חדר כושר בבית דעות.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
טוב אז כך ....אני נפצעתי בגב לפני כמה שניים לאחרונה החריף וכל השטיות לא כל כך משנה.
בקיצור אחרי המון זמן של טיפולים ...אני חוזר להתאמן.
החלטתי במקום להוציא 3 על מנוי....לבנות אחד בבית ב 5-6.
חשבתי על משהוא כזה.
$T2eC16F,!)QE9s3HCoVCBQL+EOrNLQ~~60_12.JPG
לקנות כלוב,מוט+150 קילו+ספה מתכוונת.(כל זה אמור לעלות בערך 1,5$ + משלוח לארץ.)
סולם שוודי( 250 שקל) מתח+מקבילים לסולם( 560) וחגורה להוספת משקל( 150 )
מוט W לצרפתית ויד קדמית..... ומתקן ליד קדמית על הספה +240 שקל...)
c_713.jpg
עכשיו חשבתי על זה ותאמן שאני אימונים של כוח גמרנו....
אני חושב בעתיד על קטגוריות של פיטנס ..שאיפה...
אז חשבתי לקנות 2 דאמבלדים אוליפמים
$(KGrHqV,!h0E69GEjPHrBO4Ke403Nw~~60_12.JPG
כאלה באיזה 350 שקל....2 זוגות.
ובעיקרון יש לי כל מה שאני צריך ואפילו יותר.
עכשיו יש לי שאלה מישהוא ראה פעם מוט דמאבלדי + משקול של 45LBS האם אפשר לדחוק בה?
מבחינת טווח תנועה. או אפילו את המשקולת 20 כלפי בחוץ.....ו2 של 10 מבפנים נגיד.....
חשבתי פשוט לקחת את המשקולות של הסט אולימפי ולשים על הדאמבל.....
כך שתמיד יש מישהוא שיתאמן איתי אין לי בעיה....וגם אם אין יש את הדמבאלדים....

מה אומרים ? 7310 שקל חדר כושר שיכול להתחרות עם חדר כושר מקצועי לא?
מנוי בעיר שלי הוא בסביבות 3,200 לשנה.

עכשיו יש לי בעיות עם הגב....סקוואט חופשי כבר לא אופציה....
אולי בעתיד אם אני לא יצליח להתאמן שוב על הרגליים באופן חופשי אני ירכוש איזה לג פרס...
ומולטי לכפיפות ברכיים...

נערך לאחרונה:
הדבר שעולה הרבה כסף בחדר כושר זה המכונות
אז אם אתה מתכוון לקנות לג פרס אין לך טעם לעשות חדר כושר בבית

מאיפה החישוב שעשית לכלוב ולמשקולות? אתה יודע כמה מכס יקחו לך על זה ? ומע"מ וקנסות כי חרגת מהמשקל המותר ?!?! בקיצור עזוב את זה בחיים לא קונים דברים כאלה מחו"ל , תחפש ביד 2 , כלוב תעשה אצל מסגר עם תכנית מובנית .
דאמבלים אולימפים לי יש , אף פעם לא ניסיתי עם פלטה של 45LB כי פשוט אי אפשר בגלל הקוטר אז שמים פשוט יותר קטנות למשל 2 של 10 קילו וכדומה.
מתח יש לך מקבילים ומתח לקיר בחנות של LECOSPORT תחפש בגוגל יוצא יותר משתלם , או שתקנה את המעמד השלם יש ב700-750 ביד 2 כמו חדשים .

בתור אחד שהיה לו חדר כושר פי 3 ממה שאתה רוצה רק בלי כלוב
זה לא מתקרב לחדר כושר!
לך ליד 2 יש הרבה שמוכרים מנויים יותר שווה מכל מה שאתה מחפש

• פותח/ת השרשור
מאיפה החישוב שעשית לכלוב ולמשקולות? אתה יודע כמה מכס יקחו לך על זה ? ומע"מ וקנסות כי חרגת מהמשקל המותר ?!?! בקיצור עזוב את זה בחיים לא קונים דברים כאלה מחו"ל , תחפש ביד 2 , כלוב תעשה אצל מסגר עם תכנית מובנית .
דאמבלים אולימפים לי יש , אף פעם לא ניסיתי עם פלטה של 45LB כי פשוט אי אפשר בגלל הקוטר אז שמים פשוט יותר קטנות למשל 2 של 10 קילו וכדומה.
מתח יש לך מקבילים ומתח לקיר בחנות של LECOSPORT תחפש בגוגל יוצא יותר משתלם , או שתקנה את המעמד השלם יש ב700-750 ביד 2 כמו חדשים .

בהנחה שאני משיג כלוב ....אשר מישהוא ...הכנה בתית....
אני הולך לאחד החניות הספורט קונה ספה של חזה עם 90 מעלות + שיפוע שלילי + מעמד למוט.
קונה איזה 120 קילו במשקלות עד 10 קילו...
יעבוד אתה חושב?

מה עם גומי\משטח לרצפה? סטנד לפלטות?
אחלה רעיון לדעתי, אבל תביא איתך עוד 2 חברים נגיד שיתאמנו איתך בבית, כל אחד ישלם נגיד 100 שקל לחודש.

• פותח/ת השרשור

דני בדקתי את האפשר הקנייה.
הוא בערך בין 2-3 אלף.
כמה כבר קנסות יתנו לי כמה מעמ ....
יעבור את ה 2,5 אלף?
אם לא אז שווה לי להזמין משם.

דני בדקתי את האפשר הקנייה.
הוא בערך בין 2-3 אלף.
כמה כבר קנסות יתנו לי כמה מעמ ....
יעבור את ה 2,5 אלף?
אם לא אז שווה לי להזמין משם.
אני לא זוכר איך זה בדיוק הולך אבל אל תזמין מחו"ל ציוד משקולות לעולם, פעם ביררתי על זה ואני גם מכיר חבר שהזמין 50 קילו של פלטות גומי ומקלל את הרגע שעשה זאת .
את הרעיון שאמרת מעל כמה דברים שלא הבנתי .
למה לקנות מעמד למוט אם יש לך כלוב ? למה לא לקנות פלטות של 20 למוט הארוך?

לטווח הארוך זה כן משתלם, אבל תחשוב שבמחיר הזה אתה יכול לשלם בסביבות השנתיים וחצי למנוי במכון בעיר שלך ..
במכון יש לך הרבה ציוד שלא מתאפשר לך בבית, חוץ מזה שאתה בעצמך אומר שסקוואט זה לא אופציה
ועל רגליים לא מוותרים, ואם אתה רוצה להוסיף עוד לג פרס מתישהו זה גם כן הוצאה, בקיצור בכל הסכום הזה שתבזבז
תוכל לשלם יותר מ-3 שנים למנוי במכון שלך .
ד"א, אתה לא יכול לדעת מה יקרה מחר- מה יקרה אם תפסיק להתאמן ? אתה יודע איזה סיפור זה למכור את כל הציוד ?

• פותח/ת השרשור
חחח אין לי בעיה לשלוח לך תמונה , לא , בפוקס הבאתי מחר באשקלון שהיה לו זוג מיותר והוא מכר לי ב150 שקל זוג , ממש משמיים .

עדיפות הראשונה לדמבלאדים בלבד....
אני לא שואף להרים הרבה אני שאוף לגוף בפורפורציה כמה שיותר.
אני סתם אומר שאולי אני יצליח להשיג כלוב....ואם לא אז פשוט מעמד כזה למ 2.2
נראה עכשיו דיברתי אם איזה חדר כושר בפשיטה אולי אני יצליח להשיג דברים ...

יש כאלה שהיו נגד ויש כאלה שהיו בעד אז אני בא לבשר לך שאין יותר כיף (לפי דעתי)כמו חדר כושר ביתי .
אתה לא צריך לחקות למתקנים שיתפנו , אתה יכול להתאמן מתי שבא לך ואין עליך מגבלות ומדריכים שחופרים.
והצעה שלי עליך תשים איזה מערכת שמע קטנה שתתן לך מוטיבציה.

קודם כל חדר כושר ביתי הוא זול יחסית עם אתה לא משתמש במיתקנים של חדר כושר אלה ספה, כלוב ומשקולות בהתאם לצורך.

אני קרוב לשלוש שנים מתאמן בבית ונהנה מכל רגע.

חחח אין לי בעיה לשלוח לך תמונה , לא , בפוקס הבאתי מחר באשקלון שהיה לו זוג מיותר והוא מכר לי ב150 שקל זוג , ממש משמיים .

משמיים זה לא מילה....
בכל אופן, עכשיו אני מחפש דאמבלים מתברגים ארוכים יותר (מישהו?!) לחד"כ שאני בונה אצלי.
אם אני לא אמצא, אני אבנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית