הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| רצועות למפרק כף יד ונעלי PL

TrueBlood

משתמש מתחיל
169
4
נק' מוניטין:
79
169
4
Life & Fitness נהריה
שלום,
הבנתי שנעלי PL לא ניתן לרכוש בארץ, אבל אני שואל שוב אם למישהו יש מושג אם יש אותם בארץ?

ועוד שאלה: האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש רצועות למפרק כף היד? משהו בסגנון הזה: sk_wristwraplg_opt.jpg ,
המפרק שלי עוד שניה נשבר בלחיצה צרפתית, וגם די קשה לשמור עליו ישר במילטרי פרס.

תודה מראש ושבת שלום,
שי

שלום,
הבנתי שנעלי PL לא ניתן לרכוש בארץ, אבל אני שואל שוב אם למישהו יש מושג אם יש אותם בארץ?

ועוד שאלה: האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש רצועות למפרק כף היד? משהו בסגנון הזה:צפה בקובץ המצורף 10103,
המפרק שלי עוד שניה נשבר בלחיצה צרפתית, וגם די קשה לשמור עליו ישר במילטרי פרס.

תודה מראש ושבת שלום,
שי
יש לי רצועות של מייסטאר קניתי ממישהו בארץ ב60 שקל , קח אותם ב60 מצידי.
אני חושב שלנעליים יש חנות באשדוד לא זוכר את השם. חכה אולי המשקולנים שפה יגיבו עוד מעט.

PL שעושה לחיצ הצרפתית ? טרול1.
אגב, גם אני חושב על לקנות את הVS. אולי נוציא הזמנה?

אל תקנה תרצועות שהבאת...

אני קניתי רצועות מאתר פיתוח גוף גדול בחול עלה לי משהו כמו 80 שקל והם מצוינות לPL

• פותח/ת השרשור
PL שעושה לחיצ הצרפתית ? טרול1.
אגב, גם אני חושב על לקנות את הVS. אולי נוציא הזמנה?

חחח קראתי פה ושם על החשיבות של נעליים לpl וכרגע אני משתמש בנעליים של פול אנד בייר.. אז אני שוקל לקנות נעלי PL, לא מבין מה הבעיה עם זה שאני עושה לחיצה צרפתית.. תרגיל אחד ליד אחורית פעם בשבועיים לא הרג אף אחד..
ויש מצב שנוציא ביחד, יש לך מושג איך אני יודע מה המידה שאני צריך?

הבנתי שאלה גם טובות באותה מידה וגם עולות פחות ממה שהצעתי, אבל אם דני אומר ששלו טובות באותה מידה אז סבבה לגמרי העיקר שיעזרו עם המפרק :http://ecx.images-amazon.com/images/I/416qI7SfLBL._SL500_AA300_.jpg

נערך לאחרונה:
חחח קראתי פה ושם על החשיבות של נעליים לpl וכרגע אני משתמש בנעליים של פול אנד בייר.. אז אני שוקל לקנות נעלי PL, לא מבין מה הבעיה עם זה שאני עושה לחיצה צרפתית.. תרגיל אחד ליד אחורית פעם בשבועיים לא הרג אף אחד..
ויש מצב שנוציא ביחד, יש לך מושג איך אני יודע מה המידה שאני צריך?

הבנתי שאלה גם טובות באותה מידה וגם עולות פחות ממה שהצעתי, אבל אם דני אומר ששלו טובות באותה מידה אז סבבה לגמרי העיקר שיעזרו עם המפרק :http://ecx.images-amazon.com/images/I/416qI7SfLBL._SL500_AA300_.jpg
לך על מה שהבאת עכשיו יש לי כאלה והם מצוינות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית