הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אייך שומרים על הבטן?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
בזמן סייקל מסה על כל המשתמע מכך שכולל קלוריות בהתאם כיצד אתם שומרים על הבטן שלא תהייה נפוחה ויצטבר בה שומן?

אין דבר כזה. אם תאכל במאזן קלורי חיובי גדול מאוד אז תעלה גם בשומן(ומה לעשות שאצל גברים השומן נאגר בעיקר באיזור הבטן). אם המאזן החיובי הוא קצת מעל התחזוקה שלך תעלה פחות בשומן, אבל עדיין תהיה עליה. כנראה שבסייקל שלך אתה אוכל הרבה קלוריות מעל התחזוקה שלך ואתה משמין.
אבל גם אם כן למה אתה מצפה להיות עם 6-8% שומן בזמן סייקל מסה?
אני מטבעי עם אחוז שומן נמוך אבל אני כבר חודשיים ו5 ימים בתוך סייקל וכן הריבועים בבטן נראים פחות אבל אני יודע שברגע שאסיים לא תהיה לי בעיה לחזור להיות חטוב יותר. האמת שאני כבר מת להפסיק עם הכמויות של האוכל שאני אוכל כל יום.

נערך לאחרונה:
קודם כל רוב החומרים מעלים בנוזלים ודי הרבה, כך שחלק מהטשטוש הטבעי נובע מאשליה אופטית, אך השרירים מרגישים נפוחים יותר וקשים יותר.
דבר שני, בטן נפוחה בזמן מסה זה דבר נפוץ ותקין, עליה של הרבה שומן באיזור הבטן היא לא.

1. תדאג לעשות אירובי גם בזמן מסה, ממליץ בחום על שעה הליכה בקצב מהיר כל בוקר, עוזר לשמור על נתיבי שריפת השומן ומפחית מראה נפוח.
2. אל תאכל ג'אנק! ואם אני לא טועה (יש מצב שאני מתבלבל) אתה אמרת פעם שאתה עושה מסה מלוכלכת. זה הדבר האחרון שאתה צריך בזמן מסה.

ותאמין לי אני מדבר מניסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית