אני יודע שאתם לא בעניין של וודקות אבל יצא עכשיו "טרי אוליב" חדש בטעם עוגה..
אם כבר בא לכם לנסות משהו נחמד תשקלו את זה..וואן גוך התחיל קצת להימאס
טרי אוליב עוגה הוא מעולה!... בלו דיי + טרי אוליב עוגה עם קרח! מיץ פטל יותר גברי מזה אבל עדיין טעים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע שאתם לא בעניין של וודקות אבל יצא עכשיו "טרי אוליב" חדש בטעם עוגה..
אם כבר בא לכם לנסות משהו נחמד תשקלו את זה..וואן גוך התחיל קצת להימאס
200 שקל החראגריי גוס אחרי 10 שעות בפריזר. בטח בישראל צריך למשכן את האוטו בשביל לקנות את זה, אבל זה מומלץ 😃
חחחח כמה זה עולה אצלכם? ותגיד ההבדל במכיר בין דאבל בלק\גרין לייבל לג'ק דניאלס שווה את זה?גריי גוס אחרי 10 שעות בפריזר. בטח בישראל צריך למשכן את האוטו בשביל לקנות את זה, אבל זה מומלץ 😃
גריי גוס 1.75L עולה לערך $60 בקוסטקו. אם תקח בטעמים אז תוסיף עוד $10 לבקבוק.חבר שלי לא רוצה גרייגוס :( אז מה עדיף דאבל בלק או גרין לייבל? 😃
חחחח כמה זה עולה אצלכם? ותגיד ההבדל במכיר בין דאבל בלק\גרין לייבל לג'ק דניאלס שווה את זה?
חח שחכתי לציין שדאבל בלק וגרין אצלינו עולים 320, וג'ק 180-190
הלווואאאיייי שבארץ היו מחירים כאלה... וואו 20 דולר לג'ק זה מטורףגריי גוס 1.75L עולה לערך $60 בקוסטקו. אם תקח בטעמים אז תוסיף עוד $10 לבקבוק.
בלק לייבל אני לא יודע, אבל בלו לייבל עולה 130 דולר ל 750 מ"ל. ג'ק עולה משהו כמו 20 דולר.
טוב תודה אחי על ההמלצה, קנינו כבר ג'ק, אף אחד לא רוצה וואן גוך חוץ ממני...מוויסקי סתם תתבאסו, אם אתם כבר בקטע של להשקיע 200 שקל לבקבוק, לך על ואן גוך, אני הכי נהנה ממנו. טעמים שניסיתי ומומליץ זה כמובן אננס, רימונים, כרמל, אסאי... אה ואל תקנו את הדאבל אספרסו-לא טעים.