הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות LBS - העיצובים הסופיים

• פותח/ת השרשור
למה הוא חצי לבן וחצי שחור ונראה כמו מקור של ציפור?
Doyle Kenady

doyle_kenady.jpg

אני מבין שיום ראשון - שני ניתן יהיה להזמין, או שכבר בשישי-שבת נוכל לקנות?

אגב לעצלנים שבינינו המידות זה המידות אירופאיות\ארה"ב רגילות כמו בארץ או המידות הסיניות הקטנות?

החולצות מתאימות גם לריצה (דגש על ריצה במזג אוויר קר, ואני יודע שהשרוול קצר)?

• פותח/ת השרשור
אגב לעצלנים שבינינו המידות זה המידות אירופאיות\ארה"ב רגילות כמו בארץ או המידות הסיניות הקטנות?

יש פה סרגל מידות:
http://tprint.co.il/81680/סרגל-מידות

החולצות הן תוצרת ארה"ב, אז המידות בעיקרון גדולות.

החולצות מתאימות גם לריצה (דגש על ריצה במזג אוויר קר, ואני יודע שהשרוול קצר)?
לא, הן לא מתאימות לריצה במזג אוויר קר.
אלו חולצות 100% כותנה.

דוד שלי שלח לי כמה חולצות בזמנו. המידות שם באמת גדולות. קחו את זה בחשבון כשאתם מזמינים. היו כמה חולצות שהיו ממש שקית.
הייתי מזמין שתי מידות. נניח XXL וXL או XL וL

• פותח/ת השרשור
דוד שלי שלח לי כמה חולצות בזמנו. המידות שם באמת גדולות. קחו את זה בחשבון כשאתם מזמינים. היו כמה חולצות שהיו ממש שקית.
הייתי מזמין שתי מידות. נניח XXL וXL או XL וL
צריך לקחת בחשבון שיש 5% כיווץ בכביסה. מי שהזמין חולצות פעם שעברה יוכל להגיב לגבי המידות של החולצות. אני בד"כ לובש XL ולקחתי XL וזה יושב בסדר גם אחרי כביסה.

המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
שאני חושב על זה,קצת מזלזל ללבוש חולצה כזו לחדר כושר...

צריך לקחת בחשבון שיש 5% כיווץ בכביסה. מי שהזמין חולצות פעם שעברה יוכל להגיב לגבי המידות של החולצות. אני בד"כ לובש XL ולקחתי XL וזה יושב בסדר גם אחרי כביסה.

כמו שאמרתי, גם אני הזמנתי XL וזה יושב מעולה עלי גם אחרי כל הכביסות שעשיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית