נק' מוניטין:
12,373
- 6,962
- 58
- גו אקטיב - יהוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגיל יש שטויות, אבל עד עכשיו המליצו רק פעם אחת על סקוואט (משקל גוף, מאמן קצת יותר רציני שהיה כתב אורח) ועכשיו דדליפט, סקוואט ופרס? וואו."להשיג קוביות בבטן: תוך 6 שבועות".
פה הפסקתי לקרוא.
תודה רבה שהם כתבו גם בבטן.. לפני זה הייתי בטוח שמדובר על קוביות ברגל.
עכשיו שמתי לב (העפתי מבט כללי קודם, רק תמונות וכותרות), לוקח את מילותיי בחזרה...כן, דדליפט שמתחיל מלמעלה, פרס ששובר מפרקים ונלקח אחורה וסקוואט שאני מהמר שלעולם לא יהיה כבד כי יהיה לו קשה להחזיק אותו.
How Low Can You Go?הסקווט שלהם כבר מוגזם, עד איפה הוא יורד..
פאוורליפטרים השתלטו על ynet!!!!
קראתי את התגובות והבנתי המון דברים חדשים בתורת האימונים והאנטומיה של הגוף
איזה חוסר אחריות לתת תרגיל של דד ליפט לאנשים שהם לא בודי-בילדרים ולא צריכים את זה בשביל מה? הרי מה הסיכוי שבאמת יעשו אותו נכון לפי דוגמא באינטרנט? כל המדריכים האלה גורמים רק לפציעות ולטווח ארוך פריצות דיסק
ככה תקבלו קילה ותשברו את הגב והתקף לב ראו הוזהרתם.
כתבה מטומטמת לאנשים לא מבינים בספורט כושר ותזונה. בתור אחד שהתאמן בעבר, זו לא הדרך ל"קוביות" . כדי להגיע למצב של קוביות בבטן יש צורך בעבודה מתמידה של אימוני משקולות +שילוב אירובי ותזונה מתאימה. התרגילים המוצעים לעיל יגרמו כפי שנאמר כאן, לבעיות גב, פריצת דיסק ואלהים יודע מה עוד . לא מומלץ ולא ממליץ בכלל. תפנו למאמן כושר מיומן עם תעודות ותעבדו קשה. אין דרכים קלות לקוביות בבטן.
אם אתם לא בילדרים צפו לפריצת דיסק
כמה אפשר להיות נאיבי?עצוב...
צריכים לעשות ריענון רציני ברמה של הקורסים המועברים ולדרוש קורס ריענון כל 5-3 שנים.
אני מתכוון לפנות למשרד התרבות והספורט לעורר אותם לנושא ולרמה הנמוכה, רק שיבנו ממשלה...
כל התגובות האלה באות כתוצאה ממדריכים שלמדו מיתוסים ומעבירים את זה ישירות למתאמנים ושמעבירים את זה ל-YNET בטוקבקים.
לא רק שזה פוגע בידע של המתאמנים, זה פוגע ביעילות האימונים שלהם ופוגע בענף כולו בארץ.
מתאמן עם אחלה פוטנציאל גנטי שיכול להגיע לתוצאות מאד מרשימות יבזבז את הזמן שלו על הרחקות כתפיים ל-15 חזרות במקום לעשות סקוואט ודדליפט ולנצל את עצמו רק בגלל שוינגייט והשאר לא עידכנו את הקורס.
אני באמת מסכים שלא יקרה כלום, כמעט בוודאות.כמה אפשר להיות נאיבי?
ונראה לך שבאמת משרד התרבות והספורט יקשיב לך או יעשה עם זה משהו?
תבין שגם אין סיכוי קטנטן.אני באמת מסכים שלא יקרה כלום, כמעט בוודאות.
אבל אני מעדיף לנסות בשביל הסיכוי הקטנטן. לי זה יקח 10 דקות כתיבה למשרדר התרבות והספורט, אולי זה יביא לישראל עשרות תארים ומדליות בכל האנשים בתחום- בין אם פיתוח גוף, משקולנות אולימפית או PL, ויותר חשוב- יפחית השמנה ואנורקסיה, פריצות דיסק וישפר את איכות החיים בישראל.
כן, כן- במידה וחדרי הכושר יהיו ברמות גבוהה ויעזרו למתאמנים להוציא 100% מעצמם לא רק התארים והכבוד הספורטיבי של ישראל יעלו, גם רמת הבריאות תעלה, וכל זה יכול לצאת מ-10 דקות.
אז נכון, הסיכוי אפסי אבל שווה לנסות, במיוחד שאין מה להפסיד.