הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD עם יותר פחמימה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
חשבתי קצת על המסה הקרובה שאעשה, ונזכרתי שמגיעים להמון פחמימות = נוזלים רבים והרגשה של אחוז שומן גבוה יותר.
אני יודע שעושים AD במסה, השאלה היא האם אפשר לעבוד על פי הרעיון של AD (לא לעשות 1 ל-1 AD) עם יותר פחמימה?
זאת אומרת 80 - 120 פחמימה, 120 - 130 שומן, 200-180 חלבון.
הנתונים-
בן 14
178 ס"מ
62-1 ק"ג
**המשקל עכשיו יותר גבוה במעט, אבל במשקל שציינתי אתחיל מסה

אפשרי? יעבוד?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אתה יכול לאכול בערכים האלו...אבל אז זה פשוט לא AD
אוקיי.
השאלה האם יש טעם בזה, או שזה יהיה דבילי? דל פחמימה לא מתאים לי והשאלה האם באמת קיצוץ פחמימות מסיבי במסה יכול לתרום לנוזליות ולא להקפיץ ישר את המראה מ-12% שומן (סתם זרקתי מספר) ל-14%.

אוקיי.
השאלה האם יש טעם בזה, או שזה יהיה דבילי? דל פחמימה לא מתאים לי והשאלה האם באמת קיצוץ פחמימות מסיבי במסה יכול לתרום לנוזליות ולא להקפיץ ישר את המראה מ-12% שומן (סתם זרקתי מספר) ל-14%.
שמע..אם יש טעם בזה או לא זאת בחירה שלך
זה כבר עניין של נוחות..לאחורנה שמתי לב שברוב הימים אצלי נגיד הפחמימה ממש נמוכה יחסית לקל' שאני אוכל (150-200 על 4500 קל')..אני אישית אוכל ככה כי יותר נוח לי.

אם ממש מפריע לך העניין הנוזלי תעלה את הפחמימות בהדרגה ותנסה להמנע מממוצרים שמכילים הרבה נתרן (מניסיון,ימאס לך אחרי זמן קצר לדעתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית