T
tryguess
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
וויסקי זה לא לגילך.כן אני רוצה לנסות, אבל זה שיש לו יום הולדת מסיבה כלשהי רוצה רק וויסקי :(
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וויסקי זה לא לגילך.כן אני רוצה לנסות, אבל זה שיש לו יום הולדת מסיבה כלשהי רוצה רק וויסקי :(
שתיתי גם את הג'ק בראש השנה ואני לא רואה הבדל בינהם,אתה לא תרגיש הבדל בטעם אם אתה לא איזה סבא שהו מומחה וויסקי...אתה חושב שזה יותר שווה מג'ק דניאלס? כאילו עד כמה הטעם רחוק?
וויסקי זה לא לגילך.
סבבה תודה , ואם יצא בסוף איכשהו וואן גוך, איזה טעם הכי טוב לדעתכם?
ול:
לא הבנתי מה הקשר בין הגיל לדווקא וויסקי?
קנה שישיית סופר דרינק.
תוך שעה אתם מעולפים על הרצפה
אה חחחחח הבנתי זה מצחיק כי אני רק בן 16 ואני מנסה לתפוס פוזות שאני שותה וויסקי
לא ניראה לי שאתה יכול להרשות לעצמך להיות תחת השפעה של אלכוהול אם לא הצלחת להבין את מה שהוא כתב.אה חחחחח הבנתי זה מצחיק כי אני רק בן 16 ואני מנסה לתפוס פוזות שאני שותה וויסקי
חחחח בעיקר קריסטלחחחחחח לא הבנת.
זה כי סופר דרינק זה רעל אנושי, זה יותר גרוע מכל אלכוהול.
לא קשור לגיל...
יש גם קריסטל מנטה, שזה בערך נוזל כלים עם גזים
חחחחחח לא הבנת.
זה כי סופר דרינק זה רעל אנושי, זה יותר גרוע מכל אלכוהול.
לא קשור לגיל...
יש גם קריסטל מנטה, שזה בערך נוזל כלים עם גזים
חח פשוט נדיר שבגיל הזה ילדים שותים וויסקי, הרוב אצלנו פינלנדיה/רוסקי/אבסולוט/סטוליחחח לא קשור, זה מה שאנכנו אוהבים יותר, וודקה לדעתי זה יותר מגעיל וזה הרגשה פחות נעימה בבטן, לאומת זאת וויסקה זה טעם יותר טוב (גם הטעם אחרי בפה) וההרגשה יותר טוב.
זאת רק דעתי כמובן...
חחחח כן גם אצלינו באיזור איזה 90% שותים תמיד וודקה אני וחלק מהחברים שלי הכי אוהבים וויסקי 😃חח פשוט נדיר שבגיל הזה ילדים שותים וויסקי, הרוב אצלנו פינלנדיה/רוסקי/אבסולוט/סטולי
אני גם אוהב וויסקי במיוחד כשהוא איכותי ובחינם מהמשפחה חח (black label, glifindich 18, עוד איזה אחד שברח לי השם משהו 21 או 23 שנה קיצר דברים טובים)
אני מת על וויסקי, ב-300 שקל אפשר ללהביא גרין לייבל, דאבל בלאק לייבל, שיבאס ריגל (אם אתם באמת גברים חח). אם במקרה הבקבוקים הנ"ל עולים יותר מ-300 שקלים אל תקנה, גונבים אותך.חחחח כן גם אצלינו באיזור איזה 90% שותים תמיד וודקה אני וחלק מהחברים שלי הכי אוהבים וויסקי 😃
תגיד, אם פתאום החלטנו על תקציב של עד 300 שקל, מה היית קונה? חחח החלטנו לטעום סוף סוף משהו באמת איכותי...
אני מתלבט מאוד בין גרין לייבל לדאבל בלאק :( מה אתה אומר?אני מת על וויסקי, ב-300 שקל אפשר ללהביא גרין לייבל, דאבל בלאק לייבל, שיבאס ריגל (אם אתם באמת גברים חח). אם במקרה הבקבוקים הנ"ל עולים יותר מ-300 שקלים אל תקנה, גונבים אותך.