עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי יש אנשים דבילים בעולם.לכל אחד יש צד אחר אני לא יודע אם להמשיך לשתות תאבקה או לא למה זה דיי מלחיץ
מישהו אומר שזה מזיק לכלייה מישהו אומר שזה לא מזיק בקיצר אני לא יודע מה לעשות......
לא אבקה, בכללי חוסר שתיית מים יכול לגרום לאבנים בכליות ובעיות כליות.תודה ואחי ומזאת אומרת אם נגיד אני לא שותה מספיק מים וצורך אבקה זה יכל להזיק ממש?
ועוד משהו נגיד היום אין לי אימון לשתות תאבקה או שאין צורך?
תודה ואחי ומזאת אומרת אם נגיד אני לא שותה מספיק מים וצורך אבקה זה יכל להזיק ממש?
ועוד משהו נגיד היום אין לי אימון לשתות תאבקה או שאין צורך?
קניתי תאבקה גם מהסיבה שאמרו שזה נספג יותר מהר מטונה למשל.. וגם טונה אסור לאכול כל יום בגלל הקספית אז לא ידעתי מה לאכול אחרי המכוןלא חייב להיות קשר לאימון, העיקר שתגיע לכמות חלבונים שאתה צריך בסוף היום.. אם יש לך זמן וכוח לאכול יותר אז אתה לא צריך לשתות את האבקה, אם אין לך זמן להכין את האקסטרה אוכל הזה שישלים לך את החלבונים אז תשתה..
ספיגה לא מעניינת, גם הכספית בטונה לא.קניתי תאבקה גם מהסיבה שאמרו שזה נספג יותר מהר מטונה למשל.. וגם טונה אסור לאכול כל יום בגלל הקספית אז לא ידעתי מה לאכול אחרי המכון
ומיתוס שני-קניתי תאבקה גם מהסיבה שאמרו שזה נספג יותר מהר מטונה למשל.. וגם טונה אסור לאכול כל יום בגלל הקספית אז לא ידעתי מה לאכול אחרי המכון
זה באמת מיתוס ?!?1?1?1?1?ומיתוס שני-
http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/
אין שום צורך באוכל אחרי האימון (חלבון) אלה אם כן היית בצום של 8 שעות ומעלה לפני זה.
זה באמת מיתוס ?!?1?1?1?1?
איפה כתוב את זה לא ראיתי את זה במאמר שהבאת
אני תמיד אחרי אימון אוכל קופסת טונה
כי שמעתי שבאימון אתה בעצם פוצע את השריר ואז השריר דורש חלבון וכשאתה נותן לו חלבון השריר נבנה מחדש יותר טוב מאשר בלי חלבון
משהו כזה (אני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר )
ואחי בתפריט שלי לחיטוב יש 147 גרם חלבון
אני שוקל 80
על כל קילו יש 1.8 חלבון פחות או יותר
בחיטוב מינימום 2 גרם לכל קילו, עדיף 2.5-2.2 ומעלה. ככול שיותר חלבון השריר ישמר יותר טוב. מעל 3 זה כבר חסר טעם ואם יש שיפור הוא אפסי.האם הקפצת אינסולין לאחר האימון נחוצה?● לא נראתה עצירה או דיכוי יתר בפירוק החלבון מהשריר כאשר רמות האינסולין עלו על 15 μU/mL בעוד שהנורמות במנוחה 5-10 μU/mL.
● במחקר נמצא כי חלב מלא הראה עליונות על פרופיל החלבון בגוף לאחר האימון ונעשה השוואה לחלב דל בשומן עם אותו הסך קלורי ונראה כי החלב המלא ביחס לגוף הכיל ב 81% יותר חלבון למרות שבערכים שחור על גבי לבן לחלב דל השומן יש יותר חלבון.
● התהליך הקצר וה"מהיר" של גליקוגנזה (פירוק גלוקוז לגליקוגן) נמשך 30-60 דקות ישר לאחר האימון ואינו תלוי באינסולין.
● אין צורך "להקפיץ" אינסולין בשביל ההתאוששות אלא אם אתם מתאמני סבולת ומתאמנים בהפרשים של 8 שעות.
● היה נהוג להמליץ לצרוך לאחר האימון פחמימות בעלי אינדקס גליקמי גבוה כדי לעלות את האינסולין ובין היתר לשפר התאוששות לאחר האימון אך הדבר נמצא כשגוי. בנוסף נראה כי יש מחקר שמראה דווקא יתרון לפחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך.
אני מתכוון כאילו אחרי האימון אני שותה תאבקה ואז אפשר לאכול ישר או צריך לחכות כמה זמן?לא הבנת, או ליתר דיוק לא קראת.
אין צורך בחלבון לאחר אימון, או לפני אימון, או כל מאכל אחר לפני/אחרי/תוך כדי אימון.
מה שכן, אתה צריך להגיע לערכים סופיים עם תפריט מסודר.
או ערכים , או ערכים שמתאימים .
אתה בכלל שם לב למה שאני רושם?אני מתכוון כאילו אחרי האימון אני שותה תאבקה ואז אפשר לאכול ישר או צריך לחכות כמה זמן?
כי ראיתי איזה סרטון שאנשים שותים ואז אוכלים ובמקום לעלות במסה עולים בשומן משהו כזה...
ונגיד עכשיו אני סתם יושב לא הלכתי לאימון היום אני יכל לשתות אבקה לא משנה באיזה שעה?
אני סתם אומר לשתות אחרי אימון כהרגל.. אפשר לאכול ישר אחרי ששתיתי תאבקה?אתה בכלל שם לב למה שאני רושם?
אין שום צורך לשתות אבקת חלבון אחרי אימון, זה מיתוס.
אתה לא צריך לאכול חלבון, לשתות חלבון, להסניף או להזריק חלבון אחרי אימון, העיקר שבסוף היום תקבל 2-2.5 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.
במקום לראות סרטונים של שקרנים ביוטיוב, תתחיל לקרוא מאמרים מהפורטל ולצבור ידע שגם יהיה נכון.
גם בלי אימון זה לא משנה באיזו שעה, וככה גם בלי אימון.