הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית 2-4 ליטר חלב - איך מתמודדים עם כאבי בטן?

• פותח/ת השרשור tryguess
  • פורסם בתאריך
T

tryguess

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מאז שהחלטתי לשתות כמעט גלון חלב ליום, אני מתמודד עם כאבי בטן חריפים, שלשולים, וזה עושה לי אפילו פלוצים מסריחים שלא הייתם רוצים להריח... :bad:
הבנתי שחלב לא מתעכל טוב בגוף שלנו, וחלק מגיבים אליו רגיל וחלק בכאבי בטן (אני לא רגיש ללקטוז או משהו)
אבל עדיין זה די הופך את השתייה הזאת לסבל של ממש, רק בגלל הקלוריות והחלבון שאני צריך מהחלב והכי חשוב כי אני שותה את זה בשניה וזה עדיף על אוכל.

האם יש פה גם מישהו ששתה גלון או כמעט גלון ליום וסבל מכאבי בטן כאלה? ואם כן, מה הוא עשה? הפסיק, טיפל בכאבים וכד'?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

איזה יופי, מסתבר ש-100% מהפאוורליפטרים בעולם שייכים לכת של ריפטו.

אגב, זה די משעשע לראות את זה מגיע מבלוג שהמנהל שלו אפילו לא יודע לעשות דדליפט נכון ונראה כמו ילדה בת 7.
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל coldfire.
:(

חח אני לא ממש קשור, אבל לא הבנתי איך עלייה בשומן תהור עלולה להגדיל את הפוטנציאל ליצור כח גדול יותר?
הרי מה שמפעיל כח זה השריר לא השומן לא?
וכל מה שמדובר על הפוטנציאל להפעיל יותר כח חייב להתייחס לשריר לא? כי הרי זה השריר אשר מפעים את הכח ולשומן אין קשר לזה?
וגם אם עלית רק בשומן (זה די זניח מה שאני הולך להגיד) אז היכולת שלך להקנות תאוצה לחלק גוף שאתה מנסה להזיז קטנה יותר כי a=f\m , אם הגדלת את המסה, אבל מה שמייצר כוח מייצר אותו כח, אז התאוצה קטנה.
אני לא בדיוק טוען שאתה טועה, אני מנסה להבין למה? מעניין מאוד לגלות אם זה באמת נכון, כי זה משהו שבחיים לא הייתי חושב עליו.
כבר כתבתי את זה בערך מיליון פעמים:
It Works
We’ve established that eating to gain weight isn’t easy. Actually, at times, its downright sickening.
But it works. We’ve heard Rip say before, and experience certainly tells me he’s right, that any amount
of weight gained will lead to an increase in both muscle and fat; its virtually impossible for someone
strength training to gain one without the other. This means that bodyfat percentage will increase with
a gain in lean body mass, and thus, an increase in fat accompanies an increase in leverage. The increase
in leverage occurs because bigger muscles (i.e. an increase in contractile tissue) increases efficiency in
the barbell lifts four ways: 1) an increase in contractile tissue leads to increase in contractile force, 2)
an increased steepness (closer to 90 degrees, where maximum force is produced) of the fibers pulling
on the prime-moving skeletal structures, such as the upper fibers of the pecs and delts on the humerus
in the bench press, 3) a reduced range of motion (also an example of increased pec size on the bench
press), and 4) the increased “tightness” in the bottom position of the lifts serves like a compressed and
loaded “spring,” ready to explode to lockout.
As most of you know, I own STRONG Gym, in Springfield, MO, where we have an incredible
amount of really strong lifters. I have yet to see a single lifter who failed to get significantly stronger by
pushing his weight up. And here’s the reality – they ALL got much stronger, regardless of whether the
weight gain was mostly fat or mostly muscle.

http://startingstrength.com/articles/eating_points_reynolds.pdf

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל coldfire.
:(

כבר כתבתי את זה בערך מיליון פעמים:

http://startingstrength.com/articles/eating_points_reynolds.pdf

יש מצב אתה מסביר בבקשה את 4 הנק' שהוא הציג?
למראת שאני יודע אנגלית לא רע, לא ממש הבנתי איך ולמה.
חוץ מהקטע של טווח התנועה שזה די זניח ולא באמת שווה לעלות בשומן בשביל שיתקצר טווח התנועה, אתה לא באמת נהיה יותר חזק, אתה פשוט צריך להפעיל אותו כח למשך פחות זמן...

פספס ב 10% שומן.
חרטא זה זניח 🤡
הכי הצחיק אותי שהוא אומר שהקוואדס שלו אותו דבר. לזכותו יאמר שלא ממש רואים אותם
אבל הקטע זה שרואים כמה הרגליים שלו כפולות בגודל אפילו עם בגדים
יש אנשים הזויים בעולם
יש מצב אתה מסביר בבקשה את 4 הנק' שהוא הציג?
למראת שאני יודע אנגלית לא רע, לא ממש הבנתי איך ולמה.
חוץ מהקטע של טווח התנועה שזה די זניח ולא באמת שווה לעלות בשומן בשביל שיתקצר טווח התנועה, אתה לא באמת נהיה יותר חזק, אתה פשוט צריך להפעיל אותו כח למשך פחות זמן...
כשאמצא זמן לנשום בשמחה

אחזור על מה שכבר נאמר - הזוי.

מי שיואכל לפי המלצות מוגזמות ישמין - ולא יתחזק.

הובאו מאמרים, שמנתחים את מאזן האנרגיה - מי שאוכל מעבר לתחזוקה ישמין. הנה חזרתי פעם נוספת.

משפטים של אנשים כאלה ואחרים מטעים ומביאים אנשים להיראות כמו פחי אשפה מהלכים. ולאו דווקא כאנשים חזקים.

שומן - אינו תורם לכח ואינו מביא להרמת משקלים גדולים יותר ואינו מחזק.

משפטים "3500 קלוריות כולם יש יכולים לאכול " - מוטעים ומסוכנים. אינם נתמכים מחקרית בשום אופן או צורה, ויביאו אנשים להשמין למעשה עשויים להביא את מרבית המתאמנים להשמין. אין להשמע להמלצות אלה בשום צורה.

התזונה חייבת להיות מותאמת ומבוקרת אם רוצים לשמור על כמות מסת הגוף כולל חיטוב וכולל מאסה.

כמובשאכול הקודם - לא אחזור יותר על עצמי וכל אחד יפעיל שיקול דעת.

הובאו מאמרים, שמנתחים את מאזן האנרגיה - מי שאוכל מעבר לתחזוקה ישמין. הנה חזרתי פעם נוספת.

משפטים של אנשים כאלה ואחרים מטעים ומביאים אנשים להיראות כמו פחי אשפה מהלכים. ולאו דווקא כאנשים חזקים.

משפטים "3500 קלוריות כולם יש יכולים לאכול " - מוטעים ומסוכנים. אינם נתמכים מחקרית בשום אופן או צורה, ויביאו אנשים להשמין למעשה עשויים להביא את מרבית המתאמנים להשמין. אין להשמע להמלצות אלה בשום צורה.

התזונה חייבת להיות מותאמת ומבוקרת אם רוצים לשמור על כמות מסת הגוף כולל חיטוב וכולל מאסה.

.
סיכום מעולה של 8 דפים ב8 משפטים. מוניטין.

נערך לאחרונה:

גרך אגב, אני חוויתי את זה על עצמי, חשבתי ככל שאוכל יותר ככה אתקדם יותר (זה מה שעשיתי בSS הראשון הכושל) תוך 3 חודשים עליתי 15 קילו ומשקלי העבודה לא עלו הרבה (ישנתי ממש קצת תמיד, חשבתי זה לא כזה משפיע), ובלי לשים לב היה לי 20%+ שומן (לא שמתי לב כי עליתי כל כך מהר ואני אפילו לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות, הייתי תמיד מאוד מאוד רזה)... הייתי צריך לפרוש מSS ולעשות חיטוב שגם אותו לא עשיתי ממש מהר... קיצר בזבוז גדול של זמן.
בSS השני עשיתי אותו טוב, אבל כשהמשקלים התחילו להיות כבדים, גם חשבתי אם אוכל יותר הם חייבים לעלות, אז התחלתי עוד עם לאכול יותר מידי וסתם בSS עליתי יותר שמון ממה שהייתי צריך לעלות. (אכלתי איזה 4500 קלוריות), למראת שהסיבה שזה קרה היא שפשוט כבר קמעט מיציתי את ההתקדמות שלי כמתאמן מתחיל. יכולתי לעלות הרבה פחות בשומן.

אז אנשים, תלמדו מהטעות שלי ואל תתחפו סתם כמה שיותר קלוריות כי תהפכו לפחי השפה כמו שמונלייט אמר...

חחח את כל "קריירת" האימונים שלי אפשר להשיג בסך הכל סבב אחד נרמאלי של SS בלי יותר אוכל ממה שצריך שלא אמור לקחת יותר מ4 חודשים...
(אני מתאמן כבר איזה שנה וחצי-שנתיים, בהתחלה הייתי ממש לייצן בגלל המדריכים המטומטמים, אז כל מה שהשגתי עד עכשיו אפשר להשיג ב4-5 חודשים :( )
עכשיו אני בחיטוב אחרי הSS השני...

.
סיכום מעולה של 8 דפים ב8 משפטים. מוניטין.
זה לא סיכום, כי הוא פשוט כתב שעלייה במשקל שהיא שומן לא תורמת לכוח. כאילו אף אחד מעולם לא טען שכן והסביר למה. ומעולם לא קיבל תגובה מהצד של אלה שטוענים שלא, חוץ מזה שהם חושבים שלא.
בערך על כל השאר כבר הסכמנו מלכתחילה.

שמע קראתי את רוב האשכול, ומלבד כמה סיבות פילוסופיות שכתבת לא באמת הוכחת את הטענה שלך. אתה טוען שאם אתה תכניס יותר קלוריות אתה תגדל ותעלה במשקלים, אבל האמת היא שיש המון פרמטרים שיש להתחשב בהם בעלייה במשקלים ובמסה רזה.
ראית אירוע א,תקיעה במשקלי עבודה, עשית אירוע ב,אכלת יותר מהרגיל, וקרה אירוע ג,עלית במשקלי עבודה, מפה להכריז שיש יחס ישיר בין עליית בכמות הקלוריות לבין עלייה במשקלי עבודה,נראה קצת כהפרזה.
הרי לעולם לא תוכל לבודד את עליית המשקל לשומן נטו,ולהזניח את כל שאר הפרמטרים,בשביל להוכיח את התיאוריה שלך.

שמע קראתי את רוב האשכול, ומלבד כמה סיבות פילוסופיות שכתבת לא באמת הוכחת את הטענה שלך. אתה טוען שאם אתה תכניס יותר קלוריות אתה תגדל ותעלה במשקלים, אבל האמת היא שיש המון פרמטרים שיש להתחשב בהם בעלייה במשקלים ובמסה רזה.
ראית אירוע א,תקיעה במשקלי עבודה, עשית אירוע ב,אכלת יותר מהרגיל, וקרה אירוע ג,עלית במשקלי עבודה, מפה להכריז שיש יחס ישיר בין עליית בכמות הקלוריות לבין עלייה במשקלי עבודה,נראה קצת כהפרזה.
הרי לעולם לא תוכל לבודד את עליית המשקל לשומן נטו,ולהזניח את כל שאר הפרמטרים,בשביל להוכיח את התיאוריה שלך.
עזוב, זה חסר סיכוי. מדובר בכשל לוגי של בנאדם שלא רוצה ללמוד להסיק מסקנות. הוא אפילו לא מבין למה הטיעון הזה קשור למכניקה קלאסית. עכשיו הוא יביא לך שוב את 4 הנקודות ב"מאמר" שהוא פרסם, אבל כשתבקש ממנו להבהיר אותן או לפחות להסביר אותן הוא יגיד לך שאין לו זמן (אבל לכתוב את אותן מגילות שוב ושוב יש לו).

התגובה שלך כל כך הוציאה את הטענות מהקשרן, שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל להגיב. תתחיל בלקרוא את ההודעות שלי, זו תהיה נקודת פתיחה טובה.

עזוב, זה חסר סיכוי. מדובר בכשל לוגי של בנאדם שלא רוצה ללמוד להסיק מסקנות. הוא אפילו לא מבין למה הטיעון הזה קשור למכניקה קלאסית. עכשיו הוא יביא לך שוב את 4 הנקודות ב"מאמר" שהוא פרסם, אבל כשתבקש ממנו להבהיר אותן או לפחות להסביר אותן הוא יגיד לך שאין לו זמן (אבל לכתוב את אותן מגילות שוב ושוב יש לו).
בינתיים אתה זה שמתנגד להסקת מסקנות על בסיס הבנה של איך דברים עובדים ומתנגד לכל דבר שלא הוכח במעבדה. ועוד משתמש באד הומינם עם טענות על איך טוענים טענות. אתה זה שסירב עד רגע זה להגיב לטענה המרכזית שלי.
בינתיים אתה זה שטוען שה105 מרימים יותר מה85 בגלל שהם יודעים להתאמן יותר טוב, יש להם חומרים יותר טובים והם יותר מוכשרים. אתה זה שעל אמת מתנגד לטענה שפוטנציאל הכוח שלך כשאתה שוקל 90 גדול יותר מכשאתה שוקל 70.
אה, ולא ידעתי שאני חייב לך דין וחשבון על אם או מתי יש לי זמן, כוח או רצון להיות שירותי תרגום. אז קבל הלם: אני לא חייב לך את הדו"ח הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית