הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ez way

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
שלום לכולם. קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי שעשיתי וקיבלתי 686 שלצערי זה לא מספיק לרפואה.
אני שוקל להתחיל קורס בEZ WAY שנקרא "קורס פסיכומטרי למועמדים לרפואה"
האם למישהו יש מושג מהי רמת המכון בכלל והקורס הנ"ל בפרט?
תודה מראש

גם אני עשיתי בדצמבר פיסכומטרי,איך יכול להיות שאני לא קיבלתי תוצאות,קיבלת בדואר?

תמיד קיימת אופציה ללמוד בחול אם זה החלום שלכם... בסביבות חודש מאי-יוני רוב האוניברסיטאות האירופאיות עושות בחינות קבלה (גם בארץ) ויש לכם את האפשרות להתחיל את הלימודים כבר בשנת הלימודים הבאה 2013-2014.

תמיד קיימת אופציה ללמוד בחול אם זה החלום שלכם... בסביבות חודש מאי-יוני רוב האוניברסיטאות האירופאיות עושות בחינות קבלה (גם בארץ) ויש לכם את האפשרות להתחיל את הלימודים כבר בשנת הלימודים הבאה 2013-2014.

בעיה מבחינת שפה זרה ותקציב...

כמה יוצא בחודש מקום מגורים + אוכל + הוצאות + לימודים בהונגריה?

הם מבקשים לראות תעודת בגרות\פסיכומטרי?

מן הסתם פסיכומטרי תקף רק לארץ.
בגרות צריך ללכת לנוטריון שיתרגם לשפה המקומית, ולענות על הקריטריונים של הקבלה במקום בו אתה רוצה ללמוד (כל אוני' והתנאים שלה).

כמה יוצא בחודש מקום מגורים + אוכל + הוצאות + לימודים בהונגריה?

הונגריה יחסית יקרה אבל יש מדינות אחרות זולות יותר.בדברצן שהיא העיר השניה בגודלה: דירה בסביבות ה270 דולר לשותפים/350-400 ליחיד (לא כולל חשבונות), אוכל כמעט כמו בארץ, לימודים משתנה מתי התחלת ללמוד, נכון להיום השכר לימוד לאחרונים שהתחילו היה 14,500~ דולר. בהונגריה זה ביזנס רציני לאוניברסיטאות אבל יש מקומות בהם שכר הלימוד הוא רבע או שליש מזה כמו רומניה ואיטליה.

תעודת בגרות כן, אם אין לך בגרות מלאה ייתכן ויציעו לך לעשות מכינה הכוללת לימודי ביולוגיה,פיזיקה וכימיה.
פסיכומטרי - אין צורך. אבל אם יש לך ציון טוב אתה יכול להראות אותו ולפעמים זה מהווה סתם עוד נקודת זכות...

הקבלה לפחות להונגריה היא על בסיס מבחן כתוב, מבחן בע"פ וראיון אישי. בגדול המבחן לא נוראי ואפשר ללמוד אליו למד או עם מכינה בארץ או בחול... לשרוד בלימודים אחרי שהתקבלת זה החלק היותר קשה.

בעיה מבחינת שפה זרה ותקציב...

לגבי תקציב אתה צודק זה עשוי להוות בעיה למרות שיש מדינות שהלימודים בהן יחסית זולים ולא נופלים הרבה במחיר ממה שהיה צריך לשלם סטודנט שעבר עכשיו לדירה במרכז והתחיל את לימודיו באחת המכללות.

לגבי שפה - אם האנגלית שלך לא ברמה סבירה ללמוד בחול אין לך טעם גם ללמוד רפואה בארץ כי כל הספרות המקצועית היא באנגלית...

נערך לאחרונה:
תודה קבלתי את התוצאות,גם אני שאפתי לרפואה,הדרישות בארץ פשוט לא הגיוניות,מצדיע לכל רופא ורופא שמסיים את לימודיי הרפואה בארץ.
אני במקומך לא הייתי מצדיע לכל רופא.
רוב הרופאים הינם ערבים, רוסים בשל העדפה המתקנת בארץ.
תנאי הקבלה שלהם הרבה יותר קלים מאשר לך.
בו נגיד שאם הייתה ערבי, הייתה מתקבל עם ציון כזה.

לגבי שפה - אם האנגלית שלך לא ברמה סבירה ללמוד בחול אין לך טעם גם ללמוד רפואה בארץ כי כל הספרות המקצועית היא באנגלית...

ומה עם השפה המקומית?..שכנראה תהווה כ90 אחוז מההרצאות?...

וbillie (לא ידוע איך מצטטים 2 הודעות)....עצם העובדה שהם סיימו את לימודי הרפואה מראה שאותם אנשים היו ראויים להתקבל מלכתחילה...

אני במקומך לא הייתי מצדיע לכל רופא.
רוב הרופאים הינם ערבים, רוסים בשל העדפה המתקנת בארץ.
תנאי הקבלה שלהם הרבה יותר קלים מאשר לך.
בו נגיד שאם הייתה ערבי, הייתה מתקבל עם ציון כזה.

אין העדפה מתקנת לרוסים. הרוסים רובם למדו בחול, הגיעו לארץ ועברו את המבחן הממשלתי בהצלחה. ומה בדיוק הבעיה עם רופאים ערבים או רוסים? אם אתה חושב שיש קשר בין ציון הפסיכומטרי וללהיות רופא טוב אתה טועה ובגדול.

ומה עם השפה המקומית?..שכנראה תהווה כ90 אחוז מההרצאות?...

וbillie (לא ידוע איך מצטטים 2 הודעות)....עצם העובדה שהם סיימו את לימודי הרפואה מראה שאותם אנשים היו ראויים להתקבל מלכתחילה...

ברוב המדינות יש תוכנית לימודים לסטודנטים זרים בשפה האנגלית... אפילו באיטליה שעד כה הלימודים שם היו רק באיטלקית גם עבור הזרים פתחה לא מזמן מסלול באנגלית.

אין העדפה מתקנת לרוסים. הרוסים רובם למדו בחול, הגיעו לארץ ועברו את המבחן הממשלתי בהצלחה. ומה בדיוק הבעיה עם רופאים ערבים או רוסים? אם אתה חושב שיש קשר בין ציון הפסיכומטרי וללהיות רופא טוב אתה טועה ובגדול.

ברוב המדינות יש תוכנית לימודים לסטודנטים זרים בשפה האנגלית... אפילו באיטליה שעד כה הלימודים שם היו רק באיטלקית גם עבור הזרים פתחה לא מזמן מסלול באנגלית.
אולי לרוסים אין העדפה מתקנת, טעות שלי, אבל לערבים יש בטוח.
לא אמרתי שיש בעיה עם רופאים רוסים או ערבים.
בסה"כ אמרתי, שהתנאים שדורשים מהם על מנת להתקבל לרפואה, הם הרבה יותר קלים מאשר לישראליים.
כמו שמירת מקומות באוניברסיטאות.

אולי לרוסים אין העדפה מתקנת, טעות שלי, אבל לערבים יש בטוח.
לא אמרתי שיש בעיה עם רופאים רוסים או ערבים.
בסה"כ אמרתי, שהתנאים שדורשים מהם על מנת להתקבל לרפואה, הם הרבה יותר קלים מאשר לישראליים.
כמו שמירת מקומות באוניברסיטאות.
אני למדתי הנדסה, גם שם יש העדפה מתקנת ותוך פחות משנה 90% מהם נשרו...
אני מאמין שככה זה גם ברפואה, מי שמסיים בסופו של דבר הוא לא פחות טוב מאלו שהתקבלו כרגיל.
בסופו של דבר אין שום קשר בין הציון בבגרות ובפסיכומטרי להצלחה בשום מקצוע שהוא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית