עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קיבלתי במייל, הן יעלו לאתר מחר כנראה
תמיד קיימת אופציה ללמוד בחול אם זה החלום שלכם... בסביבות חודש מאי-יוני רוב האוניברסיטאות האירופאיות עושות בחינות קבלה (גם בארץ) ויש לכם את האפשרות להתחיל את הלימודים כבר בשנת הלימודים הבאה 2013-2014.
כמה יוצא בחודש מקום מגורים + אוכל + הוצאות + לימודים בהונגריה?תמיד קיימת אופציה ללמוד בחול אם זה החלום שלכם... בסביבות חודש מאי-יוני רוב האוניברסיטאות האירופאיות עושות בחינות קבלה (גם בארץ) ויש לכם את האפשרות להתחיל את הלימודים כבר בשנת הלימודים הבאה 2013-2014.
תמיד קיימת אופציה ללמוד בחול אם זה החלום שלכם... בסביבות חודש מאי-יוני רוב האוניברסיטאות האירופאיות עושות בחינות קבלה (גם בארץ) ויש לכם את האפשרות להתחיל את הלימודים כבר בשנת הלימודים הבאה 2013-2014.
מן הסתם פסיכומטרי תקף רק לארץ.הם מבקשים לראות תעודת בגרות\פסיכומטרי?
כמה יוצא בחודש מקום מגורים + אוכל + הוצאות + לימודים בהונגריה?
הם מבקשים לראות תעודת בגרות\פסיכומטרי?
בעיה מבחינת שפה זרה ותקציב...
אני במקומך לא הייתי מצדיע לכל רופא.תודה קבלתי את התוצאות,גם אני שאפתי לרפואה,הדרישות בארץ פשוט לא הגיוניות,מצדיע לכל רופא ורופא שמסיים את לימודיי הרפואה בארץ.
לגבי שפה - אם האנגלית שלך לא ברמה סבירה ללמוד בחול אין לך טעם גם ללמוד רפואה בארץ כי כל הספרות המקצועית היא באנגלית...
אני במקומך לא הייתי מצדיע לכל רופא.
רוב הרופאים הינם ערבים, רוסים בשל העדפה המתקנת בארץ.
תנאי הקבלה שלהם הרבה יותר קלים מאשר לך.
בו נגיד שאם הייתה ערבי, הייתה מתקבל עם ציון כזה.
ומה עם השפה המקומית?..שכנראה תהווה כ90 אחוז מההרצאות?...
וbillie (לא ידוע איך מצטטים 2 הודעות)....עצם העובדה שהם סיימו את לימודי הרפואה מראה שאותם אנשים היו ראויים להתקבל מלכתחילה...
אולי לרוסים אין העדפה מתקנת, טעות שלי, אבל לערבים יש בטוח.אין העדפה מתקנת לרוסים. הרוסים רובם למדו בחול, הגיעו לארץ ועברו את המבחן הממשלתי בהצלחה. ומה בדיוק הבעיה עם רופאים ערבים או רוסים? אם אתה חושב שיש קשר בין ציון הפסיכומטרי וללהיות רופא טוב אתה טועה ובגדול.
ברוב המדינות יש תוכנית לימודים לסטודנטים זרים בשפה האנגלית... אפילו באיטליה שעד כה הלימודים שם היו רק באיטלקית גם עבור הזרים פתחה לא מזמן מסלול באנגלית.
אני למדתי הנדסה, גם שם יש העדפה מתקנת ותוך פחות משנה 90% מהם נשרו...אולי לרוסים אין העדפה מתקנת, טעות שלי, אבל לערבים יש בטוח.
לא אמרתי שיש בעיה עם רופאים רוסים או ערבים.
בסה"כ אמרתי, שהתנאים שדורשים מהם על מנת להתקבל לרפואה, הם הרבה יותר קלים מאשר לישראליים.
כמו שמירת מקומות באוניברסיטאות.