הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
4-8 Dianabol 30mgs/ED
12-18 Nolvadex 40/40/20/20

איך זה בתור סייקל ראשון ?
אומרים שעדיף לא לקחת דיאנבול בפעם הראשונה האם זה כל כך קריטי ובאמת אסור בפעם הראשונה ?

4-8 Dianabol 30mgs/ED

אומרים שעדיף לא לקחת דיאנבול בפעם הראשונה האם זה כל כך קריטי ובאמת אסור בפעם הראשונה ?

תאמת שבתור סקייל ראשון....אתה תקבל כוח ועלייה טובה רק מטסט נקי בגלל זה לא מומלץ לשלב, בסקייל ראשון.
לאחר מכאן היה לך מצב שאתה חייב לשלב כדי לקבל כבר בום מהחומרים.
מומלץ ללכת על טסט נקי סקייל ראשון.
קרא נעוצים.
מה אם HCG ?

• פותח/ת השרשור
זה גם השאלה שלי ממש חייב את זה ? שמעתי שזה עושה ג׳ינו
אה ועוד שאלה כמה זמן צריך לחכות בין הסייקל הראשון לשני ?

4-8 Dianabol 30mgs/ED

מפאת גילך הייתי מאוד ממליץ לך לשקול שוב את מה שאתה עושה יש לזה השלכות ארוכות טווח, במיוחד כשאתה מתחיל כבר בגיל כל-כך צעיר.
למרות הכל, קשה לא להאמין שתשתכנע ועדיף שתעשה דברים בצורה בטוחה מאשר תפגע בעצמך יותר.

אל תשלב די-בול. בשלב ראשון מספיק טסט'. התוצאות שלך יהיו מרשימות כל עוד תקפיד על תזונה ואימונים כמו שצריך.
תשלב פרגיל תוך כדי הסייקל כדי לצמצם אטרופיה של האשכים כמה שניתן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה אחי על העזרה ועל שאתה מיידע אותי
ושאלה כמה זמן צריך לחכות בין הסייקל הראשון לשני ?

תודה אחי על העזרה ועל שאתה מיידע אותי
ושאלה כמה זמן צריך לחכות בין הסייקל הראשון לשני ?

עוד לא עשית אחד אתה כבר מדבר על השני.
קודם-כל, יש לך את המידע הזה נגיש לך בחינם בנעוצים - אם הנושא באמת מעניין אותך ואתה כבר חושב להכנס לזה אז פשוט תקרא, זה לא עולה כסף.
זמן הפסקה בין סייקלים יהיה לפחות כמו זמן הסייקל ואם אתה שואל אותי אז עדיפות לזמן של סייקל וחצי לפחות
עשית 8 שב', תחכה 12.

• פותח/ת השרשור
לא אני כבר בצבא עושה יומיות קצרות ..
אביעד תודה על המידע אחי במקום שידחפו לי דברים עזרת לי ואני יקח רק טסט נקי
ועוד שאלה אני די גדול 1.75 שוקל 86 האם יחד עם הסייקל לקחת גיינר או חלבון נקי מה אתה אומר אני מתלבט כבר הרבה זמן .. וגיינר לא משהו חרא משמין , פרו קומפלקס גיינר יקר אבל איכותי לא ישמין אותי נכון ?

נערך לאחרונה:
לא אני כבר בצבא עושה יומיות קצרות ..
אביעד תודה על המידע אחי במקום שידחפו לי דברים עזרת לי ואני יקח רק טסט נקי
ועוד שאלה אני די גדול 1.75 שוקל 86 האם יחד עם הסייקל לקחת גיינר או חלבון נקי מה אתה אומר אני מתלבט כבר הרבה זמן ..

לדעתי האישית גיינרים זה בזבוז כסף עבור רוב האנשים. זה מיועד לאנשים שבאמת קשה להם לאכול וקשה להם מאוד לעלות במשקל.
86 קילו ל1.75 זה יחס יפה - בתנאי שאתה כמובן באחוז שומן טוב.
על איזה אחוז שומן אתה באמת?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
15-20 אחוז בערך
קח תמונה http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/24433_4752387300527_322145088_n.jpg
קשה לי כל היום לאכול בשר וזה .. ואין לי בעיה כספית .. השאלה זה אם זה ישמין אותי או לא מה אתה אומר אחי

תשמע נראה בסדר סה"כ.
אבל זה לא רק עניין כספי - גיינר זה בתכל'ס לא תחליף לאוכל ועדיפות היא לפחמימות כמו אורז מלא, פסטה מקמח מלא, שיבולת שועל. אתה מבין את הרעיון.
הם יתנו לך הרבה יותר מגיינר מכל הבחינות לא רק כספית.
לגבי בשר זה כבר עניין של חלבון - אבל אני לא הייתי מסתמך רק על משקאות חלבון, יש עוד דברים באוכל מלבד הפקטור של החלבון.
אתה יכול לשלב יותר שייקים אם ממש קשה לך, אבל תצרוך חזה עוף, טונה, בשר אדום אין לזה תחליף.

וזה עוד הערה כללית לכל מיני - תעבדו רגליים, אני מבין שהכי מרשים בד"כ זה פלג גוף עליון - ידיים, חזה, כתפיים.
אבל אימון רגליים זה קריטי להתקדמות גם בשאר החלקים.

הייתי מוסיף עוד....לא לשכוח PCT!!! לקחת פרגניל תוך כדי הסייקל...עם יש לך אחוז שומן גבוהה אסטרוגן יכול להוות בעיה הייתי מכין אנסטרוזול בהיכון...עם אתה תעלה ברבה נוזלים במהלך הסייקל זאת אידיקציה שרמות האסטרוגן גבוהות...טסט הופך לאסטרוגן ברקמות שומן ככל שאחוזר השומן שלך גבוהים יותר ככה יש יותר קולטנים של אסטרוגן קח את זה לתשומת ליבך.

מתעלק על השירשור... מה עדיף לקחת כדי להיתמודד עם אסטרוגן במהלך הסיקל נולבדקס או ארמידקס ובאיזה מינון. ומה דעתכם על שילוב פרווירון במהלך הסייקל. הסייקל יהיה טסט 500 בשבוע והתחושה היא שתהיה רגישות גבוה לאסטרוגן.

מתעלק על השירשור... מה עדיף לקחת כדי להיתמודד עם אסטרוגן במהלך הסיקל נולבדקס או ארמידקס ובאיזה מינון. ומה דעתכם על שילוב פרווירון במהלך הסייקל. הסייקל יהיה טסט 500 בשבוע והתחושה היא שתהיה רגישות גבוה לאסטרוגן.

מה זה יש לי תחושה?
בכל אופן, עדי כבר אמר את זה 70 פעם וגם בתגובה מעל!!
במקרה של רמות אסטרוגן גבוהות השתמש בארמידקס (אנאסטרוזול)

אני אישית מנסה לשלב פרווירון עכשיו בסייקל השני שלי, בינתיים נראה שהוא קצת עוזר בצמצום העליה בנוזלים וגם קצת בגיינים.
אבל זה גם יכול לנבוע מעוד כמה סיבות.

בקשר לעדיף או לא עדיף [דיבול בסייקל ראשון]
אני אישית עשיתי בסייקל הראשון דיבול ואמנם עליתי במאסה וכו' אבל הצטערתי על כך כי בנינו-אתה תתקדם כל כך יפה בסייקל הראשון רק מטסט שחבל "להפציץ" עם עוד חומר בסייקל הראשון...אני הייתי מחכה לסייקל שני

התחושה נובעת מאחוז שומן יחסית גבוה כ15% ומגיל יחסית מבוגר 35 השאלה אם פרוירון לבדו לא יספיק במהלך הסייקל או שצריך נולבדקס ואולי בכלל ארמידקס עדיף

נולבדקס לא מוריד את רמות האסטרוגן בגוף, תקרא על הפעילות שלו שוב.
אם אתה מדבר על רמות פרולקטין ואסטרדיול גבוהות אתה צריך א-ר-מ-י-ד-ק-ס.

פרווירון לא יתן לך כמעט כלום.

גם ארימידקס לא יעזור עם מדובר ל רמות פרולקטין. אבל מבחינת יעילות מכל הדור החדש של AI ארימידקס עדיף הוא אמנם לא הכי חזק אבל הנזק שלו הכי מופחת. לעומת לטרוזול לדוגמא!

במידה ואני רוצה לישמור עד כמה שניתן ההיתה ממליץ על ארמידקס במהלך כל הסיקל + שבועיים לאחר הזריקה האחרונה (אנתת) ואז לעבור לנולבדקס 40 40 20 20?

במידה ואני רוצה לישמור עד כמה שניתן ההיתה ממליץ על ארמידקס במהלך כל הסיקל + שבועיים לאחר הזריקה האחרונה (אנתת) ואז לעבור לנולבדקס 40 40 20 20?
זה לא שייך ללשמר. זה קשור לשליטה על רמות האסטרוגן. זאת התרופה המועדפת לשיליטה ברמות האסטרוגן
אם משלבים במהלך הסייקל אין צורך לשלב גם ב PCT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית