הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני 15.5% שומן ועדיין לא רואה קוביות?

• פותח/ת השרשור xoxp12
  • פורסם בתאריך
כן.

המספר שנתת לא מדוייק בלשום המעטה אז קשה לענות.

תעלה תמונה.

אומרים שלרוב האנשים בסביבות 10% רואים.
אבל יש אנשים שיראו קצת לפני, וחלק שיראו אחרי.
תלוי גם במסת השריר.

מה גם, שמדידות אחוז שומן אינו מדויק, אז קשה לדעת אם אתה באמת 15%.

גם תגדיר לראות, יש כאלו שלא מגדירים את עצמם עם קוביות עד שרואים 8 יפים, וחלק יחגגו עם מתחילים לצוץ 2.

אם כבר עוסקים בנושא מצרף עוד שאלה

יכול להיות שמישהו בגיל 14-18 נניח היה לו מבנה אחד של קוביות , ובגיל 30 + המבנה קוביות השנתה ? (המבנה הכוונה הצורה) במידה והוא על אותו אחוז שומן.

אם כבר עוסקים בנושא מצרף עוד שאלה

יכול להיות שמישהו בגיל 14-18 נניח היה לו מבנה אחד של קוביות , ובגיל 30 + המבנה קוביות השנתה ? (המבנה הכוונה הצורה) במידה והוא על אותו אחוז שומן.
התעסקות ב***
תמשיך להתאמן ולעבוד בשביל קוביות אם אין לך עדיין קוביות, בין אם אתה בן 15 או 40, 15% או 8% שומן.

מה תעשה אם יהיה לך צורה אחרת בגל 30? ניתוח? אין תועלת בדיון כזה, כי אין נפק"מ.

התעסקות ב***
תמשיך להתאמן ולעבוד בשביל קוביות אם אין לך עדיין קוביות, בין אם אתה בן 15 או 40, 15% או 8% שומן.

מה תעשה אם יהיה לך צורה אחרת בגל 30? ניתוח? אין תועלת בדיון כזה, כי אין נפק"מ.
לא הבנתי את כבודו וכנראה כבודו לא הבין אותי .

בכל מיקרה אפרט יותר , בגיל צעיר יותר היה לי ממש מבנה של קוביות (לא שזה חשוב לי יותר מידי , גם אז התאמנתי אולי פי 100 מהיום) היום המבנה קוביות שלי ממש השתנה , אז היה לי 6 עם הכנה ל8 (כנראה לא הייתי באחוז שומן נמוך מידי) כרגע כאילו יש לי 4 אפילו בלי הכנה ל6 , השאלה אם זה יכול להשתנות את הצורה שלהם והמיקום שלהם , או שזה פשוט תלוי בכמות אימונים ואחוז שומן .

לא הבנתי את כבודו וכנראה כבודו לא הבין אותי .

בכל מיקרה אפרט יותר , בגיל צעיר יותר היה לי ממש מבנה של קוביות (לא שזה חשוב לי יותר מידי , גם אז התאמנתי אולי פי 100 מהיום) היום המבנה קוביות שלי ממש השתנה , אז היה לי 6 עם הכנה ל8 (כנראה לא הייתי באחוז שומן נמוך מידי) כרגע כאילו יש לי 4 אפילו בלי הכנה ל6 , השאלה אם זה יכול להשתנות את הצורה שלהם והמיקום שלהם , או שזה פשוט תלוי בכמות אימונים ואחוז שומן .
בין כה וכה, עכשיו כל מה שנותר לך זה לעלות את אחוז השריר, ולרדת באחוזי שומן כדי לראות קוביות.

מה בעצם קורה? לא יודע, וזה גם לא רלוונטי.
אבל נשמע שמניסיונך אצלך זה השתנה.

בכמות אימונים ואחוז שומן .
קוביות זה שריר כמו כל שריר
גם בו יש היפרתרופיה, תעשה עבודה רגילה סוף אימון תעשה בטן אחרי שהיא כבר עבדה וכמובן תיישם progressive overload תעמיס משקל בתרגילים של בטן במקום 5000 חזרות 5000 ק"ג ואז יצמח שם שרירים מחדש, אחוז שומן נמוך ותחזיר עטרה ליושנה

כמובן שצריך את שניהם שריר ואחוז שומן
בגיל צעיר הגב לא מספיק חזק אז הבטן לוקחת את העומס ויש קוביות בגיל מבוגר הגב כבר חזק אז לקוביות יש פחות אבודה וצריך יותר יחס אליהם, זה התזה שלי בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית