עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישיישישישישישישישישישישששמחפש חדר כושר נורמלי שירשה לשים מגנזיום באזור חולון בת ים (לא גאי אקטיב או בריזה)
תודה 😃
ישיישישישישישישישישישיששש
סוף סוף מישהו רציני לחדר הכושר שלי, יוהוו 😃
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21868&page=8&p=471796&viewfull=1#post471796
המחיר די סביר (סביבות ה-200 ש"ח לחודש, ביחס לימית בריזה וגו אקטיב זה ממש זול), יש ראק יש מקום לדדליפט, המדריכים יעודדו דדליפט (הם לא יתנו לילד מתלהב שרוצה ק1ב*!ת לעשות דדליפט כי זה ברור שזה לא מתאים לו והוא יעשה שטויות, בחור רציני הם ישמחו ללמד אותו) וברמה גבוהה (מדריך רוסי בשם ארתור מבין. רומן הבעלים מבין, ורן מדריך ישראלי ממש מבין).
האווירה היא של בילדרים ליצנים בתכל'ס, מעט יותר מדי חפירות ובדיחות באימון. בתכל'ס אין עם זה בעיה, תבקש לצלם סקוואט כולם יסכימו, לשמור בבנץ' בכיף (ממש כולם ישמחו לשמור, לא ראיתי אחד שאמר לא יכול, אפילו מישהו שהיו לו 30 שניות מנוחה כעשה מחזור קרוספיט רץ לשמור עליי. כשהגעתי לכשל חצי כושר עצר הכל וקפץ לעזור לי להרים את המוט, מהבחינה הזו זה ה-חדר כושר).
ממליץ לך לבוא, ואם אתה בא תשלח הודעה שיהיה מישהו רציני להתאמן איתו.
בקשר למגנזיום-
אני מאמין שיתנו לך, אבל אם לא יסכימו פשוט לך למסדרון ביציאה מהחדר כושר (10 שניות הליכה מהדדליפט והבנץ'), כנס לשירותים, שים מגנזיום מעל הכיור ותחזור. אני מאמין שאם תנקה אחריך לא יגידו מילה.
חח אור מה קרה העיפו אותך מהחדר כושר?
מעניין.. יש מבצע חיילים? גם אני מעוניין לעבור בקרוב.ישיישישישישישישישישישיששש
סוף סוף מישהו רציני לחדר הכושר שלי, יוהוו 😃
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21868&page=8&p=471796&viewfull=1#post471796
המחיר די סביר (סביבות ה-200 ש"ח לחודש, ביחס לימית בריזה וגו אקטיב זה ממש זול), יש ראק יש מקום לדדליפט, המדריכים יעודדו דדליפט (הם לא יתנו לילד מתלהב שרוצה ק1ב*!ת לעשות דדליפט כי זה ברור שזה לא מתאים לו והוא יעשה שטויות, בחור רציני הם ישמחו ללמד אותו) וברמה גבוהה (מדריך רוסי בשם ארתור מבין. רומן הבעלים מבין, ורן מדריך ישראלי ממש מבין).
האווירה היא של בילדרים ליצנים בתכל'ס, מעט יותר מדי חפירות ובדיחות באימון. בתכל'ס אין עם זה בעיה, תבקש לצלם סקוואט כולם יסכימו, לשמור בבנץ' בכיף (ממש כולם ישמחו לשמור, לא ראיתי אחד שאמר לא יכול, אפילו מישהו שהיו לו 30 שניות מנוחה כעשה מחזור קרוספיט רץ לשמור עליי. כשהגעתי לכשל חצי כושר עצר הכל וקפץ לעזור לי להרים את המוט, מהבחינה הזו זה ה-חדר כושר).
ממליץ לך לבוא, ואם אתה בא תשלח הודעה שיהיה מישהו רציני להתאמן איתו.
בקשר למגנזיום-
אני מאמין שיתנו לך, אבל אם לא יסכימו פשוט לך למסדרון ביציאה מהחדר כושר (10 שניות הליכה מהדדליפט והבנץ'), כנס לשירותים, שים מגנזיום מעל הכיור ותחזור. אני מאמין שאם תנקה אחריך לא יגידו מילה.
אני יודע, סתם אמרתי שלילדי קוביות לא יתנו, בחור רציני בכיף.תוסיף אותי לפייסבוק גבר Or Hadadi נדבר שם אני רציני בעניין הזה, ואני לא רוצה קוביות 😳
אולי יש מבצע לחיילים, לא יודע.מעניין.. יש מבצע חיילים? גם אני מעוניין לעבור בקרוב.
אני כרגע מתאמן בנפשונית המקום פשוט פח זבל אם לא הייתי משלם כל כך זול עכשיו (ותיכף זה יגמר) לא הייתי נשאר. הם החליפו עכשיו את הרצפת משקולות וזה הדבר הכי חלק ביקום, אי אפשר להתאמן בלי להחליק.
בכל מקרה התאמנתי בימית 2000, אחלה מקום. אין פלטות לדדליפט (כולם בקוטר קטן מדי ועם ידיות ככה שהפלטה טיפה בולטת בחלקיה), חוץ מזה אחלה מקום (גם הגעתי באמצע שבוע בשעות עומס ולא חיכיתי שניה לשום דבר)
לא יודע כמה אמרו לך שזה עולה אבל ליאני יודע, סתם אמרתי שלילדי קוביות לא יתנו, בחור רציני בכיף.
כבר מוסיף 😃
אולי יש מבצע לחיילים, לא יודע.
ראיתי בדלפק דף עם הנחות למשפחה וכל מיני דברים כאלה, אולי יש משהו לחיילים.
ימית 2000 באמת אחלה, אבל זה יקר רצח.