עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי לך כבר אחי - הדבר היחיד שאני עולה עליו בנובמבר זה מדי א' כל בוקר 😵יאללה אלי תתחיל להתחרות אני עולה איתך בנובמבר אתה גודל יפה
עוד חודשיים הוא יהיה בצבא, סביר להניח שיאבד הרבה מסה..זה נירא כמו פעם קודמת בדיוק , טוב אולי יצא עוד וריד...תעלה תמונות עוד חודשיים אני בטוח שיהיה שיפור אדיר .
או שלא.. מקווה שאני אסתדר 😃 בכל אופן יש לי את כל החיים לגדול עוד..עוד חודשיים הוא יהיה בצבא, סביר להניח שיאבד הרבה מסה..
חחח זה יהיה תאומים קטנים למדי... (הבייספס רפוי.. זה סתם בשביל הוריד)מוניטין
בהתחלה חשבתי שהתמונה של הביספס זה התאומים מאחורה 😣
מה פתאום ירדתי מאיזור ה16 לאיזור ה13 עכשיו .. כל המותניים עפו לי, המון שומן מהחזה מהבטן.. רגליים יותר חטובות.. וכתפייםזה נירא כמו פעם קודמת בדיוק , טוב אולי יצא עוד וריד...תעלה תמונות עוד חודשיים אני בטוח שיהיה שיפור אדיר .
אי אפשר להשוות בכלל בן שני התמונות זה בכלל לא אותו מקום (תאורה) .......והשנייה ערוכה באינסטגרם
כמובן שנפח אחי... 😃 כוח זה לשמנים!שיפור אדיר לשבועיים, רואים התקדמות.
אתה מתאמן נפח נכון?
חחח אשליה של בטן קצרהמה שאני לא מבין איך אתה 176 ס"מ אתה נראה ממש ארוך..
אני בכל מקרה מקצץ בכמות האוכל כדילהרגיל את עצמי למשטר תזונה צבאי.. אז.... למה לא?יפה מאוד! אבל באמת שאני לא מבין למה אתה בחיטוב כרגע ובמיוחד אם אתה מתגייס עכשיו
נראה סבבה, גנטיקה מבאסת
האמת? כןאו שלא.. מקווה שאני אסתדר 😃 בכל אופן יש לי את כל החיים לגדול עוד..
חחח זה יהיה תאומים קטנים למדי... (הבייספס רפוי.. זה סתם בשביל הוריד)
מה פתאום ירדתי מאיזור ה16 לאיזור ה13 עכשיו .. כל המותניים עפו לי, המון שומן מהחזה מהבטן.. רגליים יותר חטובות.. וכתפיים
זה:
![]()
נראה לך כמו זה:
![]()
?
בתמונה הראשונה קצת נמחק לי המותן בגלל האפקט אבל זה בערך אותו דבר כמו בתמונה הרגילה.. פשוט היא לא על המחשב