הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אימונים בחדר כושר מורידים את רמות הטסט ?

ניסים

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם אני בן 37 מתאמן כבר קרוב ל4 שנים אם הפסקות חזרתי להתאמן לפני חודשיים בערך עם תפריט דיאטה כול אימון ממוצע של שעה וארבעים דקות אירובי עם אן אירובי היום עשיתי בדיקות דם ורמת טוטסטרון נמוכה קצת 10.20 רציתי לדעת האם האימונים גורמים לירידה ברמה אני ראית שיש הרבה שלוקחים ומוספים להם טוסטרון האם האימונים זה מה שגורם אודה לתשובתכם

שלום לכולם אני בן 37 מתאמן כבר קרוב ל4 שנים אם הפסקות חזרתי להתאמן לפני חודשיים בערך עם תפריט דיאטה כול אימון ממוצע של שעה וארבעים דקות אירובי עם אן אירובי היום עשיתי בדיקות דם ורמת טוטסטרון נמוכה קצת 10.20 רציתי לדעת האם האימונים גורמים לירידה ברמה אני ראית שיש הרבה שלוקחים ומוספים להם טוסטרון האם האימונים זה מה שגורם אודה לתשובתכם
מימה שאני יודע וקראתי הירידה בטסטוסטרון נגרמת בגלל הגיל ככל שמתבגרים יש ירידה בטסטוסטרון
לגבי התוספים אני לא כל כך חושב שהם עוזרים אולי נותנים זיקפה אבל עלייה בטסט אני לא מאמין , רק עם חומרים עולים בטסט

כן אבל אימונים חזקים מורדים את הרמה של הטסטורון???
להפך לפי מה שאני יודע אימון מתאים של משקולות יגרום להפרשת טסטוסטרון אבל תלוי איזה
אימון , לפי מה שאומרים ; אימון כח שבין הפסקות קצרות בין סט לסט מדווחים על שינויים אנבוליים
למשל תקרא תמאמר הזה :
http://www.itaiziv.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=225&Itemid=247

ואם פספסת את מה שכתוב למטה כמו שכתבתי בהתחלה צויין כך :
טסטוסטרון – הורמון מין גברי האחראי על תופעות גיל ההתבגרות כגון: הופעת שיעור על הפנים והחזה, עיבוי הקול, העלאת מסת השריר, עיבוי העצם, יצירת תאי זרע והעלאת הליבידו (החשק המיני). בהיבט ההתנהגותי רמות גבוהות של הורמון זה אחראים לאגרסיביות ותחרותיות. הפרשת הטסטוסטרון פוחתת מגיל 30 ואילך ויורדת עוד באופן משמעותי יותר מגיל 50

אני מאמין שאימון אינטנסיבי מכול סוג גורם לירידה זמנית בטסט. ובנוסף דיאטה קלורית גורמת גם היא . אם זה מפריע לתפקוד היומי והמיני אפשר לבקש טיפול בזריקות טסט .

אני מאמין שאימון אינטנסיבי מכול סוג גורם לירידה זמנית בטסט. ובנוסף דיאטה קלורית גורמת גם היא . אם זה מפריע לתפקוד היומי והמיני אפשר לבקש טיפול בזריקות טסט .
אתה גם לא חייב לבקש טיפול ולקנות ויאל של סוסטנון ופשוט לתת זריקה אחת בחודש
לגבי אימון רגליים זה לא מיתוס וכן שמעתי על זה הרבה שאימון מעודד הפרשות הורמונים רק לא זכור לי איזה או גדילה או טסט

• פותח/ת השרשור
כן יניב קלעת בול אני בדיאטה וגם אימונים קשים ובאמת זה קצת הכניס אותי לדיכי אני כבר חושב להפסיק להתאמן לפי מה שקראתי פה זה משהו שקורה אצל הרבה מתאמנים האם הזריקות האלה לא מסוכנות מישהו לקח ???

יוסי תודה על הקישור את האמת זה האימונים שלי כנראה אז שאני מזדקן אתה לקחת את הזריקות האלה יש תופעת לוואי

כן יניב קלעת בול אני בדיאטה וגם אימונים קשים ובאמת זה קצת הכניס אותי לדיכי אני כבר חושב להפסיק להתאמן לפי מה שקראתי פה זה משהו שקורה אצל הרבה מתאמנים האם הזריקות האלה לא מסוכנות מישהו לקח ???

יוסי תודה על הקישור את האמת זה האימונים שלי כנראה אז שאני מזדקן אתה לקחת את הזריקות האלה יש תופעת לוואי
לקחתי סייקלים אבל לא לטיפול רפואי. אני בעד trt , ואני מאמין שאני יגיע לגיל 40 אני יעשה טיפול .
בארהב זה מקובל שם ואנשים מבוגרים שרוצים להנות קצת יותר אז נותנים להם מיל 1 בחודש של סוסטנון .
תופעות לוואי לא תראה ממיל 1 בחודש לפי דעתי , יש כאלה שיחלקו עליי ...

נערך לאחרונה:
מה זה TRT יש להסיג פה בארץ בן כמה אתה??

TRT: Testosterone Replacement Therapy
אני חושב שרופא המשפחה שלך יכול לרשום לך משחת טסטוסטרון או זריקות אם תתלונן על ירידה בחשק המיני, ביכולת הריכוז ועוד תופעות שנובעות מטסט' נמוך.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תודה השאלה אם יש אפשרות אחרת לעלות את הטסט בלי תרופה אם מפסיקים להתאמן זה חוזר ???

לא חושב שנותנים בקלות ולא אצל רופא משפחה. יפנו אותך לרופא מומחה אנדוקרינולוג שינסה כמה דברים לפני הזריקות.
ומתכנית שהייתה בנשיונל גיאו' בזמן אימון הטסטוסטרון כן יורד אבל בכללי מי שמתאמן יש לו רמות טסטוסטרון גבוהות יותר(אולי זה קשור לכמות השומן בגוף לא בטוח).
בגיל שלך רמת הטסטוסטרון נמוכה מגיל 18 מן הסתם אבל הרמה שלך היא עדיין בטווח תקין! לכן גם רופא לא ימליץ על טיפול בזריקות

חבר יקר....אתה פשוט באימון יתר....אתה לא צריך HRT ולא נעליים לא צריך לחפש איפה שלא צריך...תשנה את הדיאטה שלך ואת תכנית האימונים תקפיד על התאוששות והכל בסדר!

חבר יקר....אתה פשוט באימון יתר....אתה לא צריך HRT ולא נעליים לא צריך לחפש איפה שלא צריך...תשנה את הדיאטה שלך ואת תכנית האימונים תקפיד על התאוששות והכל בסדר!
מסכים עם עדי אתה באימון יתר , תן לגוף התאוששות של שבוע שבועיים תחזור לאימונים בהדרגה תאכל יותר פחמימה כדי לאזן את עצמך ותבצע אימונים פחות עצימים תתיעץ עם המדריך כושר הוא יעזור לך בנושא ,
תעשה אימונים של 3 פעמים בשבוע לדעתי ,
לפי מה שידוע לי אימונים עושים את ההפך הם מעלים את רמת הטסט בייחוד סקווט ודדליפט , הכל כמובן אם אתה מתאמן לפי הספר אוכל נכון נשאר במאזן קלוריות חיובי , וישן 8 שעות בלילה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית