הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול. עד כמה הוא באמת רעיל?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
מעניין אותי נניח ביחס לדברים כמו אקמול למשל.
זה יותר רעיל? פחות רעיל?

מעניין אותי נניח ביחס לדברים כמו אקמול למשל.
זה יותר רעיל? פחות רעיל?

"דיבול זה אחד הסטרואידים עם היותר תופעות לוואי שיש הוא מומר לאסטרוגן ברמה גבוהה מאוד ועוד לסוג חזק יותר של אסטרוגן שנקרא methylestrodiol שתהגובה שלו יותר חזקה מ estrodiol וכל זה בגלל הקבוצה המטילית שמוצורפת למולקולה. זה אחד החומרים היותר רעילים לכבד ואחד החומרים שמשפיעים יותר לרעה על הכולסטרול ושומנים בדם. ואם תקח אותו לאורך זמן ובמינון גבוהה אתה תצטער על זה מאוד שתגיע לגיל 40-50
די-בול רעיל במיוחד לכבד בגלל סיבה מאוד פשוטה שכבר רשומה לך, בכדי שהוא ישרוד את השלב הI בכבד מוסיפים לו Alpha-alkylated במקום ה-17 של המולקולה וזה הופך אותו לסופר רעיל בשביל הכבד החמוד.
לא צריך שום מחקרים - כמו שלא צריך מחקר בשביל לדעת שקולה היא מתוקה - זה ידע בסיסי למי שמוכן לדעת "

• פותח/ת השרשור
אין עם זה ויכוח, פשוט ראיתי בודי בילדר ישראלי ידוע לשמצה שכתב שאמקול רעיל פי כמה וכמה.
די מעניינת אותי רמת הרעילות ביחס לתרופות נפוצות למשל.

אין עם זה ויכוח, פשוט ראיתי בודי בילדר ישראלי ידוע לשמצה שכתב שאמקול רעיל פי כמה וכמה.
די מעניינת אותי רמת הרעילות ביחס לתרופות נפוצות למשל.

גבוה יותר מאקמול.
הרבה BB לא מבינים כלום החיים שלהם.
רוב הBB לא יודעים כלום מהחיים שלהם.
הם לא בונים לעצמם את הסקיילים.
לרוב גם לא מבינים בזה.
והם אומררים מלא שטיות.....זה לא משנה.
יש את התאוריה יד 50 יוסי מהמכון שרואים אותם כאן הרבה.
בסוף הדבר היחיד שאתה מקבל מלשמוע לו זה גינו 50 ס"מ.
אף פעם אל תעייץ עם BB לא משנה מה הרמה שלו.....(יש כאלה תותחים כן אני לא מזלזל.)
זה שיש למישהוא גוף יפה מחוטב ומסיבי לא עושה אותו חכם.
הם גם לא מעודכנים הרבה .
בקיצור לא להקשיב לכל מה שאומרים לך.

נערך לאחרונה:
אם זה מעניין אותך יש מישהו ביו טיוב שעשה לוג על שימוש ב80-100mg של דיבול ביום ו100mg אנאדרול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע אם זה עוזר, לקחתי דנבול פעם ואחרי חודש מצאתי את עצמי מאושפז בבית חולים, כי כל מה שאכלתי הקאתי..
אולי זה בגלל המינונים או משהו אבל באמת שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות לעצמך סייקל יותר טוב

לא יודע אם זה עוזר, לקחתי דנבול פעם ואחרי חודש מצאתי את עצמי מאושפז בבית חולים, כי כל מה שאכלתי הקאתי..
אולי זה בגלל המינונים או משהו אבל באמת שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות לעצמך סייקל יותר טוב
מה שאתה מתאר זה לא בטוח קשור לדיבול וקצת מוגזם. חוץ מזה מכל מה ששמעתי על דיבול זה תוספת מעולה לסייקל והשקעה טובה.
בסופו של דבר הרוב ממליצים על שימוש של כחודש + -, וזה ממש לא יהרוס לך את הכבד. מקסימום אחרי חודש כל הערכים חוזרים לנורמה(מבחינת הכבד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית