הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש עזרה מאנשים עם ניסיון בקניית מוטות ומשקולות

MuffinMan

משתמש פעיל
591
3
נק' מוניטין:
47
591
3
במכבים
אני מחפש לקנות ציוד לבית ומחפש המלצות מאנשים על חנויות ספציפיות או דרכים אחרות לקנות ציוד (לא מצאתי משהו משתלם יד שנייה, לא בפורום ולא באתרים ישראלים או בינלאומיים).

הדברים שאני חייב זה מוט, פלטות וראק. ספה זה רצוי.

חשבתי על הסט הזה מסאל ספורט: http://salsport.com/shop/content/?ID=1068 הבעיה היחידה היא לא יהיו לי מוטות ביטחון.
חשבתי גם על לבנות ראק/כלוב בהשראת Cygnus. או שאני אבנה בעצמי או שאני אתן לרתך תוכניות. רק קודם כל אני צריך לבדוק כמה זה עולה, כדי לבדוק אם זה שווה לי בכלל.

למישהו יש הצעות שהוא מוכן לחלוק מניסיון?

תקרא את הפוסט שפתחתי בזמנו על כל התהליך שעשינו עם החד"כ שלנו. כשאתה תקנה מסאל ספורט והציוד יגיע אליך תבדוק את הסחורה טוב טוב במיוחד את המוט אם השרוולים מסתובבים חופשי, אם יש איזון מספק במשקל של המוט וכ'ו ואל תחתום לשליח עד שאתה מרוצה ממה שקיבלת. אם אתה לא מרוצה אל תחתום ושיקח את הכל בחזרה. היו לנו לא מעט בעיות איתם עם מוט אחד עם חוסר איזון, מוט שני שהשרוולים לא הסתובבו חלק. עם המוט השלישי אנחנו מאוהבים עד היום. הבאמפרים שהבאנו מהם מעולים גם כן. אני עדיין נותן להם לינק וכ'ו בכל פוסט כזה כי אני לא מכיר אפשרות אחרת בארץ לציוד נורמלי.

אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל אחרת אני לא יודע על מה בדיוק לענות.

1. לא קריטי, אבל זה מפריע לי בעין...
זה לא רתך, אלא מסגר.
רתכים הם מומחים לעבודות ריתוך מורכבות (צנרת לחץ, מתכות ייחודיות, MIG/TIG וכו...) שלרוב לא מתעסקים בבניית כלובים כאלו.

2. כלוב סגור טוב ובטוח, עם כיוונון מלא יעלה בטוח מעל 3-4 אלף ש"ח אצל בעל מקצוע טוב.
יש אלטרנטיבות זולות יותר.

3. לי יש ניסיון סבבה עם סאל ספורט.

4. אם אתה לא הולך על הרמות אולימפיות, לך על מתברגות יד שניה - מחירים נמוכים בהרבה.

1. לא קריטי, אבל זה מפריע לי בעין...
זה לא רתך, אלא מסגר.
רתכים הם מומחים לעבודות ריתוך מורכבות (צנרת לחץ, מתכות ייחודיות, MIG/TIG וכו...) שלרוב לא מתעסקים בבניית כלובים כאלו.

2. כלוב סגור טוב ובטוח, עם כיוונון מלא יעלה בטוח מעל 3-4 אלף ש"ח אצל בעל מקצוע טוב.
יש אלטרנטיבות זולות יותר.

3. לי יש ניסיון סבבה עם סאל ספורט.

4. אם אתה לא הולך על הרמות אולימפיות, לך על מתברגות יד שניה - מחירים נמוכים בהרבה.
יש המון רתחים שראיתי עבודות שלהם בפורום השני בין היתר ובין היתר אצל מכרים בזמנו שרציתי לקנות והם עבודות ברמה גבוהה ורצו בסביבות ה2200 שקל

כמה מרווח יש בין החורים ?
מה עובי הפרופילים ?
מה עובי מוטות הביטחון ?
האם הכלוב רותך באיכות מספקת והוא בטוח ?

יש לך לינק לתמונות ?

• פותח/ת השרשור
2200 זה די גבוה. אני אבדוק כמה יעלה לי להרכיב את זה לבד.
שאלה לCygnus וKD2: אם אני אתכנן איזשהו ראק עם מוטות ביטחון מתכווננים, משהו בסגנון של הראקים של Rogue (פרופילים רחבים בתור מוטות ביטחון נשלפים), לדעתכם זה יעלה לי פחות להכין אצל מסגר? זה כבר מסובך יותר, כי יש דברים נשלפים וכו' אז אני לא אעשה את זה בעצמי.
המתכת, מן הסתם, תעלה פחות, כי יש פחות מתכת. אבל המסגר כנראה יצטרך לעשות עוד עבודה בשביל הפתחים למוטות ביטחון מה שאולי יעלה את המחיר שהוא יבקש.

נראה לי שרוב הסיכויים שאני אקנה את הסט שפרסמתי למעלה מסאל ספורט ואני פשוט אזהר בבנץ' פרס.
עוד רעיון שעלה לי עכשיו. לקנות את הסט מסאל ספורט, ולהכין מוטות ביטחון נפרדים. מין קוביות כאילו שבתחתית הפלטות יוכלו להיות מונחות עליהן כמו הBlocks שבדרך כלל רואים מרימי משקולות משתמשים בהם בשביל הגבהה.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אם דיברת על ה"משהו בסגנון של הראקים של Rogue" או על הרעיון שכתבתי בסוף אז אני אסביר את שניהם: 🤡

משהו בסגנון של הראקים של Rogue:
460109_10152077225524460_1343565453_o.jpg

זה יראה פחות מרשים מזה, אבל הרעיון דומה. ראק עם חורים לכל האורך ואת המוטות בטחון אתה יכול להכניס ולקבע בכל חור.
זה יהיה בצורת משולש, כדי שיחזיק יותר טוב.

הרעיון השני שלי זה יהיה כמו זה: http://www.theg2scart.com/product_p/bwsp-r04sr.htm
רק שזה יהיה כפול, שניים כאילו בכל צד, ואז במקום שהמוט יפול על זה, הבאמפרים יפלו על זה ויכנסו לשקע שיהיה בין שתי העמודים.
זה נשמע לי פחות הרסני מאשר להפיל את המתכת על המוטות ביטחון (הבאמפרים יעמדו יותר טוב במכה, לדעתי).

לך עם התמונות השונות ועם מימדים כלליים ותתחיל לדוג הצעות מחיר.
כל דיון נוסף בעניין הוא סתם תיאורטי.

אם אתה באמת רוצה לחסוך תבנה ראק הכי פשוט שיש שזה מסגרת רחבה מספיק ליציבות, שתי קורות אנכיות מהמסגרות שמחוברות למעלה בקורה נוספת. בקורות האנכיות תקדח חורים בגבהים הספציפיים שאתה תצטרך (לא צריך למלא בחורים. מספיק 2 בגובה לחיצת חזה ו-3 בגובה סקוואט/פרס) שבהם תוכל לתקוע פינים. דוגמא אתה יכול לראות בפוסט שלי. לבטחון אתה יכול לבנות קופאות מעץ, 2 זוגות אחד לחזה ואחד לסקוואט, זה יהיה הכי פשוט וזול.

לגבי מה שהצעת, נשמע מסובך ויקר.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני כבר אקנה את הסט מסאל ספורט ואעשה את המוטות ביטחון בעצמי.
הספה והסט משקולות לבד עולה 300 שקל פחות מהחבילה הזאת, ככה שיוצא שהראק הזה עולה לי רק 300 שקל.
את הביטחון, אני אעשה או מעץ כמו שהצעת או שאני אעשה את הרעיון שכתבתי למעלה.

Cygnus - מה דעתך על הרעיון שהצעתי למעלה? (הקוביות מתכת, אם הצלחת להבין מה ניסיתי להגיד בכלל...)

עדיף מקופסאות עץ, למרות שאין לדעת אם זה יהיה מוצלח או לא.

איך החבילה היא 120 ק"ג אם הסט עצמו זה 5+10+15+20+25 כפול 2 והמוט 20? זה יוצא 170 קילו

• פותח/ת השרשור
עדיף מקופסאות עץ, למרות שאין לדעת אם זה יהיה מוצלח או לא.

נראה לי שקופסאות מעץ יעבדו. רואים הרבה מרימי משקולות משתמשים בקופסאות כאילו, אז אין סיבה שלי זה לא יעבוד!

איך החבילה היא 120 ק"ג אם הסט עצמו זה 5+10+15+20+25 כפול 2 והמוט 20? זה יוצא 170 קילו

לדעתי אין את הפלטות של ה25 ק"ג בחבילה.
יש להם חבילה של 120 קילו וחבילה של 170 קילו. כנראה הם עשו העתק הדבק ושכחו לתקן.

ל-170 מתווספים זוג של 25. ה-120 מגיע עד לזוג של 20.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית