הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנאבוליים ובעיות טסט וזקפה

superman113

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי,
אני בן 32 עשיתי כמה סייקלים בחיים שלי הכל לפי הספר פיסיטי כמו שצריך , האם היו לכמה מכם בעיות זקפה ? אחרי סייקלים ? הטסט כמובן נמוך אחרי הסייקל אבל הוא מתאושש אחרי חודש לערך מניסיון שלי .

אשמח לשמוע

היי,
אני בן 32 עשיתי כמה סייקלים בחיים שלי הכל לפי הספר פיסיטי כמו שצריך , האם היו לכמה מכם בעיות זקפה ? אחרי סייקלים ? הטסט כמובן נמוך אחרי הסייקל אבל הוא מתאושש אחרי חודש לערך מניסיון שלי .

אשמח לשמוע

אתה יכול לפרט יום את הסקייל ו PCT.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39079

• פותח/ת השרשור
סייקל האחרון :
טרנבולון 400 מג בשבוע
טסט אנטט 500 מג לשבוע למשך שמונה שבועות
פרגניל 500 ui כל שבוע לאורך כל הסייקל ובסוף הסייקל כלומיד +נולבה ,בדיקות דם שהראו רמת פרי טסט תקינה חודש וחצי לאחר הסייקל ,
זו לא פעם ראשונה שלי שאני עושה סייקל אני ותיק עם העניין והכל לפי הספר .
הרגשתי אחרי הסייקל ירידה בחשק המיני וקצת בעיות של זקפה אני מעריך שהכל היה זמני כי הכל חזר לקדמותו עכשיו , אבל השאלה שלי האם לאורך זמן הסייקלים דופקים את המערכת ההורמנולית או שהפיסיטי מאזן הכל לקדמותו תמיד כמו שצריך? אשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון כמו שלי

• פותח/ת השרשור
אני 7 חודשים אחרי הסייקל ועשיתי את הבדיקות פרי טסט וטס טוטאל האורולוג אמר שהכל תקין ,
השאלה שלי האם אחרי מספר סייקלים במידה ועושים פיסיטי כמו שצריך המערכת הורמונלית יכולה להדפק ?

עזוב רגע אורולוג.
תעלה תוצאות של טסט מלאות + פרולקטין+ אסטרדיול ובוא נראה.

בעיקרון, בעיות זיקפה יכולות להיגרם מהרבה סיבות בין אם פסיכולוגיות בין אם פזיולוגיות.

• פותח/ת השרשור
האורולג טען שהרקע הוא פסיכולוגי לכל הבעיות כנראה ולא בעיה פיזיולוגית בבדיקות דם כלליות הכל היה תקין , הוא בדקת טסט טוטאל שיצא 16.90 וזה היה כחודש לאחר tsh 1.14 כששאלתי אותו אם יש צורך במשהו נוסף הוא אמר אין לך שום דבר אתה רק צריך להרגע וזה הכל .

השאלה שלי האם מספר סייקלים בשנה יכולים לעורר בעיות זקפה ובעיות במערכת ההורמנולית אם מבצעים פיסיטי לפי הספר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית