הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Vibryll's Press - 87.5KGX2

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
עוד הישג קטנטן!😃

שיא חדש לחזרות!
משקל גוף 93 קילו.

השיא האבסולוטי הוא 90 קילו לסינגל(במשקל עצמי של 100+)!

מלחמה!;susss:Banane36:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאד.
אם תשמור את האמות וכף היד ישרות, ושהאמה תהיה ניצבת לקרקע, תוכל להשתמש יותר בכתפיים בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
יפה מאד.
אם תשמור את האמות וכף היד ישרות, ושהאמה תהיה ניצבת לקרקע, תוכל להשתמש יותר בכתפיים בהתחלה.
[FONT=.Helvetica NeueUI]כואב לי במפרקי האמה, הם נשברו לי בעבר ולכן זה מכאיב לעיתים.[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]לא רואים, אבל אני גם מחזיק באחיזה פתוחה כי ככה אני גמיש יותר וככה זה מאפשר לי להרים מרפקים קדימה ויוצר פחות עומס על האמות.😃[/FONT]

חזק ביותר אחי, במכון עצמו היה יותר מרשים

אגב יש מצב שיש לי פציעה חמורה ממה שחשבתי, קבעתי תור ליום שלישי... אם זה ככה אני לא מתחרה בדוק כי לא יכול ללחוץ

אגב יש מצב שיש לי פציעה חמורה ממה שחשבתי, קבעתי תור ליום שלישי... אם זה ככה אני לא מתחרה בדוק כי לא יכול ללחוץ
מה עם דדליפט וסקוואט? אולי תתחרה בקרב 2?

• פותח/ת השרשור

תרגיש טוב אחי!

אם אני לא טועה יש תחרויות שיש כמה מקצים- דדליפט סקוואט בנץ' ויש כאלה שרק חלק, לא?
לא ממש מבין בתחרויות, אשמח להסבר 😃
יש תחרויות שיש להם קרב 2 שזה דדליפט ובנ׳ץ
יש קרב 3 שזה גם עם ססקוואט
ויש מקצה של בנ׳ץ בלבד

עוד הישג קטנטן!😃

שיא חדש לחזרות!
משקל גוף 93 קילו.

השיא האבסולוטי הוא 90 קילו לסינגל(במשקל עצמי של 100+)!

מלחמה!;susss:Banane36:

איזה מניאק גם אני רוצה , מוניטין ;susss

ד''א לגבי טכניקה, אתה נכנס קדימה מאוחר מידי , אתה תוכל להשתמש יותר בכתפיים ולהרים יום אם תכניס את הגוף קדימה מיד לאחר שהמוט עובר את הראש !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
איזה מניאק גם אני רוצה , מוניטין ;susss

ד''א לגבי טכניקה, אתה נכנס קדימה מאוחר מידי , אתה תוכל להשתמש יותר בכתפיים ולהרים יום אם תכניס את הגוף קדימה מיד לאחר שהמוט עובר את הראש !

לא יודע, זה כבר אוטומטי אצלי ככה ואני כבר רגיל ללחוץ ככה, יותר נוח לי ללחוץ כשהמוט מלפנים ורק אז להכנס מתחת, זה משהו שכבר התרגלתי אליו וזה מצליח לי לא רע!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית