הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוג של כאב בברך

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
יש לי כבר זמן מה מעין כאב קליל בברך.
זה לא בדיוק כאב, זה מעיין עיקצוץ של כאב (משהו לשבריר שנייה, לא ממש כואב וטיפה מעצבן) שמתבטא כשאני הולך (בקושי קורה) ובעיקר כשאני יורד במדרגות (בעלייה לא שמתי לב) או מקפל ומישר את הרגל (לעיתים רחוקות).
אם אני מתחיל סקוואט (בלי משקל, סתם מעיין התיישבות באוויר) ועושה ב-1/8 תנועה (ממש בהתחלה שלא הירידה) ועוצר שם, זה מורגש מעט יותר ולא עובר.
יש לכם שמץ של מושג מה זה?
נראה לי שזה מגיע ממרכז החלק העליון של הברך (לא ממש ברור).

יש לי את זה לפעמים
ואין לי כלום כנראה זה סתם
אבל אם זה לא אותו דבר ופתאום יום אחד תהיה עם בעיות בגלל הודעה בפורום
תמשיך קצת ואם זה יפריע לך לרופא מתישהו

• פותח/ת השרשור
אני הולך היום לאורטופד בנוגע לזה, אדווח בערב.
אם יש תשובה עד אז, יותר מאשמח.

• פותח/ת השרשור
נראה שסקואט לא כזה בריא כמו שכולם חושבים :S
אם כולכם מרגישים
DAFUQ DID I JUST READ?
סקוואט בריא ביותר.
הבעיה עם שאני כנראה נפצעתי מטכניקה לא נכונה (אם בכלל מהסקוואט), לג פרס או שברי מאמץ.

DAFUQ DID I JUST READ?
סקוואט בריא ביותר.
הבעיה עם שאני כנראה נפצעתי מטכניקה לא נכונה (אם בכלל מהסקוואט), לג פרס או שברי מאמץ.

תבין דבר אחד, זה שסקוואט הוא בגדול תנועה טבעית של הגוף וטוב יותר משאר התרגילים עדיין זה לא אומר שהוא בריא לברכיים, במקרה הטוב הוא לא מזיק ובמקרה הרע יותר מדי עומס יכול להזיק לאנשים מסוימים.
זה הכל מאוד אישי פה, יש אנשים שעל הסקוואט הראשון יהיו להם כאבי ברכיים וכאלה שלא, בלי קשר אם הטכניקה נכונה או לא.
בכל אופן כל תרגיל שמכאיב לך תוותר עליו עד שתדע מה הבעיה

• פותח/ת השרשור
תבין דבר אחד, זה שסקוואט הוא בגדול תנועה טבעית של הגוף וטוב יותר משאר התרגילים עדיין זה לא אומר שהוא בריא לברכיים, במקרה הטוב הוא לא מזיק ובמקרה הרע יותר מדי עומס יכול להזיק לאנשים מסוימים.
זה הכל מאוד אישי פה, יש אנשים שעל הסקוואט הראשון יהיו להם כאבי ברכיים וכאלה שלא, בלי קשר אם הטכניקה נכונה או לא.
בכל אופן כל תרגיל שמכאיב לך תוותר עליו עד שתדע מה הבעיה
ועדיין, זה ה-תרגיל.
הסיכוי שיהיו לך כאבים על הסקוואט הראשון הם אפסיים, וכנראה שכבר יש לך בעיה.
יש אפשרות שבמהלך הסקוואט אתה קורס פנימה עם הברכיים??
יש סיכוי. לא ממש נראה לי אבל נשמע הגיוני.
למה זה יכול לגרום?

כי גם אני חוויתי קצת כאבים, ידעתי מראש שזה בגלל שאני קורס לפעמים עם הברכיים פנימה.
לא מזמן אני נותן לזה דגש, והכאבים נעלמו כלא היו.
לא יודע למה, אבל היה לי מין חשש כזה, שאם אני לא קורס עם הברכיים פנימה, אני פשוט לא יסגור את החזרה ויגיע לכשל.

כל כך מכיר את מה שפסיכו אמר היה גורם לי להרגשה לא נעימה בברכיים וקליקים נוראיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית