הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לסייקל ראשון

avunari

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
חברים ברצוני להתחיל סייקל טסט ובולדנון.
המינון הוא כזה:
Testosterone Enanthate 500mgs/EW 1-10
Boldenone 300mgs/EW 1-10

עכשיו הPCT הוא העניין,
כביכול הבנתי שבולדנון מבחינת סיכונים (במינון הנ"ל) הוא פחות מסוכן.
הייתם ממליצים על HCG לאורך כל הסייקל ונולבה לארבעה שבועות אחרי הסייקל?
אפשר לוותר על הHCG?
מה אתם אומרים?

תודה מראש.

1. ותר על הבולדנון בשביל סייקל ראשון, חבל על הכסף שלך מייט.
2. מספיק לך אננטט 250 לשבוע בשביל פעם ראשונה. אבל אם בא לך 500 לך על זה.
3. בעקרון אפשר לוותר על הכל וסביר שתתאושש, המטרה היא פה לקצר משמעותית את זמן ההתאוששות בכדי לשמור על כמה שיותר מהתוצאות.
שיקול שלך חביבי.

• פותח/ת השרשור
אביעד אחי אם תוכל ליהיות קצת יותר ספציפי אני אשמח.
למה לא בולדנון בסייקל ראשון?
אם אתה צופה לי בזבוז כסף בגלל שאני איזה צ'יקמוק שלא מתכנן לאכול מעבר לטונה במים מסכנה אז אתה טועה.
בולדנון מעודד תיאבון (כפי שאתה בטח כבר יודע) ולדברי רבים הוא מעולה למאסה.
עשיתי אחד ועוד אחד (מעולה למאסה+סיכונים נמוכים) וחשבתי ללכת על זה.
אתה המנוסה, רק אשמח אם תסביר לי קצת יותר לעומק.
לגבי הPCT, אני פשוט נורא חרד לסיכונים, בסה"כ סייקל ראשון 😃

למה לא בולדנון?
אין לזה שום קשר לכמה תאכל ואיך - זה אחריותך לאכול נכון ולהתאמן חזק גם אם אתה לוקח רק טסט' וגם אם אתה שותה רק חלבון.
הבזבוז כסף שאני מדבר עליו הוא לא בגלל שאתה לא יודע לאכול או שאתה איזה "צ'יקמוק" זה בגלל דבר אחד נורא, נורא, נורא פשוט.

פעם כבר כתבתי את זה, אבל אכתוב את זה שוב: לא מתחילים ישר לרוץ. קודם תזחל, אחרי זה תלך ואחרי זה תרוץ.
ובמילים אחרות: אין שום טעם להוסיף חומרים נוספים בסייקל ראשון, אתה תראה תוצאות מעולות מטסט' בלבד, כך תחסוך גם בכסף וגם סביר שתראה +/- אותן תוצאות.
אתה גם בכלל לא יודע איך אתה תגיב להורמון חיצוני אז להתחיל בטסט' בלבד יכול לאפשר לך לבחון את עצמך.
אתה יודע, אנשים מגיבים שונה לכל מיני חומרים ואם בגלל מקרה כלשהוא תגיב לא טוב לחומרים לא תוכל גם לדעת מה מהם גורם לך לבעיה.

סביר להניח כמו שאני מכיר אנשים, בד"כ הם מקשיבים לעצות והולכים קונים בסוף מהדילר, אני מקווה שאתה מקרה שונה.

לגבי PCT - אתה רוצה לשמור על התוצאות? אתה צריך התאוששות מהירה. עוד סיבה מעולה למה אתה רוצה לעשות רק טסט' בשלב ראשון.
ההשבתה תהיה חלשה מאוד וההתאוששות בהתאם.
פרגניל במהלך הסייקל בכמויות קטנות יכול רק לעזור בטח שלא לגרוע (שוב, להקפיד על מינונים נמוכים)

נ.ב.
רשמת שאתה רוצה לעשות בולדנון 300. אני יודע שיש בשוק 200/250 ל1 CC, איך אתה חושב לחלק אותו ל300 בשבוע?
0.75 CC בכל מזרק (במידה וזה ה200)? נראה לי סתם מיותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראשית כל המון תודה על התגובה אביעד, שמח שפניתי לפה.

לגבי הפרגניל, מעבר ללקחת אותו במהלך הסייקל אתה לא חושב שאני צריך יציאה? השאלה מלכתכילה הייתה לגבי היציאה (pct) שעליה אני לא סגור.

לגבי הבולדנון התכנון היה לחלק את המינון לזריקות יומיות, הטעתי קצת בניסוח שלי, הכוונה הייתה ל50mgs\ED וביום השביעי לא לקחת.

תודה שוב.

1. ותר על הבולדנון בשביל סייקל ראשון, חבל על הכסף שלך מייט.
2. מספיק לך אננטט 250 לשבוע בשביל פעם ראשונה. אבל אם בא לך 500 לך על זה.
3. בעקרון אפשר לוותר על הכל וסביר שתתאושש, המטרה היא פה לקצר משמעותית את זמן ההתאוששות בכדי לשמור על כמה שיותר מהתוצאות.
שיקול שלך חביבי.

נראה לי שהוא דיבר על 500 לשבוע-
והתכוון ל 2 זריקות לשבוע.

בולדנון 300 לשבוע הוא ביזבוז חומר, בזמנו הייתי עושה 700 מ"ג בולדנון ורק אז התחלתי לראות את החומר עובד מבחינת התאבון ורידים בולטים וכו".
בדיעבד יותר אני לא ישתמש בחומר הזה חלש בטירוף ואם כבר להריץ אותו אז להריץ על מינון גבוה ולמשך זמן ארוך 12+ שבועות, שאני בכל מקרה דוגל בסייקלים קצרים נכנס מהר יוצא מהר.
סייקל ראשון כמו שאמרו לך רק טסט, תנצל את זה שהגוף שלך עומד לקבל "כאפה" מהחומרים מהשימוש הראשוני וזה יספיק לך לסייקל ראשון ולאחלה תוצאות בהתאם לתוכנית אימונים מסודרת וכמובן הכי חשבו תוכנית תזונה.
בהצלחה

בולדנון 300 לשבוע הוא ביזבוז חומר, בזמנו הייתי עושה 700 מ"ג בולדנון ורק אז התחלתי לראות את החומר עובד מבחינת התאבון ורידים בולטים וכו".
בדיעבד יותר אני לא ישתמש בחומר הזה חלש בטירוף ואם כבר להריץ אותו אז להריץ על מינון גבוה ולמשך זמן ארוך 12+ שבועות, שאני בכל מקרה דוגל בסייקלים קצרים נכנס מהר יוצא מהר.
סייקל ראשון כמו שאמרו לך רק טסט, תנצל את זה שהגוף שלך עומד לקבל "כאפה" מהחומרים מהשימוש הראשוני וזה יספיק לך לסייקל ראשון ולאחלה תוצאות בהתאם לתוכנית אימונים מסודרת וכמובן הכי חשבו תוכנית תזונה.
בהצלחה
חחח חזק אתה כאפה מהחומרים
אנשים מתלהבים על ההתחלה לערבב חומרים והם לא יודעים כלום בולדנון דיבול עזבו אותכם סייקל ראשון רק טסט !

בהצלחה

הכל טוב ויפה, אבל מה זה נכנס מהר יוצא מהר?
זה תלוי על איזה חומרים מדובר. דקה או טרן משביתים יותר חזק מבולדנון גם אם תריץ בולדנון 16 שב'.
זריקה אחת של 100 מ"ג של דקה הראתה השבתה מלאה של הציר ל10 שב'.

הכל טוב ויפה, אבל מה זה נכנס מהר יוצא מהר?
זה תלוי על איזה חומרים מדובר. דקה או טרן משביתים יותר חזק מבולדנון גם אם תריץ בולדנון 16 שב'.
זריקה אחת של 100 מ"ג של דקה הראתה השבתה מלאה של הציר ל10 שב'.

אני מדבר כמובן על הזמן שבין סיום הסייקל להתחלת הPCT, אני מנסיון לי עם אסתרים ארוכים ההתקדמות נבלמת לקראת השבוע ה8 לכן אני מעדיף לעשות אתסרים קצרים מהיר חזק ולעניין.
אבל שכל אחד שיעשה מה שבראש שלו אני מביא את זה מבחינת הנסיון האישי שלי אז צריך לקחת את זה בפרופורציות הנכונות.
במילים אחרות אצלי לפחות סייקל של 8 שבועות של פרופ שווה בתוצאות לסייקל של 12 שבועות של אנתת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית