הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למגבניקים שבנינו

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני כנראה מתגייס למגב במרץ. איפה השיבוץ הכי טוב אחרי הטירונות? אמרו לי שאיוש זה רק סטאטיות ועדיף ירושלים אבל אני לא יודע. אני לא מחפש התחפשנות אלא כמה שיותר עבודה ו״חיכוך״.

מה זה ארז?

ואמרו לי שיש אפשרות להתאמן בסדיר, יש אמר בדבר?

ברוב הבסיסים יש אפשרות להתאמן...
השאלה כמה צפוף יהיה הלוז שלך, למרות שאני מאמין שכן תוכל לנהל אימונים סדירים (לאחר ההכשרה כמובן)

מה זה ארז?

ואמרו לי שיש אפשרות להתאמן בסדיר, יש אמר בדבר?

יצא לי לשרת\לבקר בכמה בסיסי מג"ב בזמן השירות ובכל אחד מהם היה חדר כושר (אולי לא כמו ברשת הגדולה הקרובה לביתך, אבל קיים).
כמה זמן פנוי יהיה לך...זה עניין אחר

דיברתי עם מישהו שהשתחרר ממג"ב
והוא אמר לי שיש אפשרות להתאמן בסדיר, כשאתה לא במשמרת שלך אתה רובץ ולא עושה כלום משחק בסוני וסנוקר וזה אבל הוא אמר לי שזה לא לכל אחד כי הוא נפל פשוט לפלוגה ממש טובה ונוחה, וגם אמר שהייתה האפשרות ללכת לחדר כושר פשוט כמעט ואף אחד לא עשה את זה העדיפו לעשן ולשחק בסוני.. לך תבין..

יצא לי להיות מסופח אליהם בעוטף ירושלים. לא זוכר מה הבסיס המרכזי שלהם. זה ליד מחסום אראם. ברח לי השם.

ממה שזכור לי ביום יש להם הרבה עבודה, בלילה הכל שקט פחות או יותר. היה להם חדר כושר ממה שאני זוכר.

הייתי הולך על ירושלים. אני בלי קשר שירתתי בירושלים בשירות שלי ואני שמח על כך. זאת עיר עם אווירה שונה ששווה לפחות להכיר בשירות שלך אם אתה יכול.

• פותח/ת השרשור
יצא לי להיות מסופח אליהם בעוטף ירושלים. לא זוכר מה הבסיס המרכזי שלהם. זה ליד מחסום אראם. ברח לי השם.

ממה שזכור לי ביום יש להם הרבה עבודה, בלילה הכל שקט פחות או יותר. היה להם חדר כושר ממה שאני זוכר.

הייתי הולך על ירושלים. אני בלי קשר שירתתי בירושלים בשירות שלי ואני שמח על כך. זאת עיר עם אווירה שונה ששווה לפחות להכיר בשירות שלך אם אתה יכול.

אני גר בירושלים ככה ש... 🤡

אני מבין שהיית שחמיסט במגרש הרוסים?

לא הייתי בלש במצ"ח. ישבנו בענתות אבל מן הסתם הייתי הרבה בירושלים והרבה במגרש הרוסים.

• פותח/ת השרשור
עדיין מתלבט אם ללכת על מגב או גולני. כנראה מגב אבל עדיין יש SECOND THOUGHTS.

פינגווין? 4 ימים אני מחכה לתגובה שלך! תראה נוכחות!

אין לך הרבה זמן להחליט
הבנתי ששבוע הבא זה השיבוצים.
ואישית במקומך הייתי מתגייס לגולני, כי אתה בא בכושר ממש טוב יש סיכוי מאוד גבוה שתעבור את הגיבוש יחט"יות ותקבל אגוז או משו כזה

• פותח/ת השרשור
אין לך הרבה זמן להחליט
הבנתי ששבוע הבא זה השיבוצים.
ואישית במקומך הייתי מתגייס לגולני, כי אתה בא בכושר ממש טוב יש סיכוי מאוד גבוה שתעבור את הגיבוש יחט"יות ותקבל אגוז או משו כזה

חשבתי על זה, זה תלוי במה שאני אקבל בשיבוץ ואחרי זה אני אחשוב אם לבקש העברה או לא. וסתם לידע כללי- העדיפות היא לפלסר. הפלסר בוחרים ראשונים ורק אחרי זה אגוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית