הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטרנט

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
ניראלי יהיה אחלה אם כל אחד יכתוב איפה הוא וכמה הוא משלם כי בישראל רק אם אתה מתנתק הם מביאים לך מחירים טובים...

היום דיברתי עם בזק בינלאומי בכללי אפשר לקבל כל מהירות ב29.90, העניין הוא ככה -בהתחלה אתה מדבר עם נציג רגיל אומר לו קיבלתי ב20 שקל בנטויז'ין , הוא מסביר לך למה כדאי לך להיות איתם וכמה הם טובים והוא נותן לך הצעה, אתה אומר לא ואז הוא מעביר אותך לבכירים (קשרי לקוחות) בדרך כלל שם הם "מדברים" שנייה עם הבוס ומשיגים לך "מצבע" לי אישית ישר הציעו את ה29.90 שהייתי אצל חבר ועשינו את זה גם אמרו לו 50 שקלים אמרתי להם זה מה שאתם יכולים לעשות אמרו כן אמרתי תנתקו אותי (אל תגידו להם אני ידבר עם נטוויז'ין או אני יחשוב על זה) ואז הם יעשו לכם את זה.

תשתית אני דיברתי עם בזק הם דיי בונקרים שמתי לב.
הציעו לי ל30 מגה 95 שקל,20 מגה 85 ו15 מגה ב75.. ניראלי דיי גבוה..ניסיתי לדבר איתם על זה שהמחיר דיי גבוהה ותאמת עד לפני שבוע הייתי בהוט שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שבן אדם יכול לעשות ככה שדיי "פחדתי" לדבר איתם על התנתקות כי אין מצב שאני חוזר להוט גם אם זה היה בחינם.

תשתית כמה אתם משלמים והאם יש לי סיכוי להוציא ביותר זול?

לא הבנתי, קיבלתי כל מהירות גלישה שרצית ב-29.90?
הכוונה ל-100 מגה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, קיבלתי כל מהירות גלישה שרצית ב-29.90?
הכוונה ל-100 מגה?
כן..
פשוט בזק לא יכולה לשים תשתית של 100 מגה בבית שלי אז בינתיים שמתי 30מגה,
יקח כמה זמן עד שאחשוב בכלל על להסתכל לכיוון של הוט כתשתית שוב.

כמה אתה משלם? עצה שלי אגב אל תגיד להם "חבר שלי קיבל יותר זול" ושטויות בסגנון הזה כי הם יגידו לך או לא נכון ואז תריב איתם על זה או שיגידו שזה מבצע פג תוקף..פשוט תבקש את קשרי לקוחות

כן..
פשוט בזק לא יכולה לשים תשתית של 100 מגה בבית שלי אז בינתיים שמתי 30מגה,
יקח כמה זמן עד שאחשוב בכלל על להסתכל לכיוון של הוט כתשתית שוב.

כמה אתה משלם? עצה שלי אגב אל תגיד להם "חבר שלי קיבל יותר זול" ושטויות בסגנון הזה כי הם יגידו לך או לא נכון ואז תריב איתם על זה או שיגידו שזה מבצע פג תוקף..פשוט תבקש את קשרי לקוחות
לא יודע, צריך לשאול את אמא שלי...
מה שכן אחי עבד כמה שנים בבזק ולכן קיבלנו 30MB בממש זול (הוא שילם כשעבד), עכשיו התפטר ועבר למקום, אמא שלי משלמת. אדבר איתה ואערוןך מחר.

לא הבנתי איך אתה מתאם את זה עם התשתית.. נגיד שמת 100 מנטוויז'ן ועכשיו אתה הולך לדבר עם חברת תשתית ונגיד אתה סוגר איתם על 20 מגה
אז מה יהיה?
ומה הבעיה בהוט?

למה שתהיה בעיה? פשוט הוא יגלוש לפי המהירות הנמוכה יותר, נגיד ובספק יש לו מאה מגה ובתשתית שלושים, אז לפי שלושים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך אתה מתאם את זה עם התשתית.. נגיד שמת 100 מנטוויז'ן ועכשיו אתה הולך לדבר עם חברת תשתית ונגיד אתה סוגר איתם על 20 מגה
אז מה יהיה?
ומה הבעיה בהוט?
למה שאני יעשה שיהיה מצב של אי תיאום בין תשתית לספק?
בכל מקרה אני יגלוש במהירות הנמוכה מן השתיים עם סיכויים לניתוקים ובעיות סנכרון.

ובקשר להוט,
לפי ההתעסקות שלי איתה זאת חברה פח עם חרא שירות וחרא איכות ומדובר על הרבה סיפורים שהיו לי איתה.
יכול להיות שאחרים נהנים ממנה, אבל שמעתי לו פעם אחת שבזק בתור תשתית הכי כדאי

הבעיה היא שהמחיר של התשתית הוא יקר מאוד.

הוט זונות, בזק מעולים.

אני עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי על 100 מגה וטוב לי.
בזק בינלאומי תמיד עובדים ככה גם לי נתנו ב 30 שקל. הוט אני לא יודע, די בטוח שלא עובר את ה50 שקל. בהוט זה חלק מהחבילה של הטלויזיה והטלפון ללא הגבלה.

אני בהוט ואין לי שום בעיה על מה אתם מדברים?
ההפך אני רק מרוצה מהראוטר של הוט גם כשהמחשב נכבה או ישן אני לא צריך להתחבר לאינטרנט מהמחשב האינטנרנט כל הזמן עובד

והוט הרבה יותר זולים עשינו מבצע ב355 שקל כל הערוצים פתוחים (רק לא ספורט 1 ו2) איטרנט 30 מגה וקו טלפון בלי הגבלה חינם+ אבא שלי הוציא מהם עוד שני ממירים מקליטים בחינם ככה שזה משתלם אחושרמוטה

לפני שעברנו להוט לפני שבוע היה לנו יס עם ממיר מקליט (היום יש 3) לא הרבה ערוצים אינטרנט 10 מגה מאורנג וקו טלפון מאורנג ועל כל זה שילמנו 465 ככה שתבינו כמה זה משתלם

• פותח/ת השרשור
אני בהוט ואין לי שום בעיה על מה אתם מדברים?
ההפך אני רק מרוצה מהראוטר של הוט גם כשהמחשב נכבה או ישן אני לא צריך להתחבר לאינטרנט מהמחשב האינטנרנט כל הזמן עובד

והוט הרבה יותר זולים עשינו מבצע ב355 שקל כל הערוצים פתוחים (רק לא ספורט 1 ו2) איטרנט 30 מגה וקו טלפון בלי הגבלה חינם+ אבא שלי הוציא מהם עוד שני ממירים מקליטים בחינם ככה שזה משתלם אחושרמוטה

לפני שעברנו להוט לפני שבוע היה לנו יס עם ממיר מקליט (היום יש 3) לא הרבה ערוצים אינטרנט 10 מגה מאורנג וקו טלפון מאורנג ועל כל זה שילמנו 465 ככה שתבינו כמה זה משתלם
דבר ראשון, שהמחשב מכובה האינטרנט עובד? מתי זה לא היה ככה?
תכתוב פה שיתחילו לצוץ לך בעיות באינטרנט ואיך הם מטפלים..
ויס הרבה יותר טובה מהוט לפי דעתי (מבחינת תוכן)

בכל מקרה סטינו קצת מהנושא..
האם אפשר לקבל מחיר יותר טוב על תשתית או שהם עד כדי כך בונקרים?

זה תלוי בעיקרון באיזו חבילה הייתה לך בבזק לפני כן (אם בכלל). היה להם ועדיין יש להם מבצעים של חצי שנה, 20MB, במחיר של כל חבילה שהייתה לך לפני כן. ככה שאם נניח היה לך 5MB בעלות של 45 ש"ח בחודש, אתה יכול לשדרג ל 20MB באותו המחיר.
בבזק בין לאומי ניתן לקבל 20MB ב -20 ש"ח לחודש + חודש מתנה.

דבר ראשון, שהמחשב מכובה האינטרנט עובד? מתי זה לא היה ככה?
תכתוב פה שיתחילו לצוץ לך בעיות באינטרנט ואיך הם מטפלים..
ויס הרבה יותר טובה מהוט לפי דעתי (מבחינת תוכן)

בכל מקרה סטינו קצת מהנושא..
האם אפשר לקבל מחיר יותר טוב על תשתית או שהם עד כדי כך בונקרים?

כשהמחשב נכבה או ישן ואתה מדליק אותו אתה צריך להתחבר לאינטרנט מחדש (כל מחשב והשיטה שלו חלק צריכים לחייג חלק עושים פתור בעיות) אצלי לא צריך כלום או מחובר תמיד.
ויס יותר טובים מהוט בתוכן איפה אתה חיי? אחיות הקטנות שלי מרוצות עד השמיים שיש להם 10 ערוצי ילדים + כל התוכניות של הקטנים גאליס שמניה וכל החרטה הזאת אני מרוצה כי יש אופוריה,גולסטאר,הבורר עונה 4 עוד מעט ועכשיו יש לי מקליט בחדר הכל יותר נוח ואני לא רוצה להזכיר את הVOD של הוט לעומת יס..
בעיות בנתיים אין לי אז נחכה ונראה
מה שכן החסרון הגדול של הוט זה המעבר בין ערוצים אני משתגע מזה
אבל שתבין שחסכנו 1300 שקל בשנה + תנאים פי כמה יותר טובים עסקה משתלמת מה שלמדתי שאסור לשבת על השקדים בחברות האלה תמיד צריך לעבור לשנות

• פותח/ת השרשור
כשהמחשב נכבה או ישן ואתה מדליק אותו אתה צריך להתחבר לאינטרנט מחדש (כל מחשב והשיטה שלו חלק צריכים לחייג חלק עושים פתור בעיות) אצלי לא צריך כלום או מחובר תמיד.
ויס יותר טובים מהוט בתוכן איפה אתה חיי? אחיות הקטנות שלי מרוצות עד השמיים שיש להם 10 ערוצי ילדים + כל התוכניות של הקטנים גאליס שמניה וכל החרטה הזאת אני מרוצה כי יש אופוריה,גולסטאר,הבורר עונה 4 עוד מעט ועכשיו יש לי מקליט בחדר הכל יותר נוח ואני לא רוצה להזכיר את הVOD של הוט לעומת יס..
בעיות בנתיים אין לי אז נחכה ונראה
מה שכן החסרון הגדול של הוט זה המעבר בין ערוצים אני משתגע מזה
אבל שתבין שחסכנו 1300 שקל בשנה + תנאים פי כמה יותר טובים עסקה משתלמת מה שלמדתי שאסור לשבת על השקדים בחברות האלה תמיד צריך לעבור לשנות
אז יש כזה דבר ראוטר בלי חייגן בלי קשר להוט זה דבר ראשון.
דבר שני ערוצי ילדים לא מעניין אף אחד מהמשפחה שלי מה גם שהם אותו דבר אצל יס והוט.
זה שאתה מרוצה מאופוריה גולדסטאר וכו' זה משהו אחד...
אבל אל תשווה את זה לדברים שיש ביס, אתה עושה פשוט צחוק.
הוט זה יותר לישראלי הממוצע, ביס יש את כל הסדרות הטובות שיש בחול.
אם יהיו בעיות תחזור לפה תגיד לי איך הם מטפלים..אם היה לי כוח לכתוב פה את הסיפור האחרון שהיה לי איתם היית מבין.

זה תלוי בעיקרון באיזו חבילה הייתה לך בבזק לפני כן (אם בכלל). היה להם ועדיין יש להם מבצעים של חצי שנה, 20MB, במחיר של כל חבילה שהייתה לך לפני כן. ככה שאם נניח היה לך 5MB בעלות של 45 ש"ח בחודש, אתה יכול לשדרג ל 20MB באותו המחיר.
בבזק בין לאומי ניתן לקבל 20MB ב -20 ש"ח לחודש + חודש מתנה.
שאלתי אותם אתמול בקשר למבצעים של חצי שנה ככה ואז זה עולה ואמרו לי שאין להם החראות..
וכמו שכתבתי בבזק הגעתי לפני שבועיים
והם היו בונקרים אמרתי להם להוריד לי מחירים והם עומדים על שלהם..
להמשיך לנסות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית