הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ MSM

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
ככל הנראה יש לי דלקת והמליצו לי לקחת תוסף שנקרא MSM. הכמות המומלצת הייתה 6000 מ"ג ליום ב2-3 מנות.
רציתי לאמת אם אכן מישהו ניסה את זה וזה אכן יעיל וירפא את הדלקת, ואם אפשר להסתפק בכמות קטנה יותר של זה ליום (למשל 4000 מ"ג)
תודה

אני הייתי ועדיין לוקח אותו בנוסף לצמח הבסוויאליה ול
וגלוקוזמין סולפט (glucosamine sulfate] אבל במינונים יותר נמוכים כי אצלי זה לא הייתה דלקת אבל הרגשתי כאבים שהבנתי שזה יכול להחמיר לדלקת אז התחלתי לטפל בהקדם האפשרי, הרגשתי שיפור אחרי מספר שבועות בצורה די ניכרת . אני לקחתי כ2000 מ"ג מהחומר
בקשר למינון שלך אני לא יכול להגיד לך כי אני לא יודע עד כמה הפציעה שלך חמורה אבל אני הייתי הולך על 6000 מ"ג

אתה צורך כמויות מכובדות של שמן דגים וויטמין C?
אני הייתי מוודא שזה מה שאני עושה לפני שאני פונה לוודו.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ועדיין לוקח אותו בנוסף לצמח הבסוויאליה ול
וגלוקוזמין סולפט (glucosamine sulfate] אבל במינונים יותר נמוכים כי אצלי זה לא הייתה דלקת אבל הרגשתי כאבים שהבנתי שזה יכול להחמיר לדלקת אז התחלתי לטפל בהקדם האפשרי, הרגשתי שיפור אחרי מספר שבועות בצורה די ניכרת . אני לקחתי כ2000 מ"ג מהחומר
בקשר למינון שלך אני לא יכול להגיד לך כי אני לא יודע עד כמה הפציעה שלך חמורה אבל אני הייתי הולך על 6000 מ"ג

תודה אביב זה עזר.

אתה צורך כמויות מכובדות של שמן דגים וויטמין C?
אני הייתי מוודא שזה מה שאני עושה לפני שאני פונה לוודו.
צורך, אבל אני לא יכול לקרוא לזה כמויות מכובדות כי אני לא צורך תוספי מזון אלא רק מהאוכל.
מה זה וודו?

צורך, אבל אני לא יכול לקרוא לזה כמויות מכובדות כי אני לא צורך תוספי מזון אלא רק מהאוכל.

אז תצרוך יותר. זה יהיה יותר זול, ויותר מוכח. אני לא יודע מה המינונים ה"מומלצים", הייתי מכוון ל750מ"ג DHA, ו500 מ"ג ויטמין C לכל הפחות.

• פותח/ת השרשור
אז תצרוך יותר. זה יהיה יותר זול, ויותר מוכח. אני לא יודע מה המינונים ה"מומלצים", הייתי מכוון ל750מ"ג DHA, ו500 מ"ג ויטמין C לכל הפחות.
עד כמה אתה סבור שצריכת התוספים האלו זה מה שיפתור את בעית הדלקת? אני כבר קניתי את הMSM ואני כבר שותה 6 קפסולות ביום.. ניתן לזה צ'אנס של שבוע-שבועיים ואם לא אז נלך על ויטמין C וDHA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית