הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בחו"ל לפני גיוס

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
הצלחתי לדחות את הגיוס למרץ ואני מסיים את הבגרות האחרונה בתחילת מאי ככה שיש לי 10 חודשים חופש ואני רוצה לעבוד ובמיוחד רוצה לעבוד בחו"ל
יש לי דרכון גרמני בתוקף שרק חידשתי ככה שהבנתי שאני יכול לעבוד ברוב אירופה ורציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי טובות בשביל לעשות הרבה כסף אני רוצה לחסוך כמה שיותר לפני הגיוס (מתגייס לקרבי ולא יהיה לי זמן לעבוד) אהה ואני ממש ממש מעדיף לעבוד באנגליה גרמניה או צרפת ...

אתה חושב שכל מי שעובד בחול נהיה מיליונר?
תחפש עבודה בארץ ותנצל את הזמן להיות עם חברים וכו'
אתה בכלל דובר גרמנית/צרפתית?

• פותח/ת השרשור
אני מדבר גרמנית מאוד בסיסית אבל אין לי בעייה ללמוד את השפה עם אני מחליט לעשות את זה ולא אני לא חושב שהופכים להיות מיליונרים אבל אני רואה אנשים שחוזרים אחרי כמה חודשים עם עוד כמה עשרות אלפים בכיס ואומרים שהם גם יצאו למסיבות ונהנו וראו מקומות חדשים

אתה חושב שכל מי שעובד בחול נהיה מיליונר?
תחפש עבודה בארץ ותנצל את הזמן להיות עם חברים וכו'
אתה בכלל דובר גרמנית/צרפתית?

^^^

א. חשבתי שאתה יותר מבוגר
ב. הרוב חוזרים בלי יותר מידי כסף אם בכלל. חלק חוזרים כי נגמר הכסף, מעטים החוזרים עם כיסים נפוחים. אם כסף זה המטרה אז תשאר בארץ ותקרע את התחת.
ג. אם בכל זאת סעיף ב' נשמע לך משהו שהוא לא הגיוני אז חבר טוב שלי אחרי השירות הצבאי היה בברלין כמה חודשים ומכר מחליקי שיער, כן מחליקי שיער. הבחור ערס מפותח, מצא את עצמו בחברת נשים גרמניות וטייל כל יום.

אני לא הייתי חושב על כסף, סע להנות.

חשבת על זה שאתה תצטרך לשלם כסף על כרטיס טיסה , מקום ללון\לגור בו , כסף לאוכל , ועוד אלף ואחד דברים...
אם משלים לך על כרטיס ואתה גר אצל משפחה והם ממנים לך אוכל , בגדים , מיטה לשון וכל זה זה כבר יותר רלוונטי.

אתה בן 18 (אני מניח שאתה גר עם ההורים), אם אתה רוצה לחסוך - לך לכל עבודה מזמדנת ותשים כסף בצד...יש לך 10 חודש, כמה זמן מתוכם עד שתטוס? עד שתתעקלם, זה תהליך לא פשוט ואם אתה עוד לא מורגל לחיות לבד, הוצאות מגורים, אוכל, לכבס לעצמך את הבגדים, אתה תחזור עם מינוס ועם באסה של החיים....זה לא כיף כמו שזה נשמע.

אני מסכים עם מי שמעליי, לדעתי לנסוע עכשיו לחו"ל ולנסות להרוויח שם רק יגרום לך לבזבז יותר.. עלות כרטיסי טיסה, כלכלה עצמית וכו'..
תשאר כאן בארץ, תגור אצל ההורים שם אין לך הוצאות על שום דבר תמצא עבודה נחמדה או שתיים ותפתח פקדון בבנק שם תחסוך את הכסף. זה מה שאני עשיתי לפני הגיוס כי גם היה לי הרבה זמן, פתחתי פקדון קטן בבנק שלי מזרחי, כי אם הכסף היה נשאר בעו"ש בטוח הוא היה מצליח להעלם לי..
זו הדרך הכי טובה לדעתי

• פותח/ת השרשור
א. חשבתי שאתה יותר מבוגר
ב. הרוב חוזרים בלי יותר מידי כסף אם בכלל. חלק חוזרים כי נגמר הכסף, מעטים החוזרים עם כיסים נפוחים. אם כסף זה המטרה אז תשאר בארץ ותקרע את התחת.
ג. אם בכל זאת סעיף ב' נשמע לך משהו שהוא לא הגיוני אז חבר טוב שלי אחרי השירות הצבאי היה בברלין כמה חודשים ומכר מחליקי שיער, כן מחליקי שיער. הבחור ערס מפותח, מצא את עצמו בחברת נשים גרמניות וטייל כל יום.

אני לא הייתי חושב על כסף, סע להנות.

חחחח אהבתי את הרעיון ודרך אגב אני גם ראיתי עבודה דרך MAKA בגרמניה במכירה של מחליקי שיער ומוצרי ים המלח והם ממנים מגורים וכרטיסי טיסה למרות שהחלק הכי מפתה בגרמניה זה המסיבות המטורפות שיש שם והגרמניות שחסרות לנו מאוד בארץ הקדושה

אתה בן 18 (אני מניח שאתה גר עם ההורים), אם אתה רוצה לחסוך - לך לכל עבודה מזמדנת ותשים כסף בצד...יש לך 10 חודש, כמה זמן מתוכם עד שתטוס? עד שתתעקלם, זה תהליך לא פשוט ואם אתה עוד לא מורגל לחיות לבד, הוצאות מגורים, אוכל, לכבס לעצמך את הבגדים, אתה תחזור עם מינוס ועם באסה של החיים....זה לא כיף כמו שזה נשמע.
ואני עדיין בן 17 אני בקרוב יהיה 18 איך שאני מסיים את הלימודים במאי אני רוצה ללכת לעבוד וכמובן שגם להנות ואני יודע שעם אני יעבוד פה בארץ הרבה הנאה לא תצא לי מזה אני רוצה לראות מקומות חדשים ודברים חדשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית