאני מפחד שהם מגושמות מידי ולא ניידות יותר מידי. בגלל זה אני מעדיף on ear כמו הRZA. אבל לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליהן.

הכי חשוב זה ניידות ואיכות סאונד.
בידוד פחות חשוב לי.
השימוש הוא בנסיעות ומחוץ לבית.

תגדיר ניידות. אם ניידות היא יכולת אחסון נוחה, עמידות וחוזק שמאפשרים העברה ממקום למקום וכ'ו, אז אוזניות בגודל מלא הן אפשריות ואפשר ללכת על ה-M50 שהציעו או על ה-sennheiser HD280pro שזולות פי 2. 2 האוזניו הללו עונות על שאר הדרישות שהן איכות סאונד ובידוד רעשים חיצוניים שדווקא כן אמור להיות חשוב לך במיוחד בנסיעות אם אתה מתכוון לתחבורה ציבורית. אם ניידות היא משקל, יכולת חבישה הורדה קלים, אוזניות שאפשר ללכת איתן וכ'ו אז תשכח מאוזניות בגודל מלא. אתה יכול ללכת על on ear שמקריבות לך את הבידוד או in ear שמקריבות עוצמת סאונד ובאס, אלא אם מדובר באוזניות מהטווח היותר גבוה, אך מספקות ניידות מלאה ובידוד מעולה.

אני נוטה לא להסכים עם וונדר לנד, הבאס בHD25 הוא מצויין, בדיוק כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
תגדיר ניידות. אם ניידות היא יכולת אחסון נוחה, עמידות וחוזק שמאפשרים העברה ממקום למקום וכ'ו, אז אוזניות בגודל מלא הן אפשריות ואפשר ללכת על ה-M50 שהציעו או על ה-sennheiser HD280pro שזולות פי 2. 2 האוזניו הללו עונות על שאר הדרישות שהן איכות סאונד ובידוד רעשים חיצוניים שדווקא כן אמור להיות חשוב לך במיוחד בנסיעות אם אתה מתכוון לתחבורה ציבורית. אם ניידות היא משקל, יכולת חבישה הורדה קלים, אוזניות שאפשר ללכת איתן וכ'ו אז תשכח מאוזניות בגודל מלא. אתה יכול ללכת על on ear שמקריבות לך את הבידוד או in ear שמקריבות עוצמת סאונד ובאס, אלא אם מדובר באוזניות מהטווח היותר גבוה, אך מספקות ניידות מלאה ובידוד מעולה.
אז הכוונה היא למשקל, יכולת חבישה והסרה, אפשר ללכת איתן בלי להרגיש שיש לך קסדה על הראש וכו. לכן אמרתי שאני נוטה לon ear.
מה דעתכם על אלה: http://www.pioneer.eu/eur/newsroom/news/HDJ-1500/page.html

אני כמובן לא הולך להתאמן עם האוזניות. זאת לא המטרה.
הM50 נראות מצוינות, רק שאני מפחד שהם מגושמות מידי ולא ניידות יותר מידי. בגלל זה אני מעדיף on ear כמו הRZA. אבל לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליהן.
לי יש את הMT50, והאיכות בהם באמת טובה מאוד, יותר מכל אוזניות שאי פעם ניסיתי. אבל כן, אתה תראה מגושם איתם, מאוד.
הם לא הכי ניידות בגלל הגודל, בגלל שאין להם נרתיק טוב, ובגלל הכבל הארוך בטירוף, אבל להאזנה בבית או בדרכים הם מדהימות.

אם אתה מחפש איכות סאונד כלשהי , אז תעשה לעצמך טובה ותשכח מכל האוזניות של הראפרים... יש מיליון ואחת השוואות ומיליון ואחת סיקורים והתוצאה של כולן זה שזה חרא אוזניות מבחינת סאונד. רוצה אוזניות טובות שנראות טוב וניידות? M100 שזה OVER EAR או M80 שזה ON EAR מחברת V-MODA.
ובכללי תשובות לשאלות כאלה מחפשים ב HEAD-FI =)
ואגב גם SENNHEISER 25HD זאת בחירה מצוינת... יש גם את החדשות שלהן שזה AMPERIOR..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית