הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לחבר יש יום הולדת, איזה אלכוהול אתם מציעים?

אחי אתה מדבר כמו סבא שלי מה קונה תחרא הזה
רוצה להתפרע? קח וואן גוך כרמל זה אחד הדברים
אגב תזכור שזה קטבולי

אתה חושב שזה יותר שווה מג'ק דניאלס? כאילו עד כמה הטעם רחוק?
שתיתי גם את הג'ק בראש השנה ואני לא רואה הבדל בינהם,אתה לא תרגיש הבדל בטעם אם אתה לא איזה סבא שהו מומחה וויסקי...
מציע לך את הGRANDS המחיר ממש שווה.

סבבה תודה , ואם יצא בסוף איכשהו וואן גוך, איזה טעם הכי טוב לדעתכם?

ול:

לא הבנתי מה הקשר בין הגיל לדווקא וויסקי?

טעמתי את האסאי , כרמל דאבל אספרסו והאננס.

באמת שהאננס לא רואה אף אחד מהם.

אם אתה הולך על וויסקי בורבון אני חובב גדול של ג'ים בים

ה-750 עולה סביבות ה-130

אה חחחחח הבנתי זה מצחיק כי אני רק בן 16 ואני מנסה לתפוס פוזות שאני שותה וויסקי

חחחחחח לא הבנת.
זה כי סופר דרינק זה רעל אנושי, זה יותר גרוע מכל אלכוהול.
לא קשור לגיל...

יש גם קריסטל מנטה, שזה בערך נוזל כלים עם גזים

• פותח/ת השרשור
חחחחחח לא הבנת.
זה כי סופר דרינק זה רעל אנושי, זה יותר גרוע מכל אלכוהול.
לא קשור לגיל...

יש גם קריסטל מנטה, שזה בערך נוזל כלים עם גזים

אה חחחח חשבתי זאת היית עוד תגובה כמו "אתה רק בן 16 אתה עוד לא יכטל לשתות" כאילו לך שתה מיץ במקום אלכוהול (לא קראתי את התגובה עד הסוף), חחח וכה סופר דרינק זה יעזור לאורך חיים בריא, חחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו כשאני קורא את זה עוד פעם אני לא מבין איך הגעתי למה שהגעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי באמת צריך להפסיק לשתות אלכוהול, אני עד עכשיו צוחק על עצמי...

נערך לאחרונה:
חחח לא קשור, זה מה שאנכנו אוהבים יותר, וודקה לדעתי זה יותר מגעיל וזה הרגשה פחות נעימה בבטן, לאומת זאת וויסקה זה טעם יותר טוב (גם הטעם אחרי בפה) וההרגשה יותר טוב.
זאת רק דעתי כמובן...
חח פשוט נדיר שבגיל הזה ילדים שותים וויסקי, הרוב אצלנו פינלנדיה/רוסקי/אבסולוט/סטולי
אני גם אוהב וויסקי במיוחד כשהוא איכותי ובחינם מהמשפחה חח (black label, glifindich 18, עוד איזה אחד שברח לי השם משהו 21 או 23 שנה קיצר דברים טובים)

• פותח/ת השרשור
חח פשוט נדיר שבגיל הזה ילדים שותים וויסקי, הרוב אצלנו פינלנדיה/רוסקי/אבסולוט/סטולי
אני גם אוהב וויסקי במיוחד כשהוא איכותי ובחינם מהמשפחה חח (black label, glifindich 18, עוד איזה אחד שברח לי השם משהו 21 או 23 שנה קיצר דברים טובים)
חחחח כן גם אצלינו באיזור איזה 90% שותים תמיד וודקה אני וחלק מהחברים שלי הכי אוהבים וויסקי 😃
תגיד, אם פתאום החלטנו על תקציב של עד 300 שקל, מה היית קונה? חחח החלטנו לטעום סוף סוף משהו באמת איכותי...

נערך לאחרונה:
חחחח כן גם אצלינו באיזור איזה 90% שותים תמיד וודקה אני וחלק מהחברים שלי הכי אוהבים וויסקי 😃
תגיד, אם פתאום החלטנו על תקציב של עד 300 שקל, מה היית קונה? חחח החלטנו לטעום סוף סוף משהו באמת איכותי...
אני מת על וויסקי, ב-300 שקל אפשר ללהביא גרין לייבל, דאבל בלאק לייבל, שיבאס ריגל (אם אתם באמת גברים חח). אם במקרה הבקבוקים הנ"ל עולים יותר מ-300 שקלים אל תקנה, גונבים אותך.

מה אתם כל כך מופתעים שילדים בני 16 שותים אלכוהול? לפחות 85% מהשכבה שלי שותים (הרוב בירה/וודקה)

• פותח/ת השרשור
אני מת על וויסקי, ב-300 שקל אפשר ללהביא גרין לייבל, דאבל בלאק לייבל, שיבאס ריגל (אם אתם באמת גברים חח). אם במקרה הבקבוקים הנ"ל עולים יותר מ-300 שקלים אל תקנה, גונבים אותך.
אני מתלבט מאוד בין גרין לייבל לדאבל בלאק :( מה אתה אומר?
ומעניין אותי, ההבדל בטעם בין זה לג'ק הוא שווה את הכסף?

נערך לאחרונה:
אני יודע שאתם לא בעניין של וודקות אבל יצא עכשיו "טרי אוליב" חדש בטעם עוגה..
אם כבר בא לכם לנסות משהו נחמד תשקלו את זה..וואן גוך התחיל קצת להימאס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית