הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות קלה לסייקל שלי

סגור תסייקל אחי יוצא לך כבר סלט מהסייקל הזה זה סייקל ראשון שלך ואתה מתבלגן לכל הכיוונים סגור תסייקל ותתחיל PCT עוד שבוע

הגוף לא מרגיש, להבנתי הצנועה, את אורך האסטר, אלא את ריכוז הטסט בדם. גם הדקה אסטר ארוך, לא? אתה תמצא את עצמך עם יותר דקה מטסט במערכת, אלא אם תעשה ירידה הדרגתית בפרופ... מתוסבך קצת.

עדי, למה להתחיל PCT אחרי שבוע בלבד? יש לו לפחות שבועיים או 3 עד שריכוז החומרים יורד, לא?
(לא שנהייתי מומחה, סתם שיחקתי קצת עם התכנה הזו (לא נכתבה ע"י bb.com, אבל הקישור שם):
http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=323840&d=1154975398

הגוף לא מרגיש, להבנתי הצנועה, את אורך האסטר, אלא את ריכוז הטסט בדם. גם הדקה אסטר ארוך, לא? אתה תמצא את עצמך עם יותר דקה מטסט במערכת, אלא אם תעשה ירידה הדרגתית בפרופ... מתוסבך קצת.

עדי, למה להתחיל PCT אחרי שבוע בלבד? יש לו לפחות שבועיים או 3 עד שריכוז החומרים יורד, לא?
(לא שנהייתי מומחה, סתם שיחקתי קצת עם התכנה הזו (לא נכתבה ע"י bb.com, אבל הקישור שם):
http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=323840&d=1154975398

הסיבה היא שאנטי אסטרוגנים לא עושים הרבה כאשר יש עדיין חומרים אנדרוגנים בדם אבל אנחנו רוצים להגיע לרמות יציבות של אנטי אסטרוגן בדם וגם זה לוקח כמה ימים לפחות בגלל זה לחכות 2-3 שבועות עד שהרמה של האנרוגניים ירדו ורק אז להתחיל אנטי אסטרוגנים לא ישרת את המטרה אנטי אסטרוגנים חשובים יותר כאשר יש חוסר איזון הורמונלי וגם אז צריך לקחת אותם לתקופה הרבה יותר ארוכה ממה שמקובל לחשוב מפני שהתאוששות הורמונלית זה תהליך איטי יחסית בטח ובטח ללא שימוש ב HCG

זמן החיים של דקה בגוף 3 שבועות, של טסט עם אסטר ארוך הוא שבועיים.

בד"כ מקובל שאם לוקחים את הדקה ל 10 שבועות, אז את הטסט ל 11 שבועות, כדי למנוע את הבעיה של החשק המיני.

מה שאומר שתצטרך לקחת פרופ עוד חודש כדי להמנע מבעיה של חוסר איזון הורמונלי בגלל זה אני אומר סגור תסייקל וכנס ל PCT לא צריך לדחוף בכח

• פותח/ת השרשור
מה שאומר שתצטרך לקחת פרופ עוד חודש כדי להמנע מבעיה של חוסר איזון הורמונלי בגלל זה אני אומר סגור תסייקל וכנס ל PCT לא צריך לדחוף בכח
אבל עם אני יחתוך עכשיו זה לא ישנה כי עדיין לא נתתי פור לטסטט יענו זריקה של טטסט לבד בלי דקה

אבל עם אני יחתוך עכשיו זה לא ישנה כי עדיין לא נתתי פור לטסטט יענו זריקה של טטסט לבד בלי דקה

על איזה פור אתה מדבר אחי זמן מחצית החיים של פרופ הוא יומים של דקה זה שבועיים על איזה פור אתה מדבר? אחי אתה לא שם לב שכולם אומרים שיש פה בעיתיות עם מה שאתה רוצה לעשות אבל אתה מתעקש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית