הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אחרי הרבה זמן של מחשבה החלטתי לעשות קעקוע של משפט כלשהו(4-5 מילים) אני יותר בכיוון של משפטי מוטיבציה כמו never give up אבל נראלי שזה חרוש מידי יש למישהו משפט טוב להציע? זה עוד לא בטוח לגביי הקעקוע הזה, אגב אני רוצה לעשות אותו על האצבע שקרובה לאגודל בחלק השמאלי של האצבע על יד ימין בגלל זה גם עדיפות למשפט קטן יחסית ובעל משמעות ..

f6b323a01b8693b6916f60f98d09cda3-never-dont-give-up-tattoo.jpg

גם נחמד אבל זה בסגנון של הלא לוותר.
לא בקטע משוחד אבל לדעתי מה שרשמתי יותר חודר כזה. חזון, פעולה והצלחה, זה בדיוק בסדר הנכון גם אבל זה עניין של טעם כמובן
תעבור על זה- http://allshortquotes.com/quotes.php?id=24

תשמע, לפי דעתי אם אתה מחפש רעיונות לקעקוע בפורום- אתה לא צריך קעקוע .
כל המשפטים האלה בסופו של דבר יאבדו בשבילך משמעות .. הרי בסך הכל קיבלת משפט
ממשתמש בפורום ואהבת אותו, עוד שנה שנתיים אתה סתם תגיד לעצמך שעשית שטות.
עדיף תמצא משהו עם משמעות, משהו שגם עוד 20 שנה אם מישהו ישאל אותך תוכל להגיד לו
שזה בגלל שעברת דרך כזו או כי זה מסמל עבורך משהו חזק ויקר ערך .

• פותח/ת השרשור
דווקא בעניין של משפטים אני לא חושב שמשפט יכול לאבד משמעות , מבחינת ציורים נגיד אז כן אני לא יעשה קעקוע סתם כי מישהו המליץ על קעקוע והוא נראה לי יפה לאותו רגע.
משפט לפי דעתי אף פעם לא מאבד משמעות

לי יש קעקוע Never Back Down על האמה, לקח לי שנה להגיע להחלטה שזה המיקום וזה המשפט שאני רוצה להתקעקע עליו.
משפט בחיים לא מאבד משמעויות, כל פעם שאני מסתכל על הקעקוע אני מחייך מחדש, וברגעים קשים זה הכי מחזק בעולם, מבחינתי.
לך על משו בסגנון, אתה לא תצטער.
למרות שאין לזה קשר בשבילי, קיבלתי המון מחמאות והמון אנשים אהבו את הקעקוע.

אולי על היד לרשום " אם זה מרשים אותך, חכי שתראי מה יש לי למטה..."

דעה שלי , ותר על זה , נכון זה יפה והכל אבל שתהיה יותר מבוגר זה יהיה מביך וגם לא יפה במיוחד .

• פותח/ת השרשור
כשאני היה מבוגר אני בכללי לא יהיה יפה חחח
לא רואה בזה סיבה לא לעשות וזה לא שזה קעקוע על המצח או משהו
קעקוע על כתף מאוד נפוץ..

כשאני היה מבוגר אני בכללי לא יהיה יפה חחח
לא רואה בזה סיבה לא לעשות וזה לא שזה קעקוע על המצח או משהו
קעקוע על כתף מאוד נפוץ..

עצה שלי ותר על טרייבל נכון זה יפה, אבל זה לא בעל ערך -אין לזה שום משמעות מלבד יופי. קעקוע עושים כאומנות לאות זיכרון של דברים זאת הדעה שלי
תחשוב על משפט בעל ערך ומשמעות בשבילך תעשה משהו שיהפוך אותך למיוחד ושאין אותו לאף אחד כלומר מיקום אחר\שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית